- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
Megkérdezem itt is, hátha előbb kapot ötletet:
Még meg sem jött a Dell Vostro 1700-am angliából (ez: [link]) ezt a notit 144.000,-Ft-ért vettem. Már meg is vennék tőlem! Nem tudom mitévő legyek. Tartsam meg, vagy inkább hozzam el ezt a HP 8710P-t : 17"WXGA+ (1440x900pixel) antiglare • nVIDIA™ Quadro NVS 320M / 512MB TrueCache • Core2-Duo T8300 (2.4GHz/3MB/800) • 2048MB DDR2 • 250GB HDD • DVD+/-RW DLay. • Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • (MgAl) fémház • Microsoft Vista Business / XP Prof. • asnew • 3év nemzetközi HP garancia, akciós, raktáron • akciós nettó ár: 199.990,- akciós bruttó ár: 239.988,--
A két gép között csak a VGA a fő különbség (HP: Quadro NVS 320 vs. Dell: 8600M GT) valamint a HP-re 3 év gar van, ami a Dellnél plusz 20K-ba kerülne és a Dell-ben 3 GB RAM van, míg a HP-ben 2 GB. Tehát a Dell a +2 év garral összesen 166.000 ben állna meg, míg a HP a + 1 GB Rammal 246.000-ben. SZerintetek mit csináljak? Megéri a VGA különbség a plusz 80.000-t? Játszani NFS szériával szoktam leginkább. -
Backspace
tag
Lenne egy kérdésem, hogy tudom kideríteni, hogy cserélhető-e a notimban a vga?
Google-n csekkoltam már mindent, de nem találtam érdemleges információt.
Esetleg egy gyűjtő oldal is megfelelne, ahol összegezve vannak az mmx-es notik.Notebook-om típusa:
HP nc8430 -
RoadRunnerNG
tag
válasz
spyduck #5988 üzenetére
Nekem az F16-os vant fent, de sok eltérést nem látok, talán.. annyi hogy megjenet a Disk Sanitizer a biosban, erre nem emlékszem, igza az F13-óta csak frissítgettem és nem léptem be....
Hm... Megjött az Sierra Wireless adatkártyám. Gyorsan be is pakoltam...
Az elején eléggé nehezen akart hálózatot fogni -több, mint egy órát vártam rá-, de a következőnél már gyorsan meglelte... -
vasasf
csendes tag
Köszönöm a RAM témában tett hozászolásokat, a feleségem weblap szerkesztéssel foglalkozik jelenleg 1Gb RAM van benne de ha több programot futtat egyszerre nagyon belassul a gépe (nx-7400).
A billentyűzet leszedésére nem kaptam egyértelmű választ, ha valaki tudna segíteni hogy kell az nx-7400-as billentyűzetét levenni, a két alsó csavar megvan de hogyan tovább? -
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Nx6310 chipset Intel 945 Gm
tudja kezelni az M560-540 procit?????? -
spyduck
nagyúr
6910p-hez kipróbálta már vki a legfrissebb bios-t? Van vmi különbség?
-
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
A HP 3D DriveGuard micsoda? Itt van a gép alján. Netán lehet 3d-s VGA-t csatlakoztatni?
-
Machos
tag
Sziasztok!
A Hp Dv5-1060eh-mon Windows Vista Ultimate van de szeretném lecserélni Xp-re!
Hogyan tudom mindezt úgy megtenni hogy ne kelljen újraformáznom a partíciókat!
Mert van egy 25 gigás partició a Vistának és egy másik amin a cuccaim vannak, és nem igazán szeretném ezeket elveszteni!
A másik fele pedig az , hogy már megpróbáltam feltenni az xp-t de bootolás után amikor illesztőket keresi, akkor kék halál!!!
Van valami ötletetek?Előre is köszi a segítséget!
-
adm
őstag
válasz
spyduck #5978 üzenetére
ez a bajom igazából... te átlagfelhasználónak vallod magad, de ha a kérdező pár ezer ft-ért bővíthet memóriát, akkor miért ne tegye? ha valaki 3 hónappal később megnézi a topikot, akkor csak azt látja, hogy nem éri memóriát bővíteni. ellenkezőleg! ha valaki erőforrás és főleg memória igényes programokat használ és főleg dolgozik velük, akkor bőven megéri bővíteni. szerintem még 32biten is, még 2+1-ről 2+2-re is.
-
vasasf
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
1. max mennyi RAM megy bele az HP NX-7400-ba, én 2x2GB szeretnék belerakni.
2. hogy lehet leszedni a NX-7400-as billentyűzetét ,RAM csere miatt.A két alsó csavart már megtaláltam, de hogyan tovább? -
Motar
tag
Üdvözlet!
Egy egyszerü kérdésem lenne. Vett egy ismerősöm egy dr6000-et! Gyárilag vistával feltelepítve adták! Na most nem kedvelik, inkább váltanának XPre de azt olvasták hogy ha a szoftverhez nyulnak bukták a garit! Tényleg így van? Illetve ha beszarik esetleg nem elég ujra visszarakni rá a vistát ujra tdják szervizelni? Vagy h lehetne ezt a gari vesztést elkerülni
Előre is thx
-
Machos
tag
Sziasztok!
A Hp Dv5-1060eh-mon Windows Vista Ultimate van de szeretném lecserélni Xp-re!
Hogyan tudom mindezt úgy megtenni hogy ne kelljen újraformáznom a partíciókat!
Mert van egy 25 gigás partició a Vistának és egy másik amin a cuccaim vannak, és nem igazán szeretném ezeket elveszteni!
A másik fele pedig az , hogy már megpróbáltam feltenni az xp-t de bootolás után amikor illesztőket keresi, akkor kék halál!!!
Van valami ötletetek?Előre is köszi a segítséget!
-
spyduck
nagyúr
Akkor szép sorjában
(1) brightview- alias fényes kijelző. Egyszerűen utálom. Ragad rá a por, nem lehet akármivel tisztítani és ha kimész akkor egy tükröt képez úgy visszaveri a fényt. Mgadon kívül semmit nem látsz.
(2) Az "s" kategória "standard" szerintem egy gagyi műanyag, amiért én pénzt nem adnék. Az "s" kategóriára minen elmondható csak nem a biztonság.Ha igazán jó gépet akarsz akkor a "b", "p" "w" jelzésű notikat választod.
pl.:
Ha sokat horodozod szerintem a fő szempontként a megbízhatóság, erős akkumlátor, kis méret, könnyűség és a jó support kéne, hogy legyen. Erre rögtön azt mondanám, hogy IBM Thinkpad 14"1 vagy alatti gépeit vedd de mivel anyagi kereted ezt nem engedi meg válaszd a HP renew 6510b és 6910p modelljét. Ezek kis súlyú, strapabíró 14"1 colos gépek tükröződésmentes kijelzővel és nagy akkumlátor kapacitással.
Mo.-n itt a legolcsóbb [link], én már 3-at is vettem innen: 3db 6910p-t meg egy 6820s-t ami nagy hiba volt
A 6510b és 6910p közötti különbség:
6910p: anyaga magnézium, műanyag, könnyűfém. Súlya 2kg. Van benne merevlemezvédelem. akkumlátor üzemidő max: 5,5 óra.
6510b: anyaga magnézium, műanyag. súlya 2,4kg. akkumlátor üzemidő max 4,5 óra.ASIS és RENEW-ról it olvashatsz: [link]
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Laptop vásárlás elött állok és megbízhatóság/ár szempontjából a HP-t választanám.
A felső limit 150k. Nagyjából ezeket nézegettem csak nem igazán tudok dönteni.
Ti mit javasoltok? Illetve van vkinek tapasztalata az itt felsoroltakkal?
Esetleg egyéb javaslat?HPQ 6720s (KE056)business class:
15.4"WXGA (1280x800pixel) Brightview™ • intel GMA X3100 maximum 384MB video
• Core2-Duo T5470 (1.6GHz/2MB/800) • 2048MB DDR2 • 120GB HDD • DVD+/-RW DLay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Microsoft Windows Vista Home Premium120k
vagy
HPQ 6730s (KU447)
• 15.4"WXGA(1280x800pixel) Brightview™ • intel GMA 4500MHD max384MB • WebCam
• Core2-Duo T5870 (2.0GHz/2MB/800) • 2048MB DDR2 • 250GB HDD • DVD+/-RW LScr.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2.0) • Microsoft Windows Vista Home Basic144k
vagy
HPQ 6735s (KU221)
• 15.4"WXGA (1280x800pixel) AntiGlare TFT • ATi Radeon HD3200 - max512 • WebCam
• AMD Turion-64 X2 (RM-70 - 2.0GHz) • 2048MB DDR • 160GB HDD • DRW LightScribe
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2.0) • Microsoft Windows Vista Business130k
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Ezekből a procikból mi lenne jó Nx6310-be 945 chipsethez, az M410 cerka helyett?
Dothan mag:
Celeron 370 - SL8MM - 2000Ft
Pentium M 735 - SL7EP - 4500Ft
Pentium M 740 - SL7SA - 5000FtS478!!:
Pentium M 1.7Ghz - SL6FG -478pin - 4000FtBanias mag!!:
Pentium M 1.5Ghz - SL6F9 - 2darab van - 1500/darab
Pentium M 1.6Ghz - SL6FA - 2000Ft
-
Ginew
aktív tag
rég irtam ide, de legalább volt időm használni a notebookomat, igy leirni a tapasztalatokat!
szal: sokak itt renew programban gondolkodnak, amihez angol vista business-t adnak.
Igaz hogy a nyelvet nemlehet változtatni, de ujratelepitésnél ennek a serialja simán feltelepithető magyar nyelvű oprendszerrel is.
a gép 8710p, s észrevétel, hogyha usb-be van dugva valami, az op rendszer nem indul el, kifagy a gép bekapcs után.. azt nemtom hogy alapból beledugva, vagyha csak uj dolog bedugva ami nemvolt bekapcsolt állapotban még.
a hangerő szabályzó érintős csuszka féleség előző winnel jóvolt, mert a képernyőn nem jelezte ki a dolgot, csak simán ment, most a képernyőn kijelzi az állapotot, viszont ha fut vmi program, csak ezért visszalép a windowsba, ez idegesitő dolog.
A wifi még mindig 2megabyte/sec, ami nekem már nagyon jó, viszont olykor döglődik vagy nemtom, mintha nem lenne elég erős a jel, pedig de, mert max félig esik le a térerő..
..amugy király minden -
Stimpy
senior tag
Helló! Nem tudja valaki , hogy EZ a masina mennyi memóriát tud max. kezelni ? Előre is köszi a választ.
-
palerNEW
tag
válasz
xcbiker #5953 üzenetére
xcbiker köszi a választ.
Valószínűleg itt is az a gond, hogy nem minden Ram-ot eszik meg a kicsike sajnos
Most bevittem a boltba, ahol a Ramot is vettem hozzá, és mondtam a srácnak hogy nézzék meg más memóriákkal is. Remélem sikerül nekik megfelelő Ram-ot szerezniük, mivel így elégé lassú a masina. Ha esetleg valaki tud ehez a típushoz Ram-ot, az jelezze nekem.Előre is köszönöm.
-
kurcsics
csendes tag
Pár oldallal előrébb a garanciás kérdésre is megtaláltam a választ
-
kurcsics
csendes tag
A HDD-vel kapcsolatos kérdésem már megoldódott, Találtam 250GB-os HDD-t, ami jó a 6910p-hez.
Már csak azt nem tudom, hogy garanciavesztéssel jár-e az otthoni csere. -
kurcsics
csendes tag
Sziaztok!
Most tervezem, hogy veszek egy HP 6910p laptopot, de lenne pár kérdésem.
A memóriát és a HDD-t bővítenem kellene megvétel után (1GB RAM, 80GB HDD kevés)
Kérdésem:
Lehet-e garancia vesztés nélkül bővítenem otthon, nem akarom szervízbe vinni.
Notebook sata HDD-t bele lehet-e tenni, mert amit találtam a hp.com-on. ott az egyik képen az látszott, hogy a HDD-n volt még kábel is.( a mostani FujitsuS-men nincs csak a HDD)
250GB-os HDD-t tud-e kezelni,mert hp.com-on csak max 160GB HDD-vel találtam.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
RoadRunnerNG
tag
válasz
spyduck #5046 üzenetére
6910p-t nyúzok, igaz, nem olyan régóta, de nagyon meg vagyok vele elégedve.
Számomra maga a tökély, s már úton van a Sierra Wireless WWAN kártyám is.. és akkor minden benne lesz, ami csak benne lehet, s amire szükségem van....
S a biztonsági megoldások a HP-től... nagyon ott vannak....
-
xcbiker
addikt
válasz
palerNEW #5950 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy ennél a típusnál-e, de valami rémlik a max 512mb ramról.
Bár most találtam egy oldalt ahol 1gb maxról írnak ennél.
Szerintem 266-os rammal kellene próbálkozni. Én anno a HP bolt szervizében sokat szívtam az nx9010-el mikor ramot akartunk bővíteni. Nem mindennel ment. (A gyári hozzá javallott hp memóriával sem!!!)
Aztán egy hozzávaló Kingston lett a nyerő. -
palerNEW
tag
Sziasztok !
Van egy HP Compaq "business notebook" [nx9005]-ös gépem, és az a problémám hogy az 512MB Ramot nem látja
Valaki tudna segíteni benne hogy mit csináljak ahoz hogy fizikálisan is lássa a memoriát ??
A KA.M1.60 verziójú BIOS upgradet is megcsináltam, még sem látja.Érdekes módon pl. az Everest látja hogy benne van, csak fizikálisan nem használja a notebook.
-
sgery
őstag
válasz
attika89 #5945 üzenetére
nekem ilyenbeállítások mellett nagyjából simán fut, ha gyorsan megyek nagy téren akkor picit lassul, de élvezhető!
minimum graf fölött vmivel pedig persze mindig gyors..
Ja, és nekem 4gb memória van viszont benne, bár 32bit win, szóval csak 3at kezel.Amúgy pedig minden játék meg rajta, tomb raider max grafon, fallout3 high-on, új nfs is maxon, szóval faja..
-
mario1111
csendes tag
Üdv!
Vettem egy hp 6720s gr850es gépet. Alapból freedos volt rajta, utána vista, de most xp-t akarok. Már szinte minden drivert összevadásztam hozzá. Egy maradt hátra, de erre az eszközkezelő csak annyit ír, hogy ismeretlen eszköz. Nagy valószínűséggel a kártyaolvasó lesz, de ehhez nem találtam sehol drivert. Tud valaki segíteni,h a kártyaolvasó e és ha igen esetleg egy linket...
Üdv!
-
attika89
senior tag
Helló!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 8710p tulajok közül kipróbálta már valaki a GTA4-et?
Ha igen akkor megosztaná velem?
Ha pedig nem, akkor lenne rá vállalkozó? Nagyon kíváncsi vagyok, mert, ha futkos rajta, akkor már nem fogom sokáig halasztani a notebook vásárlástElőre is köszi a választ!
-
spyduck
nagyúr
Üdv.
Ma lecseréltem az N200-at egy HP 6910p-re, így már 2 is van
Ez a T7300-as Core2Duo kicsit hasít. -
ladlac
tag
Helló!
Most vettem egy 6735s gépet. Az akksit nem igazán akarom használni, mit célszerű ilyenkor tenni? Első indítás előtt be kell tenni, vagy mehet simán hálózatról? Régebben, olvastam valahol, hogyan érdemes pihentetni az akksit, de most nem igazán találtam meg( valami olyasmi volt, hogy feltölteni 100%-ra, lemeríteni 70%-ig és kivenni).
A másik: Vista Home Basic van rajta, de nekem nem igazán kell. Simán rá tudok tenni egy XP SP3-at?
-
adm
őstag
3 napig hagyd meg a recovery partíciót. ha bármilyen probléma van némelyik boltba csak gyári állapotban veszik vissza.
ez nem gyári windows - lemezről telepített windows kérdése. 32bit-es vista is összesen 4gb memóriát tud megcímezni, amibe beletartozik az összes memória a gépben. kezelni kezeli, de használni csak három egész valamennyit használ. és vistánál sem lehet a 36bites címzést bekapcsolni. (a server 2008-nál már be lehet kapcsolni) ha szeretnéd mind a 4gb-t használni akkor 64bites vistára van szükséged.
-
fgst
tag
Sziasztok!
Mai napon vásároltam egy HP Pavilion dv5-1190eh típusú laptopot. A következő problémám merült fel vele: van a gépen egy recovery partíció, amit én szeretnék megszüntetni. Lemezre ki is mentettem, de csak úgy lehet róla visszaállítani a gépet, hogy teljes egészében visszaállítja a gyári állapotot, partíciókat. A recovery helyett inkább rakjak fel egy sima vistát és töltsek le drivereket, progikat, ha saját magam szeretném megadni a particiók méretét? Egy hagyományos 32 bites vista is lekezelné a 4 giga ramot? Mert amit adtak hozzá windowst az kezeli, de asztali gépen nekem csak 64 bitessel lehet 3 giga helyett 4et használni.
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv. fgst
-
mustad1
tag
sziasztok
pavilion dv5-1020 gépnél hogytudom beállítani hogy a 1080p filmet hardveresen játsza le?
vista sp1 és ati 3450
köszi az infót -
magua.
tag
válasz
hunlaci #5936 üzenetére
Ha jól tudom DVB-T tv- tuner van a géppen azaz digitális földfelszíni sugárzás vételére alkalmas. Az átalakító arra jó, hogy nagyobb ülső antennát csatolj rá (persze mikor kitéptem a dobozból én is rákötöttem kábelt meg mindent). 2009-ben lesz nagy lefedettség meg sok csatorna, ma csak a Duna megy kb az ország felén. Legalább nem fog készületlenül érni a digitális átállás. De a multimédia alatt van tv-tuneres topic ott olvasgathatsz.
A monitorra akkor vga, ez van mindkét eszközön. -
megadeath
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem remélem nem túl nagy butaság.
HP 530-as notebookom van és a töltője valószínűleg feladta a szolgálatot mert nem akar bekapcsolni a gép és ha rádugom akkor is csak villog a led rajta de rendszertelenül... ha fent volt egy kicsit és lehúzom a kábelt utánna megpróbálom elindítani akkor 8-at villanik és nem kapcsol be ... szerintetek is a töltővel lehet valami ?
-
hunlaci
csendes tag
Bp-től kb 30 km-re lakom, leárnyékoltság lehet akkor a probléma. Egyébként gondolom akkor te is kaptál ilyen analogkábel átalakítót a gépedhez, azt nem próbáltad még? Mert ahogy olvasom azt a jelet is vennie kellene a tunernek.
Gépet pedig egy 22-es tft-re szeretném kikötni amin van dvi meg vga csatlakozó is -
magua.
tag
válasz
hunlaci #5934 üzenetére
Adókörzetben vagy? Bp., Kab-hegy és Szentes sugároz csak egyenlőre [link]
Nekem is ilyen gépem van de távol vagyok a lefedettségtől, pedig engem is érdekelne.
Felbontás külső képernyőn attól függ mire használod, ha HD filmnézésre, akkor HDMI. Sajna ezt sem tudtam még kipróbálni (nincs HD képes megjelenítőm). -
hunlaci
csendes tag
Hello
Van egy dv5-ös HP-m, és az lenne a kérdésem, hogy másnak sikerült-e már beüzemelni a dvb-t-s tv tunert? Én a Quickplay-el próbálkozom, de nem akar sikerülni. Tudtommal már néhány csatornát sugároznak digitálisan. Van analóg átalakítóm is, amivel sima koaxkábelt tudok rádugni a gépre, de azzal sem vesz semmilyen jelet pedig a kábel tv azon jön. Esetleg egy jobb programot tudtok a tunerhez?
Másik kérdésem pedig, hogy ki szeretném kötni a laptopomat nagyobb monitorra, és van HDMI és VGA kimenetem is. Melyikkel tudnám ezt megtenni a legjobb minőségben?
Köszi,
L -
-
törölt tag
Gyerekek használ valaki az új DV5-ös szériából pavilion notit? Mik a tapasztalatok külső-belső dolgokat illetően? Nem túl kényes a lakkszerű külső felület?
Hardver tekintetében elég jó cuccok vannak benne és az ára is barátinak mondható de nem akarok olyan gépet venni ami fél év óvatos használat után úgy néz ki mint egy ütött-kopott bádogtepsi.
Másik kérdesem: a dvb-t tuner mennyire használható?
Harmadik kérdésem: A kijelző milyen képminőségű a hasonló osztályú egyéb márkás notikhoz képest? (tudom menjek el egy notiboltba és taperoljam/nézzem végig de akinek több tapasztalata van az nyugodtan írhatna pár sort.)
Bármilyen jellegű személyes tapasztalat, élmény érdekel. Köszönettel.
-
bnorci71
addikt
a gyekőcök asztali gépét évente szétkapom én is takarítás pici olaj a ventiknek, a notit eddig nem mertem, kb egy éve a szellőzökön keresztűl jól kiporszívoztam
pedig ezt a részt nem is nehéz elérni 2 csavar 4 pöcök és a billenytyűzet már kint is van, és rögtön hozzáférhető a procihűtés. Ajánlom mindenkinek aki nem tegnap vette a notiját. -
bnorci71
addikt
Ma szétszedtem a 2 éves Nx6310-t
Az ok a kontaktos tápellátásaz alaplapra forrasztott aljzaton nem láttam semmit, sajna nagyítóm nincs pedig jó lett volnaígy kizárásos alapon marad a kábel.
Viszont amin megdöbbentema hűtő teljesen el volt dugulva a porcicáktól
Nemrégibe kérdeztem mi van a tapipad alatt mert ölbevéve a gépet nagyon meleg az alja, lehet ez a rossz szellőzés volt az oka, mivel semmi nincs ott ami ekkora hőtermelést indokolna hisz egyik oldalt a PCMCIA aljzat középen a tapipad utána a modem majd a vinyó következik.egy kép
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Nx 6310 elmúlt 2 éves az akksira az NHC bekapcsoláskor 91%-nál 20W fogyasztással 16percet ír. Gondolom lassan kezd kuka lenni!
Van akinek már kellet cserélni? -
karesz501
senior tag
válasz
SeatZola #5923 üzenetére
Szerintem bátran vedd meg, nekem volt wxga+ 17"-es gépem, nem volt vele gond. Ha nem létkérdés a nagyobb felbontás akkor mi hátrányod lehet belőle? Az 1440x900 natív felbontás kedvez annak ha játszol, egyébként az 1650*1050 nem ad annyival többet, hacsak nem használsz olyan szoftvereket amiknél ez előjön. Nézd meg élőben, használd egy kicsit, főként olvasásnál (net) nem mindegy, hogy a szeneidnek mennyire kényelmes egy adott képernyőmérethez tartozó felbontás.
PRÓBÁLD KI!sgery: ha nem natív felbontásban használsz egy TFT alapú kijelzőt, akkor elmosódottabbak lesznek a pixelek. Ezért egyáltlán nem mindegy a dolog. Olvasásnál nagyon fárasztó a homályos kontúrral rendelekző szöveg a szemeidnek.
-
SeatZola
őstag
Most szóltak, hogy amit kértem noti, az sajnos nem wsxga+ kijelzős hanem wxga+-os, de netto 10k val olcsóbb lenne. nem tudom, így keljen-e. Csak otthoni szórakozásra, net, game és letöltésre használnám. Szerintetek? Nagyon tetszett a wsxga+ felbontása...
-
sgery
őstag
válasz
SeatZola #5920 üzenetére
[8710p teszt]
ez elég részletes, csak nem árt angol tudás.. -
karesz501
senior tag
válasz
SeatZola #5920 üzenetére
Nézz körül Spyduck logout blogján, itt elég részletesen találsz infókat.
Mellesleg ha már megrendelted, nem látom sok értelmét a kérdezősködésnek...
Én egy 8510w-t vettem WSXGA+ -al és Quadro-val, a T61 után sem tűnik "lemondásnak". Jó akkusidővel rendelkezik, ha nem erős 3D -t használ a gép akkor halk a hűtés és gyönyörű a kijelzője. A pöcökegér használható, mondjuk a gombok kialakításán még gondolkozhattak volna egy kicsit. Azonban a billentyűzet, az... szörnyű. Legalább is nekem. Ezzel az egy dologgal nem vagyok csak megelégedve, minden más nagyon jól használható rajta és mivel renew, így nagyon jó áron vettem (megjegyzem az utolsó darabot
).
-
SeatZola
őstag
Üdv Mindenkinek! Érdeklődnék, hogy mi az általános vélemény a HP 8710p notikról? Egy ilyet rendeltem: [link] WSXGA+ kijelzővel a Notebookstore.hu-nál. 220+ÁFA nem renew, hanem new 3 év garral. Szerintetek jó döntés volt? Úgy átalában ismerem már, sokat olvastam róla, de az érdekelne, hogy általánosságban milyen halk/hangos a gép? FujitsuSiemens Pi 2530-t fog leváltani nálam. A FuSI előtt egy Dell Vostro 1700 volt T7500 + 3 GB + 8600Gt-vel és WUXGA-val. Azután a FuSi nem egy leányalom, de kellett a pénz. Remélem ez lesz legalább olyan, mint a Dell...
-
golyani
őstag
BIOS frissítés érdemes? jött ki újabb BIOS. kicsit zavar h everest hülyén érzékeli az akkut ez hátha megoldja. illetve az idétlen akku kapacitás detektálást is.
-
KaYaK
tag
Sziasztok!
Sajnos tegnap megadta magát a merevlemez a compaq nx9030 notimban...
A kérdésem az lenne, hogy milyen típusú merevlemezt lehet bele venni? És hogyan lehet kiszedni a merevlemezt mármint hány csavar tartja meg mire figyeljek? -
adm
őstag
sima ms csak 128 mb-ig volt, a pro e fölött. tehát a kártyaolvasó látja az 1-2-4-8-16 gb pro kártyákat is és átalakítóval is lehet használni.
én pl használom még egy kis kompakt sony fényképezővel. venni már csak pro duot lehet/érdemes, de csak átalakítóval tudom használni. azért nincs olyan nagy méretbeli különbség a kettő közt.
azért látta, mert fizikailag ugyanolyan a lábkiosztása.
-
sgery
őstag
azért nem vagyok én olyan buta
ismerem én a szabvány méreteket, nem egy ms microt dobtam bele, hanem a ms pro -t, ez van ráirva, hogy ezt kezeli. a régi bitangnagy pro duot már semmi se használja, már szerintem nincs is, ha azt kezelné akkor cf-et is kezelhetne, az is nagy..azért toltam tovább, mert volt olyan olvasóm ahol nyomásra megfota, újabb nyomásra kiadta nekem.
amúgy tövig betolva beolvasta.. szóval még mindig nem értem hogy kezeli:S
csipesszel már kiszedtem, de nem volt egy könnyű feladat..
-
adm
őstag
ahogy Messzilátó írja. az, hogy fel van sorolva pl az ms pro nem azt jelenti hogy a kártyát magában tudod használni. csak azt jelenti, hogy az eredeti szabvány átalakítóba helyezve kezelni tudja, amit az egyszerűbb vagy régebbi kártyaolvasók nem tudtak.
ha valaki használt már életében akármilyen kártyaolvasót az tudja, hogy egyikben sem kell addig benyomni egy kártyát sem, hogy eltűnjön.
ha egy kártya (micro sd) jóval kisebb az alap szabvány kártyánál (sd) illetve ha egy kártya (mmc-rs) ugyan olyan széles és magas csak rövidebb, mint az szabvány (mmc) akkor a "fuji" hogy akadályozza meg, hogy rossz helyre tedd?egyébként mivel az ms pro kb 1-1 mm-el keskenyebb és vékonyabb a normál ms-nél egyszerűen megpróbálnám függőlegesen kirázni belőle. ha nem jön ki, akkor áramtalanítva egy szemöldök csipesszel próbálkoznék.
-
sgery
őstag
még mindig 8710-el kapcsolatban. elől ugye ott a memória kártya olvasó. rá van irva hogy ms pro-t kezeli. ok, beletolom, eltünik a mélyén. Mégis hogyan szedem ki????
Nehogymár a fuji megoldotta az olvasónál, hogy ne tudjak olyat dugni oda ahova nem szabad, a hp meg simán elnyeli és végez vele???? -
westlake
félisten
válasz
mario1111 #5905 üzenetére
a legtobb ember nem feltetelezi, hogy 2008-ban gyartanak olyan notebook-ot, amiben csak egy darab hangszoro van.. hozzam is hoztak mar javitani ilyen gepet hangszorohibaval, de tajekoztattam az illetot, hogy azert nem szol a masodik hangszoro, mert csak egy van benne
#5907: ezek az aukcios oldalak teljesen mas elven mukodnek, mint ahogy azt a legtobben gondoljak.. erdemes eloszor tajekozodni a feltetelekrol, aztan licitalni..
-
zizzziii
csendes tag
HP 530 notebook-ot szeretnék venni (Intel Core 2 Duo T5200 1.6 GHz CPU, 1 GB DDR2 RAM , 160 GB HDD, FreeDOS operációs rendszer. Rábukkantam egyre, nagyon kedvező áron. Mi a véleményetek? Segítsetek, mert már csak 3 napom van rá, hogy eldöntsem!!! Részletek http://topaukcio.hu
-
mario1111
csendes tag
Üdv!
Vettem egy 6720s GR850ES Notebookot.
Másnap visszavittem, hogy csak egyik oldalt szól benne a hang a kijelző alatt(jobb oldalt)
A szervizes már elkezdte szétbontani, de a notebook erősebb volt és nem engedte. Az lett a vége,h berakták a a hdd-jét egy új olyan laptopba mint az enyém, de az se szólt kétoldalt.
Végül megállapították,h csak egy hangszórós. A szervizes, meg az eladó se tudta,h monoba csinálják ezt a hp-t.
Az összes haverom azt hitte,h van benne csak beszart. Én örülök végülis, mert legalább az enyém nem volt szar.
Ti tudtátok ezt, vagy újat mondtam? -
sgery
őstag
válasz
bnorci71 #5903 üzenetére
igen, közben én is rájöttem, így sikerült. De köszönöm a segítséget!
Amúgy így is nehéz volt, 2x megállt telepítés közben, aztán nagy nehezen egy saját sp3-asat fel tudtam tenni végre.Nem tudjátok, hogy a quadro 320m-hez hol tudok legújabb drivert letölteni? Mert nvidia oldalán nem találok hozzá:/
-
sgery
őstag
lehet hülye kérdés, de ha pl. a gyári xp sp2 angol telepítőt használom indításkor, aztán mikor betöltött sunyiba átteszem a magyar sp3-as cd-t és arról folytatom akkor nyertem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged