- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
válasz
westlake #6218 üzenetére
Köszi a választ!
procit próbáltam, everest-tel, meg orthos-szal, de nem problémázott. Win újra lett telepítve és utána is fagyogat. Szerintem is alaplap, csak nemtudom melyik része, és már érdekel, mert ez a második hp alaplapos ügyem 1éven belül...
Tapasztalataim szerint hajlamosak a hp-k a touchpad alatt melegedni, de nagyon. Lehet, hogy ott halt be valami? Csak mert ha valószínű, akkor "ráturbózok" egy ventit -
attika89
senior tag
válasz
westlake #5888 üzenetére
Az igazság az, hogy nem tudom bírnám-e a nagy felbontást. Tudom, hogy megszokás kérdése, de nekem ez lesz az első notim, szal még nem kellett ekkora felbontást böngészem.
Nemtom, mert a többi tulajdonságára nem lenne panasz, csak hát ettől félek, hogy nehogy az élvezet rovására menjen (fej-szemfájós-monitorbafejelős)
Egyébként vmi képe nem tudsz felrakni, amin esetleg látszik, hogy mekkorák az ikonok, meg esetleg a net? nagyon megköszönném -
Goose-T
veterán
válasz
westlake #2333 üzenetére
Há' akkor sz*r az egész. Ez is csak alátámasztja a véleményemet.
-
Goose-T
veterán
válasz
westlake #2331 üzenetére
1. Húzz ki a notiból mindent (a töltő maradhat). Engem sokszor szopatott meg a gép, míg rájöttem, hogy mindenféle periféria is okozhat gondot az XP-telepítésnél.
2. Lehetőleg integrált SP2-es XP-t telepíts, anélkül biztos nem fog menni. Nekem még slipstreamelni is kellett SATA drivert a telepítőbe, hogy ne kelljen flopizni, vagy IDE módba váltani. Mondjuk a Vistának már illene ismernie minden SATA vezérlőt.
3. Ha egyik sem jött be, akkor ez van...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
westlake #1070 üzenetére
Mesélnél erről a tuningról picit bővebben pls? (magyarul hogy kell csinálni?
) Mobile Sempron 3500+ mennyire tuningolható? (nx6325)
más: Radeon xpress 1150 VGA mennyire tuningolható? Milyen progival lehet ezt legkönnyebben/legbiztonságosabban megvalósítani? (Ami fel is ismeri a VGA-t,mert találkotam már olyannal ami fel se ismerte) -
parandroid
félisten
válasz
westlake #998 üzenetére
Letöltöttem a HP oldaláról a Vista drivereket, de nem volt rájuk szükség. A Vista beépített drivereivel is ment minden. Az említett két dolognál pedig ő javasolta, hogy frissítsem.
Ezeket raktam csak fel:
SP34473 - Synaptics Touchpad
SP34478 - Media Card Reader Driver
SP34562 - Essential System Updates for Microsoft Vista
SP34702 - ADI SoundMAX AC97 Vista Audio Driver
A touchpad drivert is csak azért, mert így tudtam csak letiltani a tapipadon duplakattintást, ami az agyamra megy, amikor görgetés közben egy link fölött úgy dönt, hogy ő most duplakattint. Az Essential Systm Updates nem tudom mi, de jól hangzott, feltettem. A két ajánlott frissítést a Vista töltötte le és tette fel, miután beleegyeztem.
p -
-
cucka
addikt
válasz
westlake #934 üzenetére
A HP Mobile Data Protection System védi a merevlemezt a lökésektl és a vibrációtól, valamint csökkenti az adatok sérülésének kockázatát.
ez ebből a hp-s prospektusből: [link]
itt pedig egy részletes leírás: [link]
utóbbi link alapján valóban nem kéne gumiágy legyen, szóval egyikünknek sincs teljesen igaza -
Almos
aktív tag
válasz
westlake #916 üzenetére
Ez ok, ezt értem és elfogadom, csak legtöbb szervízben van munkalap, amin szerepel, hogy bevizsgáltuk az eszközt, milyen hibát találtunk és mit csináltunk vele
Egyébként téma túltárgyalva, valójában az átlag júzerek nagy többségét rohadtul nem érdekli, hogy mit miért cserélnek ki, csak ingyen legyen, és menjen a gép. Én abba a kisebbségbe tartozom, aki szeret tudni a dolgok miértjéről és hogyanjáról is
[Szerkesztve] -
RexpecT
addikt
válasz
westlake #789 üzenetére
Köszi szépen!Te akkor ezeket a progikat használod?Van még itt egy utolsó kérdés:
Audio drivernek te ezt raktad fel:ADI SoundMAX HD Audio Driver
A Hp honlapon pedig van még egy ilyen is:Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio (sp32646)
Amit te felraktál driver(ADI SoundMAX HD Audio Driver) az is elég? -
RexpecT
addikt
válasz
westlake #787 üzenetére
Persze hogy várok.
Jah amugy vettem a notebookhoz egy Usb-s multimédiás billenytyűzetet,és jól ''együttműködnek'' pl. ha a billentyűzeten bekapcsolom a num lock-ot vagy lenémítom akkor a notin is bekapcsol a Led.
WLAN:
Broadcom 802.11a/b/g WLAN
LAN:
Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet
[Szerkesztve] -
RexpecT
addikt
válasz
westlake #732 üzenetére
De ha corporate verzio akkor nem a notihoz adott keyel használod...
Nekem teljesen jó lenne ez a notebookhoz adott Home verzio is csak annyi kikötésem lenne hogy magában az oprendszert telepítse(az illesztőprogramokat majd en felrakom).
Vagy úgy működne a dolog hogy bátyám eredeti magyar Home-os cdjéröl bootolnék, és a notihoz adott cd keyt írnám be? -
RexpecT
addikt
válasz
westlake #711 üzenetére
Van nekem is Windows Professional cd-m arrol telepítettem az asztali gépemet.Gondolom ha ''szűz'' windowst akarok rakni akkor csak annyi hogy arról bootolok.
Kiirtam 2 DvD-re a visszaállító lemezt,és lett egy 10 gigás partíciom.Azt lehet/szabad törölni?
Gondolom az meg csak annyi hogy jobbklikk és formázás. -
Darth_Revan
veterán
válasz
westlake #671 üzenetére
Catalyst Control center azt írja,hogy ATi Radeon Xpress 1150 (256MB)
Crystalmark azt írja,hogy video: ATi Radeon Xpress 1100, Video product: ATi Radeon Xpress 1150 (256MB)
Everest pedig ezt írja: Videókártya: ATi Radeon Xpress 1150 (256MB) (ezt valamiért 2x is kiírta 1más alá), 3D gyorsító: ATi Radeon Xpress 200M
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
válasz
westlake #577 üzenetére
65nanos és notiba szerelt proci, amúgy szerintem se sok, ahhoz képest, hogy a hűtője 1db hőcső kb 40 1,5*1cm rézlemezzel körülvéve!Mikor megláttam teljes kész voltam a nevetéstől!
A pasztát rajtahagytam csak levettem a felét kb..Az a baj, hogy a hő miatt a vastag pasta belseje ahol nagyobb a hőmérséklet elkezd kilyukacsosodni levegősödni ami azért nagyon nem jó!
[Szerkesztve] -
frizso
senior tag
válasz
westlake #530 üzenetére
ÁÁÁ
Maradok az 1.15-ös bios-nál!
A 1.26-os bios nagy újítása csak annyi, hogy a ventit kikapcsolja
Ezzel lehet megtakarít néhány wattot és így az akku tovább bírja, de a poci 20 fokkal és a videókari 10-15 fokkal lesz melegebb, a játékról meg ne is beszéljünk. Ekkor minden tűz forró lesz, proci 70-80, videókari 85fokellenben az 1.15-ös alatt lágy (alig hallható) venti mellet mindez csak: proci 55-60 videó 70-75 fok!
Inkább egyen többet a gép, minthogy a melegedés miatt tönkremenjen, mert nem hiszem, hogy hosszútávon ez a túlzott melegedés jót tenne neki! -
h-yle
addikt
válasz
westlake #531 üzenetére
Mért van az hogy az ilyen pre conf cuccok sosem müxenek... mert ugye a home gány sokszor nem megy, gondoltam a factory def. majd megy... az sem. Úgy látszik semmit nem lehet megúszni több napos/hetes szopás nélkül...
Állítólag valami Vista frissítés belepiszkál a dologba. Utánajárok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Alkoholista nevelde
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged