- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
PTomi92 #44399 üzenetére
Hát az újabb Probookok minőségben már nem érnek oda az általam kedvel 4530/40 széria minőségéhez, habár ott meg a proci viszonylagos elavultsága jön képbe / enyém 6 éves, intenzív nyúzás mellett is csak billentyűzet kifényesedése okozott gondot.
Mondjuk a G1 szerintem még pont egy masszív darab, de a kijelző hulladék, azt aláírom, még az én panelemhez képest is egy hulladék.. / van egymás mellett több széria is.
A G4-esk jobbak lettek, legalábbis a kijelző, viszont ott meg elspórolták az anyagot a gépből... Szóval amennyit elvitt most a kijelző minőségének javítása, azt bizony a gép konstrukciójából vették még el... Sajnos.
Az ideális egy G1-es házban a G4-es kijelzője lenne. Sajnálom a HP-t, jó helyzetben voltak, de ilyen spórolás mellett mi már eldöntöttük, következőleg nem HP-ket veszünk, mert már nem azt a tartósságot kapjuk
-
válasz
PTomi92 #44399 üzenetére
A mostani probookoknál már más a helyzet. Rájöttek HP-ék, hogy nem szabad az irodai aktakukac munkára szánt, de mégiscsak az egyik fő szegmens probookokat a legf*sabb kijelzővel szerelni, mert azokat is emberek nézik.
Azt tudom mondani, hogy az elmúlt néhány probook 430 G3, amik előtte hírhedten rossz kijelzővel voltak szerelve, most már normálisat kaptak. Vagy benőtt a beszerző feje lágya, vagy leszóltak a marketingről, hogy: Öcsi, ez így nem lesz jó, csökken az eladás!!!
-
Dhampir
félisten
válasz
PTomi92 #44396 üzenetére
Ezek ilyenek, ha nem IPS, vagy jobbfajta TN. Alkalmilag egy HP proBook 6570b-n pötyögök, aminek nem valami kafa a HD felbontású kijelzője, de a ProBookok között láttam már rosszabbat is, például a ProBookoknál "megszokott" gyűlöletes kékes HD paneleket. Például ezek után egy T510 HD+ kijelzője valami gyönyörűség, szép színekkel.
A consumer multimédiás gépeknek kellemesebb a kijelzője (bár soknak fényes, tükröződő, ami zavaró is lehet), viszont ProBookok is léteznek IPS-kijelzővel, persze annak megvan az ára. Egyébiránt annyira nem vagyok elájulva az olcsó és bevilágítós IPS panelektől, notis munkaállomásban láttam már olyat, ami szinte élő színeket adott.
-
-
-
válasz
PTomi92 #41552 üzenetére
Kérdeztem, akkor van értelme piszkálni a kis kapcsolót ha az alvó módban a HDD nem áll le. Amúgy nem kell bántani. Nekem mindegy az állása. Lényeg, hogy nem MO-i boltos verziót vennék hanem ebay-en egy olyat amit az eladó ehhez is ajánl ami neked van, azzal mennie kell. Vagyis illik.
-
-
PTomi92
aktív tag
válasz
PTomi92 #41492 üzenetére
Sziasztok!
Nekem volt problémám pár napja az SSD+HDD kombóval egy Probook 450 G1-ben. Nem akarta érzékelni az optikai meghajtó helyén lévő háttértárat normálisan, néha volt, néha nem, elszállt a fájlkiterjesztés róla, stb. Kicseréltem az ODD keretet, kiderült, hogy kontakthibás, azóta működik az összeállítás úgy, hogy a HDD van az optikai meghajtó helyén, az SSD meg a rendes HDD helyen.
Egy idegesítő probléma azonban maradt. Minden nap az első bekapcsolásnál a windows képernyőnél 10 percet kell várakoznom, közben hallom, ahogy a HDD folyamatosan dolgozik. Szerintem arról akar bebootolni, pedig a sorrend be van állítva. Az napi első bekapcsolás után akárhányszor inditom újra, kapcsolom ki-be, a hiba nem jön elő, villámgyorsan feláll a rendszer, és működik minden. Próbáltam azt is, hogy kiveszem az akkut, lenyomva tartom 5-10 másodpercig a bekapcsológombot, de utána sem jön elő a hiba.
A HD Sentinel semmilyen hibát nem lát.
Van valakinek ötlete? -
-
-
gerii
addikt
válasz
PTomi92 #37907 üzenetére
Ezt telepítsd fel: Szoftver - Megoldások: HP SoftPaq Download Manager
Itt mindent megcsinál helyetted a program. (Ajánlott még a Support Assistant is.)Az én kérdésem:
HP 8540p akksija (HSTNN-LB60 73Wh) haldoklik (4 éves), minden nap 1%-kal kevesebb a maximum töltése, most 48%-on áll. AC-n használtam a gépet évekig, szóval érthető a dolog. BIOS-merítést csináltam, de nem javult, szóval kell egy új akksi.
Ahogy néztem nem nagyon találok gyárit, csak utángyártottat. Van valakinek tapasztalata ilyen akksikkal? Honnan érdemes venni? Vagy esetleg cellákat cseréltessek valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest