- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPAA
őstag
újabb broblem
8540w a gép , Intel® Core™ i7-820QM a proci benne
kicsit szórakoznék melóban , android emulátor , clash of clans
andy nevezetü emulator telepítése viszont nem indul el mert hiányolja a bekapcsolt virtualizatio-t
régi biosz volt , azt már cseréltem ,ugyan már abban is be volt kapcsolva ,de sem azzal ,sem a frissel nem hajlandó
el van mentve bioszban a bekapcsolt állapot ,de mégis előugrik a hiba
5let ? -
HPAA
őstag
válasz
SeniorTilla #39244 üzenetére
a képernyő pontos típusa már megvan , az fix
már csak a hozzá való /elméletileg 50 pin-es/ lcd kábel pontos típusát kellene valahonnan teljes bizonyossággal meghatározni
ahogy olvastam ez az egyedüli kijelző amihez ez kell , az összes többihez 40-es valóelvileg ez lenne az , de sehol nem láttam még hivatalos leírásban : P/n:dc02000xb00
5let , hogy pontosan hol tudnám kideríteni
-
HPAA
őstag
válasz
SeniorTilla #39244 üzenetére
no igen , érdemes lenne megnézni a gép sajátját , viszont ott ugye a neve is adja : a sajátja lenne
-ezesetben egy TN-es FHD panel a hozzá tartozó kábellel
amire szeretném átváltani az ugye egy másik , ugyanezen széria csúcsának számító
-DC FHD panel 50pines kábellel
ennyit sikerült kiderítenem eddigszerintem gond nélkül cserélhető, viszont pontosan kellene tudnom mielőtt berendelgetem , illetve pl. az 50-es kábelnek is kellene pontos száma...
-
HPAA
őstag
illetve segítség , hogy ha belevágok , és kábelt is kell cserélnem hozzá , az pontosan milyen , mi alapján kereshető?
az kiderült , hogy 50 pines megy a DC kijelzőkhöz /csak ezekhez a többi 40-es/ -
HPAA
őstag
üdv , meg szeretném csinálni életem nosztalgia gépét
adott egy 8540w gyárilag FHD panellel /mezei tn 1920x-as/
le szeretném cserélni az lcd-t DreamColor FHD-ra, amilyen gépem régen is volt , de hát olyat ugye már sehol sem találni , viszont kijelzőt tudnék rendelniszerintetek
-
HPAA
őstag
válasz
SeniorTilla #38002 üzenetére
ezen a részen túljutottunk , B-tervet keresek , mivel a gép tetszik , de ha rövidesen nem küldi ,nekem kell megoldanom
szóval:kapható valahol ez a fajta csavar ?
egyáltalán:beazonosítható hogy milyen?
van valami termékszáma,típusa stb... ? -
HPAA
őstag
üdv
HP 8540w -t szereztem be nemrég , tenném rendbe , nagytakarítás , pasztázás stb ...
ekkor látom hogy a hűtést vga -ra lefogató csavarok közül 2 hiányzik a 4 ből
milyenek ezek a csavarok , valahol kaphatóak ?
köszönöm -
HPAA
őstag
üdv
itteni aprón lelhető 8510p bios elfelejtett jelszavára tud valaki tanácsot adni ?
így nem venném meg , de ha megoldódna , az más tészta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest