- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aramir
őstag
Ha garis, én mindenképen megpróbálnám rendezni az eladóval, mert ha most nincs is semmi baja, de később esetleg gariztatni kéne, akkor már elég nehéz lesz beadni, hogy ilyen állapotban vetted, félő, hogy fizikai sérülésre hivatkozva elutasítják a garanciális ügyintézést.
-
liksoft
nagyúr
A 0-ás drive a rendszer, gondolom a gépben van. Azt felesleges nézni.
A másiknak 1-es és 200-as attributumai szegényes tápellátásra utalhatnak. (Nem kötelezően, de itt érdemes kezdeni.) A 199-es viszont már csúnya! Ennyi hiba adatkábel, tápellátás, tuning, rossz hűtés esetén a leg valószínűbb. Leginkább itt lehet a gond.
Összerakva: Egy drive esetén nincs probléma. Mivel a tápod többszörösen toldott (elkerülendő!), és több attributum is bizonytalan máködésre utalhat, így szerintem szomjaznak egy kis tápellátásra.
2-3 föld tutira sok neki (terra=föld, tera a mértékegység). Valamint TB azaz terabyte és nem Tb (terabit).
-
Imco
őstag
Amig nem jön Liksoft...
Az XP-m simán megy 2,5 TB-vel. Nem számit neki a db szám. A Tiednek sem!
Most nézem a konfigod!
A vinyóid táp szegények. A Sapphire Radeon 5850 megeszi a tápod.
A 450W nak több mint 2/3 a vga-é terhelten, és akkor még hol a többi cucc és
a vinyók. Vedd elő a manuált és nézd meg mi a javasolt /600w körülire tippelek./. Ezt szorozd meg kb2 vel és akkor kb jó leszel. Nálam GX2 van alul a konfigban 850-es chiftec táppal és semmi problémám.
Táp és hűtés, a vinyók alfája és omegája /nincs görög abc/.
Kb ennyi!
Ja igen! Nem olcsó egy jó táp, de hosszútávon mindenképp megéri a stabilitás és a biztonság. /igy ránázásre: 3 HDD + a VGA +AMDproci +tartalék= min600W de inkább 850-es minőségi táp./ Tudom, tul méreteztem, de ez biztos elég és nincs meglepetés. Talán még a problémád is megoldodik!Szerintem....
-
-
Imco
őstag
Hi!
...na most a gigabyte hátlapi az mi mert nem valoszinü hogy lanon társalognak... na most akkor mire van rádugva 2 db a hátlapon...na most akkor csak egy vinyóval csinálja vagy többel? Sentinel mit mond rá?
...na most lehet h rossz a tápod... a vinyod... a csatlakozok...esetleg OS vagy vezérlő...Sentinel adatok, vinyók tipusa, külső v belső táp. Igy könnyebb lehetne.
... na most szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reklámblokkolók topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged