- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #37566 üzenetére
A HP Recovery Managerrel lehet visszaállítani a gépet a gyári állapotra, van több választási lehetőség is, attól függően mit szeretnél.
-
válasz
MaxxDamage #37515 üzenetére
Erre valaki valamit?
L
-
spyduck
nagyúr
válasz
MaxxDamage #37268 üzenetére
Kipróbálom az utólagos telepítést, olyat még nem csináltam. Elképzelhető, miért ne. Köszi a tippet. Lehet a chipset vezérlőn múlik.
-
donjohnson
addikt
válasz
MaxxDamage #37264 üzenetére
sajnos csak 2,4 ghz-t. írja is valaki, hogy szerinte visszalépés a hp részéről.
-
válasz
MaxxDamage #37254 üzenetére
téves , sorry
L
-
Ren Hoek
veterán
válasz
MaxxDamage #37171 üzenetére
Ja ez már a régi laptopomnál is így volt... 95%-nál megállt általában. Most 98%-on not charging-os a probook. Szerintem ettől nem kell félned, jelentéktelen különbségek és nem fogja túltölteni ez biztos, mert alapból védi az elektronika az akkut.
Tények és tévhitek az akkukról:
[link]A HP optimizált dolog sem túl meghatározó, nézd meg a részletes beállításokban mikre van hatással. Ha tápon van szinte biztosan minden ki van maxolva performance-ra. Szerintem ez olyan lehet mint a Balanced mode. Főképp azt jelenti, hogy a háttérvilágtás, processzor, GPU-k milyen módban vannak.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
MaxxDamage #37169 üzenetére
Nekem ilyenkor azt írja hogy "Plugged in, not charging"... gondolom ilyenkor nem eszi az akksi élettartamot.
Szerintem ha hálózaton van akkor nem tölti... Vagy tévednék? A 6 éves Asus-om végülis alátámasztja, mert szinte csak tápról ment, és még teljesen jó az akksija. Persze lehet csak szerencsém voltA válasz engem is érdekelne!
-
razero
csendes tag
válasz
MaxxDamage #37149 üzenetére
Ja értem, így akkor már összeáll a kép
Még akkor kutakodom kicsit, biztos ne legyen kompatibilitási probléma, mindenesre köszi az infókat meg segítséget -
razero
csendes tag
válasz
MaxxDamage #37147 üzenetére
Hát Probook 450 G1 E9Y39EA típusról van szó, de úgy tudom a 455 G1 csak specifikációban tér el, kialakításban nem, vagy ez nem így van?
Igen, amúgy úgy tervezem, h SSD->HDD helyére HDD->ODD helyére, csak előbb nem úgy írtamDe ha már témánál vagyunk az SSD simán minden keret és átalakító nélkül belemegy az eredeti HDD helyére, igaz?
És ha még egy kérdést megengedsz, te akkor a kiszerelt olvasóval nem is kezdtél semmi? Nem raktad külső dobozba vagy ilyesmi? -
Gedeon31
addikt
válasz
MaxxDamage #37125 üzenetére
Ő nem ezeket szeretné cserélni
-
válasz
MaxxDamage #37075 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #36957 üzenetére
Köszönöm, közbe megoldva !
L
-
válasz
MaxxDamage #36952 üzenetére
Átvittem másik notira az Ubuntu-t (lemezről indítottam) majd rákötöttem az USB-s külső HDD-t és letöröltem ami nem oda való (minden gond nélkül törölve is lett) beraktam win 8.1-es gépre azt lett egy "trash99" mappa amit ott töröltem és minden OK !
Viszont a HP notiról nem tudom letörőlni azt a könyvtárat... (1 főkönyvtár és 2 alkönyvtár... tartalom nincs bennük , de rejtettbe se lehet rakni...) nagyon zavaró a dolog.... /amúgy HD Sentinel-es könyvtár - setupos volt/
pontosan ez az... /meg van ez a "HP File Sanitizer - megsemmisítés" ami kb. semmit se ér... ezzel se törölte..
L
-
válasz
MaxxDamage #36945 üzenetére
A BIOS-nak két "üzemmódja" van, az uefi és a legacy. Ha uefi-ben vagy, váltsd át legacy-ba és úgy próbáld az odd bootolást
-
válasz
MaxxDamage #36942 üzenetére
szerintem tedd át legacy-ba
-
Krix
őstag
válasz
MaxxDamage #36942 üzenetére
Vedd saját tulajdonba és adj magadnak jogosultságot a könyvtárra. Én nem buzerálnám a win 8-at linux alól.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
MaxxDamage #36876 üzenetére
-
Gedeon31
addikt
válasz
MaxxDamage #36847 üzenetére
Van a gépeden AIDA az operációs rendszer fülnél meglátod a serialt.
-
Gedeon31
addikt
válasz
MaxxDamage #36846 üzenetére
Meglesem mit tud
Köszi
-
Ba.G
aktív tag
válasz
MaxxDamage #36814 üzenetére
Én is ideértem a dilemmával: itt a SEAGATE ST95005620AS a kezemben: ez 9 mm vastag. Mielőtt kibelezném (erről írok): belemegy egyáltalán a 15-D052S-ba? (A gyári konfig szerint ilyen 7,5 mm-es hd van benne.)
Bónusz kérdés: ugye ezen a belépő szintű hp sorozaton nem lehet háttérvilágítósra apgrédelni a kbd-t?
-
Ba.G
aktív tag
válasz
MaxxDamage #36762 üzenetére
Erről szívesen olvasnék bővebben, ha befér a topikba. Már csak azért is, mert én is hasonlóban sántikálok, egyelőre tapasztalatok nélkül.
36691
(#36773) pmheros: Szűz rendszer SSHD-re migrálásához megfelelő a Recovery Disc-ről való felhúzása?
-
pmheros
őstag
válasz
MaxxDamage #36771 üzenetére
Pénz befektetése nélkül ? Úgy sehogy.
Egyébként meg a szokásos módi: ssd, a hdd helyére. HDD (caddy -vel) az ODD helyére.
Pendrive -ról meg futott a Macrium -
válasz
MaxxDamage #36762 üzenetére
Elég nagy sebességkülönbség van SSD és SSHD között!
-
pmheros
őstag
válasz
MaxxDamage #36760 üzenetére
Én használok SSHD -t, de alig várom hogy megjöjjön a rendes SSD -m.
(#36758) luimapeiz Macrium Reflect Free -t használok ilyen célra. Ez rendesen megoldja az alignálást is.
-
válasz
MaxxDamage #36758 üzenetére
Pontosabban 500GB -os Seagate SSHD lenne a kiszemelt !
Válaszokat / segítséget előre köszönöm !L
-
Gedeon31
addikt
válasz
MaxxDamage #36749 üzenetére
Ujjlenyomatok regisztrálása ezt nézd meg. Találtam már több írást ,de egyik sem működött amit néztem. Itt amit írnak programot hozzá a HP-nál csak Win7-ig támogatott.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Rosszul tudod a HP szerint Win7 amit kellene rá tenni, mert azzal működik tökéletesen. Win8.1 szerintük nem teljesen jó driveresen. Ezt már többször tapasztaltam.
-
Dhampir
félisten
válasz
A HP SoftPaq Download Manager kilistázza és letölti a géphez szükséges drivereket.
-
Gedeon31
addikt
válasz
MaxxDamage #36746 üzenetére
Úgy nézem ez Win8.1 alatt nem fog össze jönni csak Win7 alatt működik.
-
Gedeon31
addikt
válasz
MaxxDamage #36746 üzenetére
Valaki megmondhatná mi a varázsszó hozzá
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #36731 üzenetére
Például én ujjlenyomat-olvasót a gépemen a Windows 8.1 saját beállításával használok, nem töltöttem le hozzá a hardvergyártó szoftverét.
-
stratova
veterán
válasz
MaxxDamage #36731 üzenetére
Pl. felhasználónév és jelszó beirása helyett az ujjlenyomatoddal tudsz belépni a rendszerbe.
-
stratova
veterán
válasz
MaxxDamage #36724 üzenetére
-
Gedeon31
addikt
válasz
MaxxDamage #36722 üzenetére
KI veszed az aksit és letudod tolni a hátlapot. Jól tudom így van.
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #36720 üzenetére
Tudtommal igen. Kényelmesen eltávolítható a fedőlap az alján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged