- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
#56691712 #37750 üzenetére
Háát.. Ha azt mondod, hogy sajnálod, de megszünt a bizalmad ebben a tipusban, s köszönöd, de inkább mást veszel..el kellene fogadniuk, szerintem. S hogy napokig hurcolásztad stb.. megérthetik ha nem ott szeretnéd levásárolni...
Mert gondolom azt mondják majd, hogy pénzt nem adnk vissza, ha nem olyan kell, vegyél ott mást.. Meg kéne nézni, hogy mit mond az erre vonatkozó v.védelemi passzus -
törölt tag
válasz
#56691712 #37721 üzenetére
Bocsánat a sok offért, de ma felhívták a páromat és elismerték, hogy hw hibás volt a gép... Szerintetek vissza lehet még kérni a pénzt? Páromnak annyit mondtak csak, hogy cserélik, de nagyon gondolkodom, hogy ezek után inkább az árát kérném vissza, nem pedig egy másikat...
-
válasz
#56691712 #37713 üzenetére
Nem kell perkálnod, legfeljebb - ha bizonyítják a gép tökéletes működését - nem veteted vissza velük. De ezt kétlem azok alapján, amit leírtál.
A gépre hardver garancia van, szoftver nincs. Ez azt jelenti, hogy a hardvernek működnie kell a megfelelő módon. Ha ez nem megy, és a szerviz sem tudja produkálni neked, akkor hibás a gép. Tökmindegy, milyen az oprendszer. Ne felejtsd el, egy 30 napos próbaverziós windows is tökéletesen legális.
Minap volt nekem is egy esetem egy Pavilion 15-tel, amiben a wifi nagyon gyenge volt. Freedos-szal volt a gép, úgy is adtam el, de a srác aki megvette, másnap szólt, hogy nagyon gyenge a wifi. Visszaadta, feltelepítettem (mert azért bemondásra nem cserélek gépet, de alapvetően elhiszem amit az ügyfél mond) és tényleg igaza volt. A wifi kártyán csak 1 antenna kábel volt a kettő helyett, az is rossz helyre dugva.
Visszaadatam az árát. Ennyi, és ezt minden becsületes kereskedőnek meg kellene tennie.
Úgyhogy ne hagyd magad, esetleg vidd el egy határozott ismerősödet is, és fizettesd vissza a gép árát. A HP Support is ezt fogja mondani, ha felhívod őket. 06-40-200-629
-
-
Xantor
tag
válasz
#56691712 #37707 üzenetére
Nekem pont ugyanez a típus van és tökéletes a WiFi benne, nincs jel erősség ingadozás, nem dob le, stb. Próbáld ki a RalinkRT3290 driver-t, hátha azzal jobb lesz. A hanggal sincs semmi problémám, mindig fülesen használom, egyedül akkor vettem észre ilyet, amikor nem dugtam be teljesen a jack csatlakozót, de ekkor ez természetes (Sony MDR-XB600).
Ha fent fog állni továbbra is valamelyik probléma, akkor egyszerűbb még most visszavinni, mint szenvedni vele a későbbiekben.
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
#56691712 #37707 üzenetére
Régebben nekem is volt egy pavilion és annak is ingadozó volt a jel fogadása, sőt, általában alacsonyabb volt, mint a többi notié. Valószínű, hogy alapból ilyen, vagy cserélj egy drivert még, vagy cseréltesd ki a wifi-t benne.
Ami a hangot illeti, annak a beatsaudio-nak nincs valami verzérlőpultja?, mert lehet, hogy abban kéne beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Raider GE68HX 13V
- Dell Latitude 5580 Core i5-6300 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" FHD 6 hónap garancia áfása számla
- Eladó Gamer Laptop Asus TUF A15!
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest