- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
flash-
üzenetére
Vannak dirverek, amihez szofvter környezet kell, enélkül nem fog működni. A driverek sorrendje (és a honlapon való megjelenése) nem mindig azt jelenti, hogy csak felinstallálod és jó lesz, hanem azt, hogy ott vannak, és le lehet tölteni, használni őket. A komplex installálás más dolog, bonyolultabb. Ezért (is) van az, hogy a nem pro windows kiadású gépeknél előre installált oprendszer van, amit a recoveryből lehet újratelepíteni. Komplett, mindennel együtt, nem kell drivert vadászni és érteni hozzá, hanem csak az átlagembereknek való, könnyű megoldás.
-
cserix
tag
válasz
flash-
üzenetére
A HP Support Assistant segédprogrammal próbáltad?
Én ezzel csináltam és nagyjából minden felment. Maradt azt hiszem 3 kérdőjel az eszközkezelőben, de később azt is el tudtuk tüntetni. Minden funkció rendesen működik. (Probook 430 G1)
Különben nem is mertem volna továbbadni használatra a húgomnak.
Nem tudom van -e jelentősége, de a driverekkel csak azután kezdtük el foglalkozni, miután felment a Win.8 Pro-ra a Win 8.1. Ehhez meg egy rakás frissítést kellett elvégezni a Win 8on, hogy egyáltalán hajlandó legyen a 8.1 telepedni.
-
válasz
flash-
üzenetére
Nem a termékkel van itt gond. Tudom hogy olcsóbb oprendszer nélkül vásárolni, de ha nincs meg a kellő szaktudás, akkor szívni fogsz a telepítéssel, mint most is.
Működik ott minden, fent van minden segédprogram, csak megfelelően kell telepíteni. A sw támogatás nem azt jelenti, hogy megtanítanak felinstallálni a terméket

Egéybként ha sw nélkül vásárolsz, akkor sw támogatásról ne is beszéljünk, mert nem jár a géphez.
-
harcsacsa
csendes tag
válasz
flash-
üzenetére
Megnéztem amit mondtál de nem akartam kűzdeni vele tettem fel Win 7 et viszont olyan problémába ütköztem hogy elkezdett melegedni a processor ki lett takarítva a hűtő rendszer de még mindig azt csinálja hogy sima üzemelés közben (Internet, alap dolgok) megy rendesen 45 fok körül de amint elkezdem használni a processort 40% felett elkezd nagy ütemben melegedni teljesen leoldásig nem tudom hogy érzékelő baj lehet vagy mi de igy elég csákányos használni a notit, sima asztalon használom semmi extra igénybevétel.

-
BluEyes
őstag
válasz
flash-
üzenetére
Ja, ezek kellenek. Az nLite-ban megadod az iaahci.inf-et, a többit intézi a program.
Ha rám hallgatsz, egy lendülettel pakold bele a legfrissebb intel és amd ahci drivereket, így lesz egy kafa mindenes telepítőd. Még jól jöhet.
Intel driver Amd RAID driver
Ezt meg olvasd végig: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Futás, futópályák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx