- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Ez érdekes nekem is hasonló lett a 160gb maxtorral. Most ott tartok lecseréltem 1 Tb WD green 64mb a kicsiről egy cég az adatot lementette úgy hogy 90% használhatatlanok az adatok. A kicsi olyan szinten tönkrement egyik pillanatról a másikra hogy eldobós nem birom formázni meg kb. semmit nem tudok vele csinálni. A nagyra olyan szépen rámásolták az állítólagos megmentett adatokat, hogy 1 hibás szektor lett rajta. Még a szervizes furcsálta is hogy csak 4000 tud rá másolni(itthon előtte is utánna is tökéletesen működik 60000 körül másol).
Máshol is kérdeztem de itt i felteszem hátha kapok rá választ. Ilyen esetben ha 1 hibás szektor van garanciába cserélik vagy ezzel még nem kell foglalkozni? Nagyon zavar hogy ilyen gyorsan lett rajta hibás szektor(nincs 2 hetes) és nem akarom hogy ismét oda legyen sok adatom. Ja igen a sentinel 98% irja a régi vinyom WD (2 éves 500Gb) még mindíg 100% ha ez egyáltalán jelent valamit.
Remélem nem kell tartanom semmi újabb bajtól...
Köszönöm a válaszokat előre is."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
160Gb Maxtor kondíciója 4% Sentinel szerint. HDD regenerator 2011 fut már 55 órája és 58000 bad sectort talált és 81,31% tart. Kíváncsi leszek a végére, most a kondíció 10%.
[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Nem gondoltam volna hogy 4%-l lehet 45%-ra javítani a kondíciót!
-
dik
őstag
Kellene ismét egy kis segítség. Ezt a programot ismeri valaki? http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=608&lang=en
Ha igen akkor ezt hogy kell használni? Ezt ajánlották ha meg akarom nézni van- e hibás szektor a vinyómon ennek lehet hinni. Ha az Extended Test-t választom akkor ha lefut akkor elméletileg megmutatja? Ja igen és ezt lehet úgy is használni ha tele van a vinyó? Állítólag ez javítja is a hibákat remélem ez igaz?
Előre is köszönöm a válaszokat!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Érdeklődni szeretnék olyan ügyben esetleg létezik valami program vagy akármi amivel a rosz szektorok kizárhatóak vagy elkülöníthetőek vagy bármi hasonló megoldás érdekelne? WD BLUE 500 AAKS-l van szó. 163db gyenge szektor van rajta ami az utobbi időben gyarapszik.
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz Taifa Díaz #34146 üzenetére
Már egyszer végigolvastam! De köszönöm az építő jellegű hozzászólásod!
-
dik
őstag
Futtatom a HDD regeneratort és 3 óra alatt eljutott 5,64% egy 500gigas aaks-n. Nem lehet róla átmásolni semmit és a kondíciója is 52%. 200gyenge szektor van rajta. Tehát a progi "559 delay detected" ír és D a cík eddig. Érdemes ezt tovább folytatni vagy sem? Rohadtul le kellene mentenem róla a motyót de nem megy nagyon esetleg valami mentőöv létezik?
-
dik
őstag
válasz djculture #34228 üzenetére
Az teljesen hibátlan akkor! Most oda jutottam elkezdtem hűteni mert 48 fok körülre gerjedt egy ventivel ami levitte stabil 30-ra így most tudok róla másolni bár néha tetves lassú lesz. Ilyet még nem láttam és nem is tudom mi lehet az összefüggés...
-
dik
őstag
válasz djculture #34230 üzenetére
Volt egy pár de így egyikkel sem jártam. Bár 1 még most is van üzemképes, de remélem nem fog szivatni pánikszerűen. Mindegy ennek a WD Blue-nak nagyvonalakban annyi... Kb. 350gigát fél nap alatt másolt át. Délután 2 óta itt szopok vele a fene egye meg, de már rohadtul utálom szóval ha megjavul valamennyire akkor is megszabadulok tőle...
-
dik
őstag
Reggelre átmásolt nagyából mindent nem volt egyszerű. A hdd regenerator rengeteg D betűt ír az mit is jelent pontosan?
-
dik
őstag
Az mitőle van mióta megvan pár napja a RED azóta a mellette lévő green hihetelenül melegszik( mármint összekötve a Red-del nem szószerint mellette van )? 41 fok körül van.Esetleg a ventillátoros hűtésen kívül van errre valami megoldás? Vagy ez természetes? A red az 30 körül van az ssd-l együtt.
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Pedig ott van ha nevemre katt.! Corsair hx 520W. Miért lenne kevés nem értem?
Ja igen és ahogy előttem is kérdezik az egem is érdekelne!? Had tanuljak alapon.
Ja igen és a ház oldala le van dobva már 2 éve és 24 fok körül van a szobában így nem igazán értem ezt.[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Aha de ha rajta hagyom az oldalt mivel nem nagy a házam és a benne lebő 3 venti is kevés a vga és egyebek hőjét kinyomni így gyors 45 fok körül és felette is volt játék közben így muszály volt levenni. És ahogy irtam nem egymás mellett vann közvetlenül kb. 20 centi van köztük. Na mindegy nem fog kiderülni mitől van úgyvélem. Ez is egy X akta lesz... Ha meg baja lesz így jártam...
-
dik
őstag
válasz liksoft #34274 üzenetére
Aha ok ennyire nem vagyok amatőr ezeket a dolgokat átjártam már (40-50+ foknál már az 5 fok nem sok így marad a ház oldal nélküli megoldás így működik a dolog és halk is a vinyó meg mindegy nem lényeges már ). Mivel moduláis így nem kellett egy ágra tenni többet.
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Helló!
Elnézést ide írom, de hirtelen jobbat nem találtam.
Egy olyan kis apró gondom lenne tettem egy win 10 először. Anno a régi win megcsináltam, de sajnos nem most volt és már nem emlékszem rá pontosan hogy volt. Annyi kérdésem lenne ezt a fejparkolás témát, hogyan lehet kikapcsolni? Egy WD green 1 Tb lenne az alany.
Meg van egy RED szintén 1 Tb a gépben esetleg annál is kell ezt?
Nagyon köszönöm előre a segítségeket."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest