- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
A kábel (is) lehet a gond, ha nem tökéletes az árnyékolása. Hasonló gondom volt, kábelcsere megoldotta. Most 5 méteres! kábelek vannak itthon a notik és a hifik között, de csend van. Ilyesmi, mint itt a KCB-205, tehát kb. 2x4 mm vastag vezeték, a másik végén természetesen kis jack van.
-
westlake
félisten
kicsit felreertettel... nem irtal konkret tipusokat amikor a touch-pad melegedeset irtad, ezert kenytelen voltam abban a formaban valaszolni neked.. nem irhattam biztosra, hogy azert van a hiba es azt sem irhattam, hogy tuti nem azert van a hiba, mivel nem mondtad, hogy melyik gepekre gondolsz..
-
westlake
félisten
nem tudom, hogy a "touch-pad-os" gepek alatt melyikeket erted, de az igaz, hogy nehany tipusnal ez alatt van a wlan kartya, alatta meg a deli hid.. nem kell magyaraznom, hogy a deli hid mennyire melegszik.. a wlan kartya meg tokeletesen kozvetiti a hot a touch-pad-nak
#6222: ha a hp-s vistat akarod hasznalni, akkor ne var valami tornado sebessegre.. ha felraksz egy szuz vistat, akkor az mar jobban el fog futkarozni a gepem..
#6223: a te akkumulatorod is meghalt.. csere -
sghc_toma
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest