- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márky
tag
Ha néha felvillan(kb. 3 másodpercenként), az azt jelenti, hogy alvó állapotban van...
és ilyenkor nem csak az villog, hanem a kibekapcs gombnál lévő led is egyszerre villog vele...
Szóval sztem NE vedd ki csak úgy az akksit, hanem hibernálj, vagy kapcs.ki.
véletlenül nem az van beállítva az energiagazdálkodási lehetőségeknél, hogy amikor lehajtod a tetejét, akkor alvóba menjen? És te meg nem várod meg, míg kikapcsoljon/hibernáljon, hanem lehajtod?
-
Márky
tag
-
Márky
tag
Sziasztok,
eddig mindig hibernáltam a gépemet(6510b) és ezért nem tűnt fel ez a bug:
ha hibridalvásba nyomom a gépet és utána felélesztem akkor a képernyő tök fekete(megvilágítja, tehát nem az van, hogy nem kap áramot vagy mittomén) és nem tudok vele mit kezdeni. a win megy a fekete kép alatt rendesen, nem fagy ki.a kérdés az az, hogy találkozott már vki ilyen jelenséggel?
jah és vista business sp1 van a gépen.
M.
[ Szerkesztve ]
-
Márky
tag
6510b ujjlenyomatolvasója tökéletesen jó. Elsőre mindig beenged... Mindig azt használom, viszont így megvan a veszélye, hogy előbb-utóbb meg elfelejtem a windows-os jelszavamat...
És csak két ujjamat lehet felismertetni vele... Nem lehet mind a 10-et(meg mondjuk minek is mind a 10-et?!)
-
-
Márky
tag
Sziasztok,
adott egy hp 6510b, amiben van egy 160GB-os vinyó.
HP alapban három részre osztja: 140GB + recovery partíció + mégegypartíció.a 140GB-es részt szerettem volna 30GB + 110GB-re szétosztani. a vistában lévő partíciólétrehozó fícsör, az meg max 50GB-t enged létrehozni.
jelenleg van egy 50GB és 90GB és már nem engedi a 90-est tovább osztani... azt mondja, hogy nincsen elég hely rá... holott, van még rajta több mint 60GB szabad hely...
Partition magic nem műxik vista alatt...
Valakinek van vmi ötletete?!
Köszi előre is!
-
Márky
tag
Tegnap megvettem - HP6510b --> eddig csupa pozitív dolog...
kivétel ez alól: a hálózati töltő "bedugási helye" -->ménemhátul van?????
Nade amúgy nagyon nagyon kircsi... (koppkoppkopp - azért lekopogom a biztonság kedvéért)
-
Márky
tag
válasz Slipandris #2543 üzenetére
Az enyém, napi 8-12 órát megy... immáron 3éve...
semmi baja nincsen...
Épp most ért meg a cserére, így leszek nemsokára HP tulajdonos... ))) -
Márky
tag
Sziasztok,
két héten belül szeretnék szert tenni egy ilyenre:
HP-Compaq 6510b (GR695EA)Van olyan, akinek már van ilyen notija(6510b) már régebb óta?!
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Akksiidő.
Mennyire nyekereg, anyaghasználat, kopik-e esetleg, stb stb...Válaszokat előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc