- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RocknRoller #44621 üzenetére
A saját HP-s driverét tedd fel, azzal menni fog
-
mrbego
aktív tag
válasz
RocknRoller #41179 üzenetére
Szia,
én a régi Pavilion gépemet használom így, de (nekem) nem kapcsol be semmilyen billentyűre sem (rádugott bill.) pedig van rajta Power, Wake Up, Sleep gombok. De még alvó módból sem tudom visszahozni a külső billentyűzettel. Viszont neme van hozzá távirányító és azzal kényelesen szoktam ki/be kapcsolni, akár a TV-t (nagyrészt már amúgy is csak arra használom). -
MasterMark
titán
válasz
RocknRoller #38755 üzenetére
Driver?
-
szabonagyur
félisten
válasz
RocknRoller #37862 üzenetére
BIOS-ban állítsd át a funkció billentyűzet viselkedését, hogy a F funkcióhoz kelljen az Fn.
-
Dhampir
félisten
válasz
RocknRoller #37552 üzenetére
Legalább egy 2GB méretű pendrive szükséges.
Például innen letölthető az Ubuntu Desktop 14.04.1 LTS, de letöltheted az egyszerűbb kinézetű, gyorsabban futó Xubuntut is.
Rufus-szal kiírod a letöltött Ubuntu ISO-t.
Bedugod a pendrive-ot az USB-aljzatba.
Újraindítod a laptopot.
Kiválasztod a pendrive-odat a rendszerbetöltőből (talán az F12 gombbal hívod elő a menüt, de lehetséges, hogy másikkal kell).
Elindul az Ubuntu, nyomogasd a TAB-billentyűt, válaszd ki a magyar nyelvű menüt az F2-vel előcsalható nyelvi választóból.
Válaszd ki "az Ubuntu indítása telepítés nélkül" lehetőséget (legfelső sor).
Így néz ki az Ubuntu indítómenüje.
Így néz ki a live-módban futtatott rendszer.
A Rendszerbeállításokban az "Egér és Touchpad" menüben lehet megpiszkálni az érintőpadot, hogy kell-e a kétujjas és vízszintes görgetés, stb.
Kipróbálod, hogy megfelelően működik-e.
-
Dhampir
félisten
válasz
RocknRoller #37540 üzenetére
Ha a konfigurálás ellenére ezt csinálja, lehet, hogy hibás a touchpad. Érdemes lenne leellenőrizni egy pendrive-ról futtatható Ubuntu Linuxszal az érintőpad működését.
-
válasz
RocknRoller #37369 üzenetére
Küldöm privátban hamarosan.
-
válasz
RocknRoller #37364 üzenetére
A 250-esek utódja. Belépő szintű "üzleti" modell. Ennyiért szerintem drága, ugyanezért az árért probookot is kapsz ilyen felszereltséggel, ami komolyabb gép. HP 250-est Core i3-mal már 100 ezer környékén lehet venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tesla topik
- World of Tanks - MMO
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest