Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Van egy pár éves WD vinyóm, pár napja lement a kondíciója 87%-ra, ma azonban mikor bekapcsoltam a gépet újra 100 %-ot mutat. Melyik lehet a valós?
Köszi
-
kerxy
őstag
Üdv újra
Már csak annyi lenne a feladat, hogy az adatok lementése után, ami hál Istennek sikerült, leformázzam a vinyót. De ha USB-ről dugom rá, akkor pár perc után felismeri a partíciót, de miután "bele" akarok menni, azután lefagy a sajátgép, vagy a total commander, amivel csinálnám. Hogy tudnám formázni?
Köszi
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Röviden a probléma. Adott egy Seagate 160-as sata 2-es vinyó. Proci valamint tápcsere után fagyni kezdett, ezért új windowst raktam rá. Ezután hd sentinelt felrakván, kiírta, hogy 4% kondíció és 4 napig él még a vinyó. Na örültem, kezdődött az adatmentés de közben lefagyott.
Újraindítás után pedig bootlást követően ezt írja: "Lemezkezelési probléma. Újraindításhoz nyomja meg: crtl+alt+delete."
Szerintetek meg lehet még menteni róla az adatokat?Előre is köszi.
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Röviden a probléma. Adott egy Seagate 160-as sata 2-es vinyó. Proci valamint tápcsere után fagyni kezdett, ezért új windowst raktam rá. Ezután hd sentinelt felrakván, kiírta, hogy 4% kondíció és 4 napig él még a vinyó. Na örültem, kezdődött az adatmentés de közben lefagyott.
Újraindítás után pedig bootlást követően ezt írja: "Lemezkezelési probléma. Újraindításhoz nyomja meg: crtl+alt+delete."
Szerintetek meg lehet még menteni róla az adatokat?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest