- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
kutga
félisten
válasz
Zoli1222 #27329 üzenetére
Üdv!
Sajnos a HP rendszermérnökei nem építenek túl jó rendszereket, amikor én megvettem az enyémet volt vagy 4 partíció a merevlemezen és a win tele volt a HP bloatware programjaival.
Részemről fogtam a géphez kapott OEM telepítőt, legyalultam a merevlemezt és csináltam egy tiszta installt a win telepítővel.
Persze ezt csak akkor csináld ha a jövőben nem akarod használni a gyári recovery partíciót (bár mivel az a mostani állapotot teszi vissza, így nem sokat veszítesz).
-
válasz
Zoli1222 #7620 üzenetére
Szia, én hagynám a QuickPlay-t, mert a Vista és a Win7 is rendelkezik beépített mediacenter funkcióval, a QP is ezt látja el. Annyiból több csak, hogy a windóz beindítása nélkül is lehet vele zenét hallgatni, filmezni, stb.
A 7100-assal megy rendesen a QuickLaunch funkció is, régebbiekkel nekem nem működött.
Mivel tőlem vetted a gépet
, szólj bátran, ha kérdésed van, segítek. Csak privátban gyorsabban elolvasom, mint itt.
Üdv: Attila
-
kozyadam
tag
válasz
Zoli1222 #7620 üzenetére
én is pont ilyen gondban vok. kedden ment fel rá win7 b7077 aztán vadászom hozzá a vista x64 drivereket, de már szerencsére nagy része megvan, ha gondolod ma délután, vagy este feltöltöm vhová őket. amúgy mindet a HP oldaláról szedtem, tehát onnan Te is le tudod húzni őket. videókályhához, hangkártyához Win7 töltött magának drivert, többi HPs.
-
kozyadam
tag
válasz
Zoli1222 #7618 üzenetére
a kis távirányító mennyire nem műxik? mert én nézegettem HPs drivereket és találtam 1 CIR EHE vagy vmi ilyesmi nevűt, ami megoldotta az én gondomat, hátha Neked is csak ez hiányzik
Amúgy csak annyi volt a probléma, hogy nem működött minden gomb a két távirányítón, de már megy
a quick gombokkal mi a probléma? kicsit bővebben fejtsd ki plz
-
-
válasz
Zoli1222 #7543 üzenetére
Azt, hogy a remarketed gép újraértékesített gép. Több fajta van, a legjobb, ha gyártói garancia van rá, mert akkor nem javított, visszacserélt gép, hanem pl. megmaradt készlet, bemutatódarab, ilyenek. Persze látni kell a gépet magát, és simán el lehet dönteni az állapotából, hogy új-e vagy használt.
Példa: fut egy akció a német Saturn-ban, ahol belistázzák mondjuk 1 hónapra a géptípust. Letelik az akció, megmarad 5 gép, ezt a HP visszaveszi (általában a szerződésben benne van, hogy az akció után a megmaradt készletet visszaveszi a forgalmazó), de a visszavétel után a néhány darabért nem listázzák be újra a típust. Így kerül a remarketed csatornába, ahol gyorsan, olcsóbban értékesítik valamelyik szerződött partnernek.
Lehet pl. az is, hogy egy promócióban szerepelt, vagy meghiúsult üzlet volt. Lényeg az, hogy ha 2 év gari van rá (ennyi van az Európában forgalmazott HP notikra általában), akkor biztos lehetsz benne, nem használt gépet kapsz. És a két év mindenre, akksira is érvényes.
Ilyen szokott lenni egy-egy remarketed gép:
-
tupacamaru
veterán
válasz
Zoli1222 #7454 üzenetére
Azt neked kell eldöntened hogy megéri-e neked.
Mi most vettünk a páromnak az asztali gép helyett egy DV7-est. Eleve olyat néztünk hogy egy pár játék azért elfusson rajta és nagy kijelzője legyen. A nagysága és a súlya nem számított mert nem lesz a lakásból kivive. Az árából egy csúcsszuper asztali gépet tudtunk volna venni, de az helyhez lett volna kötve.
Legelőször azt kell eldöntened hogy mihez szeretnéd használni és csak utána nézelődni.
-
napocska2
senior tag
válasz
Zoli1222 #7408 üzenetére
Sajna nem tudom, hogy mit jelent az M, de biztos vannak itt, akik értenek hozzá!
Gondolkodtam én is a Win7-en, csak a Wlan miatt már kellett egyszer újrarakni a Vistát és már nincs energiám megint görcsölni. Örülök, hogy ezt belaktam, de nem tettem le a Win7-ről.
És mikor veszed a gépet? -
napocska2
senior tag
válasz
Zoli1222 #7404 üzenetére
Szia!
Simán megéri! Az enyém 6810em, annyi a különbség, hogy 250 Gb vinyó, a VGA meg 8400M GS és 160e-ért vettem egy hónapja.
A Vistához egy kicsit hozzá kell lassulni, de egyébként elégedett vagyok vele, leszámítva, hogy a Wlan csak újraindításra indul el, simma bekapcsolásra nem szeret...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest