- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
Bence942 #16026 üzenetére
Ne privátkodjun, ha kérhetném! Itt nálam okosabb emberek is hozzá tudnak szólni, ha butaságot írok.
Illetve több szem többet lát."bocsánat rosszul fejeztem ki magam! amikor berakom a sata vinyót akkor az ide vinyót kiszedem a gépből! és akkor azt a rebootos szöveget írja ki IGEN a sata vinyó 1-2 sorral lejjebb van! és ha be állítom hogy cd-dvd olvasóról induljon ugyan ezt a rebootos szöveget írja ki felpörgeti a cd-t és kész "
Tehát a SATA HDD látszik a BIOSban? Ha felpörög és nem indul a telepités akkor ott lehet még cd ill cd-dvd rom hiba is. XP-t telepitünk ha jól emléxem. A telepitőnek HDD nélkül is el kéne indulnia. Legfeljebb szól hogy nincs HDD a gépben. / Sata driver hiánya esetén is ezt irja/
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Bence942 #16026 üzenetére
"el is indult a gép meg minden" Elindul a win a régi vinyóval miközben rajta van a sata?
Valahol, -talán a képen legalul- lehet engedélyezni a sata vezérlőt. Probálj enhanced vagy IDE modot választani.
Nem a nyilaknál fog látszani a sata vinyó hanem 4 -5 sorral alatta.
A bootnál állitsd be hogy honnan bootoljon elöször. Esetedben most a CD-DVD az aktuális.
Töltsd ki az adatlapod, hasznos lehet.Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest