- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gergobaby
aktív tag
Szia!
Feltettem ezt a progit, a loginhoz tökéletesen működik (bár 2x már leállt Lockolás után pár perccel?!), de nem lehet valahogy összelőni a másik HP-s szoftverrel is, hogy ismerje?
Elvileg mindig felajánlja, hogy megjegyezze-e a Credentials-okat a különböző oldalakhoz (FB, HA stb.) de eddig vagy nem történt semmi, vagy automatikusan beloggoltat ujjlenyomat nélkül.
Nem megoldható az, hogy ezeken az oldalakon is az ujjammal lépjek be?Köszi, és Üdv.
Hajós -
krisi047
senior tag
Azért akarom inkább cserélni, mert 40-50 ezres felára is van egy használt gépnél, jellemzően a nagy felbontásúakat i7-es procival és plusz videokártyával szerelik, és nekem egyikre sincs szükségem. Egy kijelző meg max. 20 ezer. Viszont ha lenne jobb minőségű, akár IPS (pl. a T440s kijelzője) vagy valami csoda TN panel, arra meg szívesen áldoznék többet is.
skylaner: Köszi, mindjárt meg is rendelem.
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
Felhívtam őket, már nincs sajnos, lehet te hoztad el az utolsót. Egyébként milyen a gép, elégedett vagy vele, jó állapotú? Miről váltottál?
SeniorTilla: Decemberben volt takarítva, újrapasztázva, és nem volt halkabb, mint most. Tipikus kis venti nagy fordulaton pörög hangja van. 1x szervízbe is beadtam miatta gari lejárta előtt, állítólag cserélték, de szerintem ugyanolyan volt.
Úgy vettem észre, hogy terheléstől függően állítgatja a fordulatszámot, nem a hőmérséklet függvényében. Tehát pl nem fut semmi, böngészőt megnyitom, pár mp-re felhangosodik, majd ismét visszaveszi a fordulatszámot.
Ha semmit nem csinálok a gépen, és épp sem az eset update, sem a win update, sem vmelyik svchost.exe nem eszi a procit, akkor valóban csendes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest