- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
Gedeon31 #40393 üzenetére
adika4444! Pedig az a rack nem olyan rossz. Én pl teszt képen megküldtem az USB portokat 2A-es műteherrel. Nem bírják csak kb 1.5ig. Egy rack-es HDD USB-n 0.5A-t sem vesz fel, ha az okozta akkor annak most is más gépen is rossznak kell lenni. Mindent mértem. Rack-ben a HDD akkor kér sokat ha épp rádugod, mert álló motort pörget föl ergo zárlatból indul, meg akkor kér sokat ha épp munkára fogod pl filmnél a másolás első pillanata. Függ a HDD-től is persze.
Bnőm 2530P-s, én a 60p-s vagyok. -
Ice&Lime
veterán
válasz
Gedeon31 #40347 üzenetére
Nemigazán, ha van, akkor ahci módban telepíteni, alignálást ellenőrizni, hogy jó-e, a sata vezérlő driverre kell odafigyelni, hogy ne tegyél fel feleslegesen gagyit, hagyni kell az os. alap driverét (és nem kell töredezettségmentesíteni). Kb. ennyi.
(#40345) lumosnina: jó, de milyen kapacitású, milyen áron, hány év garival, milyen felhasználásra kell..
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Gedeon31 #40283 üzenetére
Konkrétan én nálam olyan gyakran újraindult, hogy nem tudtam letölteni bármilyen ISO-t sem
, a recovery sem segített... Kénytelen voltam visszatenni a HDD-t rajta 8.1-el.
Majd csak alakul, végülis belegondolva tényleg nem nagy szám. Annyi, hogy kicsit pörgősebb, pattogósabbnak tűnt elsőre... de felületre nekem a 8.1 majdnem jobban bejön.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Gedeon31 #40279 üzenetére
És szimplán kamu, hogy "friss" rendszer blabla...
1. Ismerőseim között 4 régebbi és újabb gépen is fentvan, laptopokon asztalikon és SOHA nem is hallottak ilyen hibáról.
2. Világ életemben RC-ket használtam az OS-ekből és soha egy gépen sem volt ilyen mértékű hiba.Konkrétan 2 napig bírta, csak ritkán lőtte ki magát, most alig bír 3-5 percet és már bassza is ki magát INTERNAL_POWER_ERROR-ral....
Mások meg vidáman használják a tejfölösdoboz régi szar Acer és Asus gépeikkel. Ennyit a HP féle supportról. Volt qrvasok idejük megírni, és szartak rá.
(Bocsánat a kifakadásért,...csak most felcseszett, mert délutánom ráment a telepítésekre, és most dolgoznék, hát szopok csak vele) És ez teljesen legális tiszta Dreamsparkos Win 10.
-
-
-
-
-
-
wwhy
veterán
válasz
Gedeon31 #37681 üzenetére
A próféta szóljon belőled .... megcsináltad már?
Itt nem az a gond, hogy számla vs.központi beregisztrált időpont közötti 1-2 hó közötti különbség, hanem az, hogy az alapgari 1 év vagy 3 év.
Rendes a HP support ... de érdemes ennek utánajárni.
Volt rá már példa, h XYZ üzlet 3 év garisként adott el 1 év garis HP notikat - én is kaptam belőle, igaz, 2 éve. -
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Gedeon31 #37386 üzenetére
Telefonról nem néztem meg a linket bocsánat...
Csak annyira ismerős ez a hibaüzenet nekem... szerintem akkor kaptam, mikor 32-bites Win-re akartam 64 bites drivert felrakni, mert elfelejtettem, hogy az volt csak letöltve.
(Amúgy nem teljesen korrekt a HP driveres oldala... Van pl az a HP Peak Power Manager, amit nem lehet felrakni, csak japán gépekre, bár ezt sehol sem említik. Pedig jó lenne szabályozni valahogy a töltést, hogy folyamatosan 40%-on legyen az akksi... )
-
válasz
Gedeon31 #37126 üzenetére
Én ezt a választ kaptam a HP -tól (és nem konkrétan csak ODD -re gondoltam, mert BR-RW -t akartam bele venni, de csak hivatalos HUN forgalmazót tudtak ajánlani) és az ODD cseréje se nagy gond, mert csak egy csavar és pattintás ki azt Caddy vagy másik ODD be
/garanciát biztosan nem befolyásolja.../
L
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Gedeon31 #37071 üzenetére
Óh, próbáltam én azt
Kivágja hibaüzenettel... Eleve a Borderlands akarta leszedni... Próbáltam online, telepítőből, offline parancssorból... Több fórumban is szívnak vele, MS elkente a problémát. Feltehetőleg valami update okozza, bár leszedtem minden ezzel kapcsolatosat.
Na mindegy probléma már megoldódott, mert felraktam a win 8-at, érdekes, arra gond nélkül felment.
-
-
-
-
válasz
Gedeon31 #37044 üzenetére
7200-asból nem. Én a legjobbakat is próbáltam, Toshibákat, de visszaálltam 5400-ra. Sebességben alig van különbség, viszont zajban és rezgésben annál több. De mondom, vissza kell tenni a HDD helyére, az ssd-t pedig a keretbe. Minden szempontból ez az ideális elhelyezés egyébként is.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Gedeon31 #36881 üzenetére
Köszi! Olvastam, hogy Secure Boot alatti kulcsgenerálásnál van akinek lefagy a gépe. HP-nál nincs ilyen gond? Régebben még ha jól emlékszem nem ajánlották az UEFI, GPT telepítést mert több gond volt vele, elég volt a hagyományos BIOS, MBR-el, de lehet, hogy most már más a helyzet.
-
pinnacle
nagyúr
-
-
válasz
Gedeon31 #36752 üzenetére
Megtaláltam amit kerestem, ebbe a HP Client Security (nagyon le lehet védeni a gépet, jelszóval, ujjlenyomattal, mindennel...)
/még jó, hogy sok olyan program van a gépen (HP) amit nem ismerek.../
pl. (de van még pár módja / szekciója a beáll. alkalmazásának.../ - ezen a képen látható igazán, hogy nincs bekapcsolva, de be lehet/
L
-
válasz
Gedeon31 #36748 üzenetére
Az roppant érdekes, mert ahogy néztem ez a ProBook amit vettem, főként Win 8 és 8.1 -re van optimizálva
/na majd utánakérdek HP Support -nál vagy kell valami driver külön vagy progi hozzá!? nemtom... vagy van, de még nem találtam meg a gépen/ Azért nem szeretem az ilyen gépet ami úgy jön, hogy van már telepítve rá minden gyárilag, mert szeretem magam felépíteni a teljes rendszert így tudatába vagyok, hogy mi, merre, hogyan is....
L
-
-
-
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
Gedeon31 #36206 üzenetére
HP 450-ed van ha minden igaz. Négy csavar kérdése ha jól számoltam
Kicsavarozod a két csavart a ram szervizablakáról, aztán a hdd-jéről egyet, ekkor már ki tudod venni a hdd-t. Utána még egy csavar a hdd szervizablaka alatt ami az optikát tartja. És ennyi. Ha gyakorlatlan vagy beletelhet 5-10 egész percbe is az egész
Video De lehet a ram ablakot nem is kell bántani, ez a csóka kiszed mindent. Ha kicsavarod a hdd szervizablakot és lejön akkor még egy csavar az optika és kész, ha nem akkor összesen 4 csavar hogy keretbe kerüljön a hdd, ssd pedig hdd helyére. -
Chaser
legenda
válasz
Gedeon31 #36201 üzenetére
Mindenben
6000-rel drágább a 120-as evo. Egyrészt gyorsabb, másrészt nem fogod kinőni. Azzal is kalkulálj hogy 10-15%-ot illik üresen hagyni, mert belassul/romlik a sebessége ha az nincs.
Ha ediginél van ez a cetelemes hülyeséged, akkor -10%, de ha vmelyik ismidnek van akkor is. És most még free kiszállítás is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged