Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Már azt hittem, hogy egyedül vagyok a Földön
Hát, nekem hál'Istennek még nem volt recoveryre szükségem. Inkább Vista DVD-t használok, nem csípem ezeket a recovery megoldásokat. Ha szar a rendszer, egyszerűen feltolom a vistát lemezről és kész.
Ez történt tegnap is, de most nem úsztam meg zökkenőmentesen...rendszer felment, driverek is, csak azt a nyamvadt QUICKPlay alkalmazást nem sikerül sehogy feltennem
Nincs valakinek valamilyen infója, hogy honnan lehet leszedni. HP.hu/com-ról mindent megpróbáltam feltenni, de egyik se az. Ügyfélszoliról beszéltem egy taggal, azt mondta hogy az csak úgy fog működni szerinte, hogyha recovery particióról teszem fel a pistát. Külön lemez használata esetén nem fog menni a dolog szerinte...
-
CsodaPOK
senior tag
Én nemrég vettem ilyen típust, egy hét után meg is adta magát.
Hogy mi adta meg magát nem tudom pontosan. Hogy mi volt vele, azt ebben a topicban visszaolvasva megtalálod.
Annyi fejlemény, hogy 6-n elvitte a futár, pénteken kaptam az emailt, hogy csomagot adtak fel a nevemre, hétfőn hozzák, remélem tökéletes, működőképes állapotban.Egyébként abban a kis időben amíg használtam, nagyon tetszett. A design nagyon bejön (szubjektív), teljesítmény is volt bőven: Crysis Warhead 1280*800-ban átlagos beállításokkal (4 szint van, az átlagos a második), 0xAA-val teljesen jól játszható volt. A kijelző nagyon szép képet ad. Hangszórók is szépen szólnak, ahhoz képest h notebook. Billentyűzet nagyon jó tapintású, élvezet gépelni rajta. Az akksi viszont elég gyengus, nem mértem pontosan, de nagyon keveset bírt akksiról.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe róla (1 hét tapasztalatából), ha van valami konkrét kérdésed, megpróbálok válaszolni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest