- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
zetecR #34467 üzenetére
TN vagy valami értelmes? Milyen kérdés ez, kérem szépen!
A legjobb képminőségű panel van benne, amit valaha láttam. Lepipálja a legújabb IPS-eket is, pedig ez már nem mai csirke. Az enyém legalábbis, de ebben 1920x1200-as kijelő van, a gépet 4 éve saját kezűleg válogattam ki 5 másik közül. Voltak eltérések.
A jó minőség egyik oka, hogy két neon van benne, alul és felül. Persze maga a panel is a legjobb.
-
-
törölt tag
válasz
zetecR #20850 üzenetére
lenovo asztali géppel szívtunk anno mert valami saját progi felülbírálta a win7 energiagazdálkodását, és egy fix asztali gépen lekapcsolta az usb kapukat hogy energiát takarítson meg... a baj az volt hogy aktív usb másik végén egy olyan eszköz csüngött amivel megszakadt a kommunikáció ugye, és amikor megpiszkálták a gépet, usb visszakapcsolt, de nem tudott már visszacsatlakozni a cucc... lekerült minden lenovo-s szemét, beállítottuk megint az energiagazdálkodást, azóta is szépen muzsikál... nekem is hülyeségnek tűnt aztán mégis
bármi lehet, akár ez is, érdemes ránézni, nem hiszem hogy hw tiltás lenne benne, annyi értelme lehet hogy ha kevés az akku akkor lecsapja azt is, legyen időd menteni ha még van valami... nincs akku, erre besokkol gondolom a rendszer hogy 0% és lelövi... én kipróbáltam a laposom nem csinál ilyet, mondjuk más a típus... egy kört megér ha arra jár hogy ránézzen ha még mindig gond
-
andreijj
tag
válasz
zetecR #20782 üzenetére
Most újratelepítettem az oprendszert, és kapcsiból nem megy a wifi...a gombot ha benyomom, fehérre kéne váltania sárgából, de semmi. Az eszközkezelőben kettő eszköznek nem tudtam feltenni az illesztőprogramjait:
- Generic bluetooth adapter
- Egyéb eszközök, hálózati vezérlőKomolyan mondom ennyit 10 év alatt nem szívtam a PC-mmel, mint ezzel a két notival pár nap alatt...a szervízbe beviszem, tuti két perc alatt megcsinálnák....a rohadt életbe
-
pumukli23
senior tag
válasz
zetecR #16733 üzenetére
És ami még fontos, hogy az oprendszerekben a lemezkezelés mozgófejes tárolóra van optimalizálva. Az adattárolás módja, a keresés, a beolvasás mind-mind úgy vannak elkészítve, hogy kihasználja a hdd-k előnyeit és próbálja csökkenteni a hátrányait. Egy ssd-nél gyakorlatilag nincs olyan, hogy pozícionálási idő stb..
Úgy tudom a Win7 nem használ más algoritmusokat akkor, ha ssd van benne, persze lehet, hogy okosodott ilyen téren (is), de úgy tudom nem. -
koshmar
veterán
válasz
zetecR #16620 üzenetére
Az AllCPUMeter-t már próbáltam, és tetszett is.
Csak az a baj, hogy a hőmérsékletet csak akkor jelzi, hogy használod hozzá a CoreTemp-et is. És az már megint egy plusz program, ami ráadásul nem is gadget- külön kell elindítani.
De lehet, hogy csak ez a kombó lesz.
Vagy simán használom ezt az ALl izét, és mellé meg használom a HWInfo32-t hőmérséklet jelzőnek.Jaja, amúgy nekem is egy SSD kéne.
Hihetetlenül boot-függő lettem.
Jelenleg kb. 85 másoperc, de ha véletlenül eléri a 90-et, akkor egyből morgok, hogy "Mi van mááááár??!!"
Minden másodperc számít...én nem is tudom, hogy lettem ilyen... A Probook hozta ki belőlem...
Ezért is izgatnak a gadget-ek, mert komoly másodperceket vesznek el a boot-időmből...
Ugyanígy vagyok a kikapcsolással is: ha nincs meg 25 sec alatt, bepöccenek.Na de majd csak kitalálok valamit erre a boot-dologra.
-
-
-
adnoctum18
senior tag
válasz
zetecR #16585 üzenetére
Persze hogy publikus!
A Rainmeter nevű programmal készültek.
Az időjárás jelzés A kollégát dícséri.
A topicban nagyon szép dolgok vannak különben.A háttér, az óra és a teljesítmény monitorozó cuccok innen vannak.
A now playing pedig a rainmeter beépített Enigma nevű skinjének now playing része.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
zetecR #14410 üzenetére
Én is ilyen csatlakozót keresek még mindig, de eddig nem találtam sehol.
Illetve ki mivel méri az elhasználódottság szintjét?
Nekem az Everest Ultimate 0%-ot mutat,de az biztos nem jó, mivel az csak 1óra 42perc. Egyik ismerősömnek is ilyen notija van és az övé röhögve megy 3 órát. Esetleg nem kell valami driver az akksihoz?
-
Ano
senior tag
válasz
zetecR #14320 üzenetére
az ilyen benzinkútnál lévő nagynyomású levegővel csak óvatosan ... olajat tartalmazhat a kiáramló levegő ami utána a hűtőbordára ragadva rontja a hőleadási képességét ráadásul még a kosz is könnyebben megtapad rajta ... inkább a porpisztolyt ajánlanám helyette, igaz hogy jóval drágább
-
-
válasz
zetecR #14190 üzenetére
Sokat gondolkodtam én is SSD-n, de aztán letettem róla. A topicban olvastam, hogy elég drasztikusan esik a sebessége az idő múlásával. Persze le lehet kapcsolni róla mindenféle cache-t meg egyebeket, de még így is elég csúnya eredményeket láttam belinkelve. Nekem napi 8-10 órát megy a gép, és nem akartam, hogy pár hónap múlva megüssön a guta...
-
apuc
őstag
válasz
zetecR #14157 üzenetére
Én is sajnálom szegényt, nekem nagy érvágás lenne ennyi idő gép nélkül..
Ja, csak kíváncsiságból felhívtam (a budapesten egyedüliként IdeaPad-okat ( a jelenlegi két laposom az) javító szervízt -más miatt-hogy mit csinálhatnék ha offolná magát a Lenovo tapipadja?
(A G550L touchpad nem olyan álomszuper int az U550 ezért is érdekelt)Azt mondták egyszerű alapállapotban javítaniuk, ott kicserélnék, meg is várhatnám ha ilyen adódik..
Na ennyit a futáros vs.szervizes garanciáról, hogy melyik jobb.. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged