- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Szaszati #38013 üzenetére
Megértem, hogy óckodsz a garitól, de az 100%, hogy nem normális, hogy idle-ben teker, linux alatt, úgy, hogy nem villog a ledje... Meg BIOS alatt? Nekem meg se nyikkan. Idle-ben is a fejet pakolgatja nagyon halk kattanásokkal és ennyi. Ha teker, akkor azonnal villog a led fehéren.
Egy HDTune tesztet csinálj rajta, mindenképpen, és linkeld be ide, vagy a 'HDD problémás' topicban.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Szaszati #38010 üzenetére
Akkor nincs mese, ez garis lesz.
Amúgy ebben melyik van? A Toshiba (remélem jól rémlik)?450 G1-ben az van 1 TB-os, és alapból egy retek sz*r. Legszívesebben kidobnám belőle. Hangosabb, mint a régi ASUS-é, és szerintem lassabb is (mint egy majd 6 éves konzumer ASUS-é) Virtual linuxot futtattam rajta, meg néha alapból kifut a memóriából és ha elkezd swappolni, akkor olyan szinten belassul a gép, hogy már fáj. Tesztelgettem én is, mondom ilyen nincs, ez mechanikai hiba... Rengeteget tekert, de az a win 8.1 miatt. Szerencsére idle-ben nem csinálja, de amikor teker, akkor szinte megáll a rendszer (i5 4200M) alatt... Megy majd bele SSD, tehát nem parázom túl, de alapvetően sem szabad sokat várni tőle...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Szaszati #38007 üzenetére
Adatokat gondolom kimentetted már... én is halogattam egyszer régebben, mert csak kattogott, meg fura hangja volt, de működött... aztán egyszer csak nyekk. és oda is veszett az összes adat
Amúgy BIOS-ban gondolom nincs ilyen hangja... A rendszer erőforrások 100%-os lemezkihasználtságot mutatnak? Mert ha nem, akkor tuti, hogy valami mechanikai kehéje van.
A HDSentinel önmagában tényleg pite, mert értelmezni kell a SMART adatokat saját szemmel, lehet a határérték máshol van, van nincs specifikus határértéke, vagy csak nem jelzi a SMART.
HDD-s topikban lehet többet tudnának segíteni, ott tényleg szakik vannak, nekem is ott segítettek.
-
-
válasz
Szaszati #38000 üzenetére
HD sentinel egy kalap ...
1 TB-s külső HDD, amin a gyerekek filmei vannak, haldoklik hetek óta. A senitenl 100%-os kondíciót jelez rá... A gépemben lévő második HDD, egy 640-es Toshiba tökéletesen működik minden nap, évek óta. A Sentinel 99%-ot jelez, mert szerinte van rajta hibás szektor (nincs)...
-
-
válasz
Szaszati #37934 üzenetére
Kapcsold ki az automatikus frissítéseket, hagyd a gépet 10-15 percig a neten. utána jó lesz, nem fog tekerni.
Ja, mindenekelőtt töröld le a f*s gyárilag feltett vírusírtót, pl. Norton vagy a megrosszabb McAfee...
De ha mindenképp újra akarod telepíteni, EZ a program kiolvassa a kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest