- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
cellpeti #48657 üzenetére
Akkor fordulhat elő, ha pl nincs rádugva az alaplapra a kábel, vagy le van tiltva biosba (vagy úgy van beállítva, ha van usb egér rákötve, akkor tiltja a touchpad-et). Nem volt szervizelve a gép? Illetve nem az van benne. HA nem telepítesz drivert, attól még működik amúgy?
-
-
-
-
-
-
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
cellpeti #44327 üzenetére
Ebből nekem az alapvető rendszereszköz és az ismeretlen eszköz a gyanús, valamelyik megoldja.Nézd meg a hardverID-t, keress rá és telepítsd a driverét.
Nyilván, ha ubuntu alatt sem jó, akkor lehet inverter vagy fénycső, ha még csöves a kijelző, de most csak tippelgetek. Rakd rendbe a drivereket először,aztán meglátjuk. -
SZIGMA
aktív tag
válasz
cellpeti #44323 üzenetére
Mi a típusa a notinak?
Milyen oprendszer van rajta?
A driverek mind a HP honlapról valók?
Minden driver telepítve van,nincs kérdőjeles eszköz?
Nekem egyszer hoztak egy ilyen notit,ami hasonlót produkált, ott azt hiszem az ACPI driver nem volt jó.Hogy kizárjuk a hardverhibát, próbáld ki egy LIVECD-vel (vagy USB-vel manapság már), linux vagy más, egyre megy most (csak ne win10 legyen).
-
-
-
válasz
cellpeti #40963 üzenetére
60 és 70P-ben is új bios esetén van erre vonatkozó fül. Mondjuk megnézném be van e kapcsolva ez a rész. Ha utána sem mondjuk megnézném másik HDD-vel, ha azzal sem (és talán itt kellett volna kezdeni) megnézném egyáltalán jó e a keret ehhez a típushoz. Biztosan nem a hol általános fajtát venném, hanem amit erre a típusra írnak kompatibilisnek.
[link] Én pl ezt rendeltem volna meg biztos ami biztos alapon. -
-
adika4444
addikt
válasz
cellpeti #40821 üzenetére
Nézd meg a hőmérsékleteket. Egyébként 2570P gépem van, venti szinte állandóan pörög, de nem zavaró egyáltalán. Picikét tényleg hangos, de egyáltalán nem annyira hogy zavarjon.
Ja jut eszembe, meddig lehet leszabályozni a 2570P ventijét külső programmal? MErt ha mondjuk elég akkor elég lenne 2500-2600 rPm-mel pörgetni, régi notebookom úgy ment általános használatban, és akkor még csendesebb lenne ez is...
köszi -
-
-
KZP
őstag
válasz
cellpeti #37094 üzenetére
Azért a 8540-es sem annyira friss.
2010-es kiadás, ha jól látom, a 8530 talán másfél évvel idősebb...
Én vásárlás után vettem bele egy hibrid HDD-t, meg egy magyar nyelvű billentyűzetet az angol helyett. Remélhetőleg sokáig fogja bírni az amúgy sem túl nagy igénybevételt.
Szerintem egy 8530-as is elég strapabíró szerkezet. -
-
albi31
aktív tag
válasz
cellpeti #30938 üzenetére
Abból két CPU-s platform is létezett,létezett egy majdnem asztali foglalattal bíró Mobil P4-s és az azt követő Pentium 4-M-s tokozású alaplap,egyik sem mai gyerek,így akkoriba nem foglalkoztak ilyen dolgokkal,hogy hány Db-s a ventilátor keltett hang,a lényeg az volt,hogy le tudja hűteni a CPU-t...ha ez a gép régebben halkabb volt,akkor valsz. elfáradt a venti főleg így több mint 10év távlatában,ha meg mindig ilyen volt,akkor a már leírt.
Wifi meg egyszerű,ha van előkészítés akkor használhatod belső wifi card-dal,ha nincs,akkor csak külső.Én eddig csak külsőssel találkoztam. -
Thusor
őstag
válasz
cellpeti #28754 üzenetére
Ennyibe kerülne. Tulajdonképpen ha van affinitásod a műszaki dolgokhoz akkor elég gyorsan ki lehet cserélni a kijelzőt. Egyébként ennyit megér ez a gép amit árul, mert hardverileg rendben van. Kijelzőt pedig cserélni kell.
Utánaszámolva: 42.000 a gép + kb. 27.000 a monitor szállítással = 69.000. Más ezt a gépet 80.000 körül árulja, így megéri ha tudsz szerelgetni egyedül is
.
-
szbalogh
addikt
válasz
cellpeti #24760 üzenetére
Én Kisember-től vettem egy 6910p-t amivel teljesen elégedett vagyok. Csak a port kellett kifújnom a hűtőbordák közül mert leállt néha. Így meg fel sem pörög a ventilátor.
t8300-as procival pedig még kellemesebb lehet.
Szövegszerkeszteni, előadni és netezni használom, rengeteg ablakot megnyitva is teljesen gördülékeny a használata. -
zorro63
csendes tag
válasz
cellpeti #18298 üzenetére
A kérdés az, hogy a windows a lemezkezelésben mekkorának látja a winchestert (startmenü>vezérlőpult>felügyeleti-eszközök>számítógép-kezelés> lemezkezelés). Itt a 160Gb-s winyóra kb.140Gb körüli értéket kell kiírnia, és mutatja a partíciókat, azokat amiket használ, illetve amiket nem használ (pl. formázatlan, recovery stb.) Ha itt 110Gb körüli értéket ír, akkor 120Gb-s a winchestered. Megnézheted az everesttel is, hogy milyen tipusú és méretű winyód van.
-
-
pumukli23
senior tag
válasz
cellpeti #17566 üzenetére
Úgy tudom nem emeli meg a gépet, (csak az eggyel nagyobb akksi).
Még nem láttam élőben, de google képkeresgetés után nem találtam olyat, ami lefele is púposodna. -
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #15950 üzenetére
Displayport ami jobb és újabb viszont van amit egy 500ft-os átalakítóval meg is tudsz oldani
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #15904 üzenetére
"Az egyetlen terület, amin az Envy 14 fejlesztésre szorul az a készenléti idő hossza. A laptop akkumulátor teszten az Envy 14 4 órát és 26 percet bírt, 20 perccel kevesebbet a kategóriaátlagnál. A 13”-os (7:48) és a 15”-os (7:54) MacBook Pro is hosszabb készenléti idővel rendelkezik. A HP bővíthető akkumulátort is kínál, ami megduplázhatja a készenléti időt, viszont plusz fél kilót ad a gép súlyához"
google
-
Magnum_
nagyúr
válasz
cellpeti #15884 üzenetére
az apád/anyád is teljesen megfelelő, elfogadott magyar szó az apa, anya. apád/anyád itt a birtokosjelzővel szerepel, hogy a te apád/anyád.
#15893) cellpeti : felőlem nyugodtan, nyelvtanilag teljesen helyes. és nem értem, mi a sértő benne. attól még, hogy nyelvtanilag valami helyes, nem feltétlen tiszteletlen, pejoratív, stb. teljesen semleges. ebből kellene kinőni.
-
pumukli23
senior tag
válasz
cellpeti #15879 üzenetére
Ehhez képest (12cellás) biztos, hogy kevésbé lóg ki a sima 9 cellás (nem 8 egyébként?). Az asszem csak hátra lóg ki kb másfél-2 centit, lefele nem.
Nekem a 6930p 6 cellás (5500 mWh) akkuval valamivel több mint 4 órát kibír, bekapcsolt wifivel, alacsony fényerőn. (7%os elhasználódottság.) Wifi nélkül majdnem 6-ot.
Gondolom ilyesmi körül lehet a 6910p is.üdv
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #15886 üzenetére
(OFF)The default provided battery for the 6910p is a 6-cell 55WHr battery that performed reasonably well. With wi-fi on, screen at half brightness and in 'Balanced mode' the battery gave 3 hours and 37 minutes of life. Half of that time the notebook idled and the other half it was used for light office work. You can expect somewhere between 2 and 2.5 hours if you're playing a movie with screen at full brightness, while if you're doing light work with screen brightness down you could probably get over 4 hours of battery life.(/OFF)
google....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest