- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
jól értetted, arra gondoltam, hogy esetleg annyira problémás ez a lap vagy ez a széria,hogy függetlenül attól, hogy sata 1 vagy sata 2 a hdd gond van vele...
Emlékeim szerint én próbáltam még régen vele egy 160-as sata1-es vinyót és az sem volt jó,bár lehet már az is sata2-es volt. -
alex89
senior tag
Értem, már útban van az új gép, csak ezt a hdd-t még be szerettem volna rakni, a régi(jelenlegi) gépbe mert van rajta valami amire szükségem lenne...de akkor nem szenvedek, majd az új géppel megnézem.
csak kíváncsiságból, kérdem, hogy régi sata 1-es merevlemezekkel is hasonló a helyzet?
köszönöm
-
liksoft
nagyúr
Így igaz. Ez alól a WD pár külső háza kivétel. Azok, melyek tudnak titkosítást. Ezeknél a titkosított rögzítés állandó (akkor is, ha nincs bekapcsolva), csak a titkosítás "bekapcsolásakor" jelszóhoz kötődik az adatátvitel engedélyezése. Itt az USB chip hiányában nem lehet olvasni az adatokat. Vagyis, ha a winyó VAGY az USB chip bármelyike meghal, az adatok nem menthetőek. De biztonságban vannak...
Szerk: Esetleg még más gyártók, hasonló megoldásai.
U.i.: TrueCrypt a megoldás. Egy jelszó, és akár egy 4GB-os file (virtuális drive-ként használható) DVD-re is menthető.
-
liksoft
nagyúr
Ááááá....... Volt már olyan mentés végállomásként nálunk, mely az apróneten keresztül köttetett, és a tartalma miatt ott ült végig a tulaj.
Ha bizalmatlan, minek hozza. Pláne ilyen közvetítői közegen....
Ha nemzetbiztonsági adat, akkor először is hogyan kerül az aprónet közelébe, utána meg miért nem minősített (nemzetbiztonsági szinten) céghez viszi egyből?
Ne keress logikát. Az a kapun kívül található.
-
Integrator
aktív tag
Úgy látszik sokkal bonyolultabb lett volna beírnod 1-2-t, mint ezt a semmitmondó bunkó hsz-ed. Egyáltalán minek vetted a fáradtságot, hogy írj, ha ilyen...?
Csak a Te kedvedért:
Milyen HDD ellenőrző prpgramokat tudtok ajánlani a gyári Windows merevlemez ellenőrzésen kívül? Kéne futtatnom egy full HDD vizsgálatot rossz szektorok, stb. után, mivel valószínűleg a HDD-m a hibás, de a Windows nem talált semmit, így biztosra mennék.
-
HellGreg
őstag
Gépbe téve: kb 3 perc alatt jön fel a bios, a szokásos 10 mp helyett. ha feljön a bios, nem látja a vinyót, egyáltalán.
Így sajnos szoftver nem mond semmit, mert odáig el se jutunk.
Ha csak úgy bekapcsolom a rackben a vinyót, és nem dugom rá a racket semmire, akkor ad érdekes hangot a hdd:
kb így: katt-bíííp-katt-bíííp-katt-bíííp.
Találtam egy oldalt, ahol különféle hdd-meghibásodások hangjai vannak fölvéve. sajnos ez egyiküknek sem feleltethető meg pontosan. Ez az oldal: http://datacent.com/hard_drive_sounds.php -
Taifa Díaz
őstag
Értem. Van több fajta kábel? Mert a P45-től sokkal gyengébb felszereltségű lapok némelyike még az UDMA Mode 7-et is tudja, úgyhogy én kizárom, hogy a lap nem támogatja. A táp egy 460 W-os Gigabyte Superb, ez sem a leggyengébb pontja a konfigomnak, így marad a kábel...A mellékelt képen láthatod, hogy a program szerint a HDD támogatja a 6-os módot.
-
alex89
senior tag
-
liksoft
nagyúr
Erre.
Vagyis totál halál. 3,3V kontra 12V. Még arra sem vigyáztak, hogy aszimmetrikusan legyen a föld, mert akkor az adhatna védelmet. Soha nem néztem, nem kellett.
3,3 - 5 -föld - föld - 12 jobb lenne, mert fordítva az 5 és föld összekötésre kerül. De nem mi terveztük.
Gondolom a gyártók.
-
donbos12
tag
Amit linkeltél képet nekem a jobb oldali (a táp) kábelt megvezető műanyag (az "L" alakú) törött le a vinyóról ami a "pinek" felett van.
Mit sütött meg?Nekem az a kérdésem ,hogy mást esetleg ezek után tönkretehet vagy sem?
Miután fordítva volt rádugva és lehúztam a gépről azóta is vidáman megy a gép mindenféle hiba nélkül...szóval nálam max. saját magát sütötte meg.
-
donbos12
tag
-
Equitem
tag
Egy Intel 945 chipsetes 11"os notebookról van szó, win7-tel, amihez fel sem tettem külön vga drivert, win7 felismerte, és úgy tűnt, működik minden.. Hát mégsem, mert most telepítettem a GMA drivert, és hurrá, megszűnt a fagyás ...
Még egyszer köszönöm a válaszod, szép napot!
-
Speccy
aktív tag
Ha külön tápágra rakom őket, akkor mi változik? (Nem kötedesképp kérdezem, csak attól nem hinném hogy visszaugrana 100%-ra a kondicó
) Ha ritkán téved a Sentinel , miért írja hogy 2 napja van hátra szegény vinyónak, miközben fél évvel ezelőtt is ezt írta? Egy év múlva is azt fogja írni hogy 2 napja van hátra?
-
anonymus89
addikt
-
Equitem
tag
A tippet köszi Imco (:
A baját részletesen elsírtam, de azt kihagytam, hogy sentinel szerint a kondíció 99%, azért nem 100, mert: "A merevlemez 1 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minősült.". azaz a reallocated event countnál van egyedül egy egyes, egyébként minden ok..
Igazából arra lennék kiváncsi, hogy annak ellenére, hogy a smart kiolvasós programok nem írnak hibát, lehet-e az, hogy a vinyó mégis kaki (vezérlés!?)..Üdv.
-
maxika15
tag
Szerintem nem rossz csak vhogy elbasztam...:S
Mert multkor telepitettem az sp3 windowst és a particiozás előtt szar volt a lemez és kért másikat sp2-et raktam be és akkor elment a particiozásig akkor megakartam formázni de nem csinálta meg :S és akkor abbahagytam a telepítést........ és utána van ez a probléma -
Pazolini
senior tag
Kösz a választ!
Mit értesz felszerelt helyen?Az NTLDR-t a rend kedvéért írtam, a lényeg az volt, ogy már a BIOS sem látta a két satát.
A sz@r az, h kb 9 hónapos minden, garis - kivéve tápot, ami most mindent kilőhetett...
Sztem a két vinyó alól jött a füst. Majdnem biztos. Nem a lapból.
Abban reménykedem, hogy gyors volt a lekapcs, bár az áramnál nem lehettem gyorsabb, s lehet, itt a reakcióidő annyit nem tesz.
Sajna nem rendelkezem alkalmas próbatáppal, rövidre zárni (stb) félek, mert abban semmi tapasztalatom.
A procit is kaphatott... Szal még nem akarom temetni. Túl sokba volt ez nekem, s teljesen friss a cucc. Ez van.
Jövő héten megy egy guruhoz legfeljebb, én még azóta nem nyúltam hozzá. -
dinka.86
aktív tag
igen szorri off. úgy látom van érzéked a gépekhez nekem annyira nincs
szóval az a helyzet h ha h ha mindkettő dvd írót rákötöm egymás fölé akkor szuperul megy látja. de amint leveszem róla a régit akkor kész vége nem is tölti be a wint kéri h cseréljem fel v nemtom mit..a régi megy egymagában is..
köszi a segítséget -
kmisi99
addikt
Majd átnézem a GDB topicot!
A másik! Adott egy samsung ide hdd 120GB HD sentinel 100/98% nálam! Majd a mai nap eladtam osztálytársamnak! A HDD-t gondosan becsomagoltam antistatikus buborékos zacskóba és egy fixen rögzítettem egy kis dobozban! Most írta hogy 100/96% lett! Lehet aggódni hogy tovább fog csökkenni a kondíció vagy csak a szállítás miatt lett? HD sentinel azt írja hogy 7x vizsgált meg hibásnak vélt területet de hibátlannak minősült! Aggódhatok hogy tovább csökken? -
jayjay
tag
Van elég vinyóm(mind Samsung és megvannak a számlák), de azért az szarul esik ha még lenne rá kb másfél év garanciád, de nem tudod érvényesíteni, mert nincs meg a számla.
Ha esetleg tudna valaki adni egy számlát egy HD753LJ Samsung vinyóról, akkor megkereshet privátban.
Nem mindenhol van vonalkód alapján nyilvántartva. -
liksoft
nagyúr
De. Az utóbbi időben minden garis. Okok:
- Hangos. (Periodikusan zúgó hangja van. Nem hiszem, hogy rezonancia lenne, mert csak 5 drive van a házban, és a hűtés miatt nem rögzítem a dolgokat.)
- 32MB-nak látja a rendszer. (Először jó volt, de a haver gépében (Gigab@jt alaplap) már nem.)
- Csökken a kondíció. (Igaz, hogy 250-es tápon van a játékra optimalizált gép és 6 toldón keresztül kapja a tápot.)
- Csökken a kondíció. (Becsomagoltam, mert így csendesebb, bár 70-80 fokon megy így.)
- PIO módban megy. (Valahol találtam egy elfekvő adatkábelt, kicsit ki kellett egyengetni, ragasztani a csatlakozót, de most már megy.)
- Kattog a drive, nem ismeri fel a rendszer. (Sajnos amíg áttettem a régi gépből, egyszer (de tényleg) egy picit megütötte magát (az első emeleti erkélyről a garázsbejáró betonjára). De ahogy a leírásban néztem, bírja a 3.000.000 G-t üzemen kívül, így nem hiszem, hogy ez okozná.)
- Nem megy!!!! (Egyszer (de tényleg) véletlenül fordítva dugtam rá a tápot. Pukkant egyet, de az nem a drive lehetett. Most mi van?)És csak a figyelmes felhasználó tudja, mi minden lehet még garanciális feltétel.
-
AthlonXP
őstag
A kártya típusa az eszközkezelő szerint: "Silicon Image SiI 3512 SATARaid Controller".
A WD-n volt jumper a sata 1-es vezérlővel való kompatibilitáshoz. A Samsungon viszont nem emlékszem, h lenne ( most nincs nálam a vinyó ), pedig kersetem és a Samsung honlapján sincs róla információ, legalábbis én nem találtam. Lehetséges volna, hogy ez már nem menne rendesen a sata 1-es vezérlővel?
Pedig elvileg a 2 kompatibilis volna egymással ( sőt még a sata 3 is a sata 1-el, mint az USB portok esetében ).
-
AthlonXP
őstag
Hát az a helyzet, hogy a sata kártyát próbáltam az én gépembe, és nálam azzal ment rendesen... A sata 2-es vezérlővel meg az a baj, az csak PCI x1-es csatival van ( nyílván a régi PCI nem tudná hozni azt az adatáviteli sebességet, amit ez.. ) és olyan az ő régi alaplapjában nincs ( csak AGP és "sima" PCI van ). Persze lehet, h tévedek és mégis csak van "sima" PCI buszos is, de olyat még nem láttam...
Ja és, ha a WD sata 2-es 500Gb-os vinyóját vitte rendesen ez a kártya, akkor ezt miért nem? Lehet, hogy ez a Samsung kicsit "érzékenyebb" az ilyen dolgokra ?Szerk: Egy amerikai honlapon most láttam egy "sima" PCI-os csatlakozóval ellátott sata 2-es vezérlőt, potom 60$-ért...
-
Igen, az a "rendes" lapom, csak azért került a komódra, mert azt hittem az a rossz, akkor még nem fedeztem fel a mintát az összeomlások kapcsán.
Egyébként volt korábban lap/ram/vga/minden csere...
Eddig úgy néz ki a lowlevel format megoldotta a hibát.
Keresőszavak:
Samsung F3, ESTOOL, low level format -
1899
csendes tag
Üdv! Használtam a keresőt, le is írtam, hogy milyen megoldásokat találtam. És nem azt mondtam, hogy nincs kedvem, hanem, hogy nincs időm átolvasni a topikot.
A lényegre: lefuttattam rajta a hd sentinelt és 6 hibás szektort, 103 gyenge szektort, 47%-os kondíciót és 100%-os teljesítményt ír, azzal, hogy így még nem lehetséges a garanciális csere. Csak az a fura, hogy a szerviz nekem 95%-os állapotot írt...
Táphiba: én is erre gyanakszom, de akkor a fenti számokkal mi a helyzet? Menjen szervizbe a táp és a vinyó együtt?
Egyébként köszi a válaszod! -
Dragbajnok
tag
Hát igen valószínű hogy rossz.Csak az a kérdés hogy vajon a készenléti állapottól?
[http://prohardver.hu/dl/upc/2010-10/01/25652_pmbyu2kts3vo8aw0_hdd.thumb.jpg]
Itt a HDD Sentinel szerint 81%-os.Az a furcsa hogy az olvasás tesztet azt megcsinálja (vélrtlen szerű elérés)de ha azt indítanám ahol írni kell a hdd-re ott meg se mukkan és egy kis idő múlva kiírja hogy elktronikai hiba miatt nem tudott a teszt lefutni.Szóval fura.
-
liksoft
nagyúr
Mivel a szektorok között van a servo, így 4k esetén abból kevesebb lenne elvileg. De nem kell annyi, hiszen 3-4 ezer szektor (512) is van egy sávon. Így a pozicionálás nem romlik, a hibajavítás meg a megemelt byte-számmal közel ugyanolyan. Vagyis mindegy. Az IDE drive-ok vagy tudják, vagy nem. Régebbi SCSI és MFM winyóknál lehetett a szektormérettel variálni. Anno viszont az OS nem tolerálta. Ma sem, csak kiegészítéssel (7 esetén nem tudom). Az a duma meg, hogy gyorsabb, nem jön be. Ugyanis amióta az interleave érték 1:1, azóta egy fordulattal egy sáv beolvasható. Az a 11% nem lesz észrevehető.
-
0805
tag
Hát ha még azt is átírnám h valójában nem is 450-es a Corsairom most,hanem a legkisebb van a gépben a CX400-as Corsair akkor tényleg tápgond lesz...kiveszem a VGA-at és szerintem ugy okés lesz
Ugysem sürün jácok csak azért hagytam benne mert 2D-be 30W körüli a fogyasztása a VGA-nak..
Köszönöm a segítségetek..
De még lehet h berakok majd HD sentinel Smartokat mert azokat a winyókat nem is Smartoltam amik átmentek RAW-ba... -
liksoft
nagyúr
Szia!
Több winyó esetén én nem a drive-ra gyanakodnék, de azért a SMART-ot megnézném minden hibázó darabnál. Lehet adatátviteli hiba is akár. A sérülést is jó lenne látni.
Sentinellel múltkor beszélgettem, és a Gigabyte alaplapok érdekesek a drive-ok felé. Ott a 32MB korlátozás a terásból..... csak egy példa. Driver lenne? Sokan nem a megfelelőt használják? Nem tudom. Csak találgatok, biztosat nem tudok.
-
0805
tag
Szerintem a vezérlö lesz ....szerintem bekavart neki a sata csatik sorrendje mert 1-2 esbe volt a hátlapi a 3 masba meg a rendszer....Bár lehet h butaság amit gondolok....
De mitöl van az hogy átmegy RAW fájlrendszerbe??Nem értek hozzá azért kérdem.
Ha ezt lehetne tudni pontossan mitöl van akkor közelebb lennék a megoldáshoz.. -
szalasz87
csendes tag
dcsabesz hozzászólására gondolsz? Nekem is hasonló van, de nekem szerintem nem kapcsol ki, időként zümmög a merevlemez, mint ha le és fölpörögne. SAMSUNG HD502HJ a merevlemez, az alaplap Gigabyte G41M-ES2L, tök új mindkettő. nem hinném hogy ez elfogadható...
Az alaplap valami zöld technológiás lehet attól van?? A merevlemezt már leellenőrizték ahol vettük.
LÉGYSZÍ SEGÍTSETEK, KÖSZI! -
0805
tag
Ez a Gigabyte hátlapi kivezetés ez igy nézz ki...Azért raktam a gépembe hogy ne kelljen 5-6 vinyót beletuszkolnom a gépbe...így könnyedén másolgathatok vinyóról vinyórra és hordozhatom az adatokat..
Minden vinyó samsung....502HJ-vel csinálta eddig meg 105SI -vel.
Hd sentinel minden vinyóra 100% és nem találtam hibákat egyiknél sem...mind vadiúj vinyó.
Táp corsair cx400...a corsairól kapja mind az áramellátást.
Röviden ennyi...tegnap este is átment raw-ra egy 502HJ... ugy másolgattam egy másik vinyóra róla mielött formáznám..lehet sok neki egyszerre a több vinyó??és belekavarodik?mintha a bootszektorját írná át vagy nem tudom nem értek hozzá..
Még esetleg annyi lehet h az alaplapomon asus 785G a rendszervinyó a sata 3 -ra volt dugva ez a hátlapi két satája pedig a sata1- és 2-esre...na most ezeket megcseréltem most h a rendszer vinyó az egyes satába legyen ezek pedig utána..amióta megcseréltem azóta nem próbáltam...nem akarok fél napot megint másolgatni meg adatokat elövarázsolniKöszi a segítséget..
-
ruti
Közösségépítő
Fejlemények a #15907-ban leírt gondomban!
Partíció menedzseri műveletek utáni első indítástól kezdődően a hibajelenség a következő:
belső SATA-ra dugva a vinyót: a portra rászkennelésen nem jut tól a vezérő, itt le is fagy a gép
külső USB-ről: a vinyó típust megismeri, de a tulajdonságait nem,
és nem is hozzáférhető, szoftverek és eszközkezelő win alatt nem látjambr javítás nem hozott javulást
tiltott területre írás és részleges MBR felülírás történhetett?
szakavatottak javasolták, hogy firmware frissítés újra tudná írni a felülírtakat?valakinek ezek ismeretében újabb ötlete, vagy véleménye a firmware frissítésről?
ki tud ilyet csinálni?persze az eddigieket is mindenkinek köszönöm
-
ruti
Közösségépítő
köszi a tippet
Nem használtam még a GDB progit, mert nem is volt adatvesztésem soha
gondolod, hogy ha a BIOS nem ismeri fel, a GDB fog tudni kezdeni vele valamit?
Win alatt eddig semmi nem látta a vinyót...ahhoz h oprendszert (bármit!) tudjak indítani, át kellene jutnom a POST-ban a controller meghajtó azonosításán, ami azonnal elakad, amikor rászkennel a portra, ahova rá van dugva a rossz vinyó
innen nem tudok továbblépni, BIOS-ban nem tudom ezt a controllert kiváltani vagy lelőnifelállt rendszerben USB-n nem tudok ránézni, keret híjján,
szerinted is esélyes, hogy úgy megtalálja? -
HolyFire
aktív tag
Tuningolva evett 270 wattot maxon monitorral....azért monitorral együtt mondom mert úgy mértem le....a monitor kb 40-50 watt...szóval olyan 210-220 watt max a gép.....de ez terhelten...többnyire 100 watt körül ment....
Abból a szempontból lenne jó kideríteni hogy a táp hibás-e....mert 5 év gyártói garancia van rá...és így lehet megérné garanciáztatni...ami szerintem nem mind1 egy 24 ezres táp esetében...főleg hogy anyagilag se állok valami vitézül... -
Maksifül
senior tag
Nem akarok még nekiesni GTB-el. Mivel a kábeleket jumpereket cserélgettem eleget, úgy döntöttem, hogy egy másik gépben is kipróbálom a kérdéses vinyót. A táp sztem nem lehet rossz, hisz a gép vígan megy vele,minden vinyó kifogástalanul üzemel, ahogy ez is hibátlanul ment eddig, s látszólag most is, csak nem tudok hozzáférni az adatokhoz.
Megrángatni sem tudtam, hiszen le sem húztam a tesztnél, ami után már nem működött. -
Badman 4ever
őstag
Ott a táp is, 300W-os Q-Technology (nem keverendő a gagyi Q-Tec-el). nem azért, de előtte ez a winyó több, mint egy évig 60 MB/s-ról kezdte a görbét és úgy ment le 35 MB/s-ra és mint minden más winyó, kirajzolta a csökkenő görbét, proci használat meg 0% volt (max. 5%). A HD502HJ-nél ugyanez a helyzet, az simán megy 100 MB/s-ot (150 MB/s-ot is, de a PCI-os SATA vezérlő lekorlátoz), és a minimuma 70 MB/s, most meg 50 MB/s a maximum (!). A processzort meg tépi a merevlemez használata, pedig nem szabadna. Szoftveres hiba van, csak nem tudom, hogy mi okozta ezt és hogy lehetne megszüntetni. A hardveres háttérrel semmi gond.
-
sting66
csendes tag
De jónak kell lennie, csak valami a winen belül ment szét. Legalábbis remélem. Mondom Bios látja. És az a legnyugtalanítóbb, hogy kikapcsolni és bebootolni nem akar, ha rá van dugva USB-re, ellenben ha kihúzom folytatja tovább. Egy szimplán bexart hdd csak nem csinál ilyet, aminek amúgy köze nincs a win működéséhez. Na majd elviszem valakihez, máshol hogy viselkedik.
Esetleg egy win7 helyreállító install?
-
peti_s
addikt
Szerintem meg nem.
A táp most új. Chieftec CTG, a HDD fél éves. Ám egy áramingadozás ( esetleg áramszünet, de inkább az előbbi ) után keletkezett ez benne, nem a gépet hibáztatnám érte elsődlegesen.
Van olyan program ami erre specializálódott, vagy legalább képes kezelni a logikai bad szektort?Természetesen, mélyformázás nélkül, nem tudok 500 GB adatot lementeni.
-
icons
addikt
Üdv!
Nekem is ez lett volna logikus megoldás
. Telepítéskor a D volt, ezért is ismerte fel azon a néven.
Viszont gond nélkül át tudom állítani, tehát nem hiszem, hogy valamilyen program blokkolja.Egy valamit el tudok képzelni: az XP úgy lett tervezve tudtom szerint, hogy bizonyos betűjeleket bizonyos perifériáknak osszon ki.
Így például: A: floppy, B: nekem nincs, gondolom a nagy floppy, C: Windowst tartalmazó merevlemez, és gondolom ez a sor tovább is folytatódik. Lehetséges, hogy a D-t CD olvasónak szánja, és ezért nem oszt be oda külső tárolót? Vagy esetleg másik vincsesztert szeretne ott tudni...Igazából a Media Player vette fel a fájlokat a Műsortárba, és azokat kellene átírnia. Gondolom lehet törölni mindegyiket, utána újra felismertetni, a gond összesen az, hogy néha D néha H meghajtóként ismeri fel, tehát ha kitörlöm, és D-ként felismertetem újra, de a vinyó H-ként jelenik meg, akkor ott vagyok, ahol a part szakad.
Megoldás lehetne, hogy mindkettőn felismertetem vele, viszont így minden számból 2őt fog látni, és az bizony elég zavaró (ráadásul rá is kérdez, hogy mit tegyen, gondolom ezt ki lehet kapcsolni, de Windowséknál ki tudja).Etalon megoldás: mindig át kell állítani, de fárasztó, és a problémákat érdemes megoldani, nem mindig megkerülni őket
-
oregcsóka
őstag
Pedig van sajnos, egyszer csak nem töltött be az XP, aztán kiderült, hogy ismeretlen fájlrendszer van a C meghajtón, ergo semmi nem tudja olvasni. Újratelepitettem a rendszert, na meg kicseréltem a RAM-ot, és azóta nincs vele gond.
Azonban de: marhára érdekelne, hogy mitől tünik el a fájlrendszer egy vinyón, és mivel lehet esetleg visszacsinálni, újratelepités nélkül? -
Silentfrog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kutya topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest