- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
Udvozlet!
Kerult hozzam egy Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB winyo azzal a problemaval, hogy az XP betoltodesekor hianyolt egy filet (system32\drivers\ntfs.sys). A file persze megvolt. Probaltam javitani a rendszert, de valami filet nem tudott a winyora masolni. Probaltam uj XP-t ratolni, de a particio letrehozasa utan a formazaskor mar valami olyasmi hibat irt ki, hogy nem erzekel merevlemezt. A kovetkezo probalkozasnal mar egybol ezzel fogadott a telepito. Atraktam masik gepbe, hogy majd PQ Magic-kel ranezek, de "Partition table is bad" hibauzenettel el sem indult. A Windows sajat lemezkezeloje nem latja. Fdisk valami olyasmi hibaval nem indul el, hogy "nem olvashato a merevlemez".
Kuka?
-
kircipeti
senior tag
Udv!
Nem problema, de nem talaltam jobb topikot.
Van egy rendszer (WD Black) es egy adattarolo winyom (WD Green). Az adattarolot van ugy, hogy egy honapig sem hasznalom. Van erre valami lehetoseg windows xp alatt, hogy lekapcsoljon mondjuk 15perc inaktivitas utan? Ha pedig el szeretnem erni a meghajtot, akkor visszakapcsolja magat? Tudom, hogy van a windowsban valami hasonlo opcio, de nem vagyok benne biztos, hogy az a rendszerlemezt nem kapcsolna-e ki, amit nem szeretnek.
-
kircipeti
senior tag
Udv!
A heten filmnezes kozben egyszercsak ujraindult a gepem, majd a win elkezdett toltodni, bejott a scandisk, lefutott, de ezutan nem indult el soha tobbe a win.
Telepitettem fel uj wint, ez viszont ma es tegnap is egyszercsak megallt, csak a restart segitett, scandisk talalt olyan fileokat, amik csonkitva lettek vagy mi, ezeket megreparalta. A scandisknel vettem eszre, hogy 64kB bad sectort jelezmit tegyek? milyen progival tudnam normalisan leellenorizni a winyot? egy samung sp2004c-rol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest