- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Sas madár #22620 üzenetére
Persze. Csak azok egy-egy problémára jók, ha jók, így esetleg sokkal kell dolgoznod, több nekifutással, többszöri teszteléssel, stb.... És mivel a pontos hiba nem ismert (hiába írod le, nincs két pontosan egyforma meghibásodás), az is kérdés melyik program hogyan tolerálja, és tud-e segíteni vagy befagy, téveszt esetleg.
-
Imco
őstag
válasz
Sas madár #15575 üzenetére
Ez nem az "ide tipusé".
Viszont igy sem lesz jó /, ezért nem ajánlottam/. Ne legyen igazam.
Ráadásul a vissza SATA kettősitéssel is gond szokott lenni, ha veszel egy korszerübb lapot.
Anno 2x megcsináltam, de instabill maradt végig.
Oszd meg majd a jó néppel mire jutottál. -
Imco
őstag
válasz
Sas madár #15550 üzenetére
Pont ez a lényeg. Nem sikerült stabilizálni. Gyanitom, hogy nem is fog müködni azzal a lappal. Gyözödj meg róla másik gépben hogy müködik-e rendesen a vinyó.
Ha igen akkor sajnos az van amit mondok. Vagy a lapot cseréled vagy a vinyót. esetleg egy bios uppal probálkozhatsz, de nem valószinű a siker mert attól még Sata I marad. Illetve a 8237-tel -ami újabb- már végig játszottam. Sajnos ez van.Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
válasz
Sas madár #14850 üzenetére
Szia!
Alaplapra nem tudok mit mondani, mert nem a munkaterületem. A drive érdekes, hogy BIOS szinten nem engedi az UDMA-t. Pedig ha itt nem tudod engedni, akkor kérdéses, hogy később a Win használja-e? Leginkább nem. Ha egy másik drive-ról tudsz boot-olni, akkor ennél el lehet sütni a következőt: a BIOS-ban a drive detektjét letiltod, de az IDE csatornát nem. Így az OS a későbbiekben megtalálja, és mivel nem volt limit beállítva rá, a lehetséges maximális sebességgel próbálja meg kezelni.
Persze lehet alaplap vagy drive hibája is. Így a drive-ot másik gépben, illetve az alaplapba másik drive-ot próbálva jó lenne kideríteni ki is igazából a ludas.
-
Imco
őstag
válasz
Sas madár #14790 üzenetére
Liksoft.
Ha rákeresl biztos találsz.
Általában biztonsági okból szokott lekapcsolni.
Táp, drive, driver, os hiba miatt. Távolitsd el az eszközkezelőből és inditsd újra a gépet.
Ha szerencséd volt akkor egyszeri esetről volt szó. Ha nem akkor vissza áll PIOba. No ekkor kell elmerülni jobban benne hogy mi is a rossz! Addig is kitölthetnéd a konfigodat. Úgy könnyebb lehetne.Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest