Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
King Unique #47745 üzenetére
"Attól, hogy ugyanazzal a kérdéssel "telespammolsz" több topikot..."
Elnézést, hogy ha TE vagy bárki más SPAMnak véli a a témával kapcsolatos hsz-t, de nem annak szántam ..., egyszerűen csak szeretném megoldani a problémát, mert a D és az E partíciók hiányában nem tudok dolgozni ....
Lehet, sőt valószínű, hogy neked ennek megoldása "evidens", sajnos nekem nem az, ezért inkább kérdezek (a jelekből ítélve a kelleténél többet) minthogy még jobban elrontsam a gépet ....Hisz' azért van a fórum. -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
A segítséget szeretném kérni az alábbi probléma megoldására.
Tegnap frissítettem a Win10-es rendszert és ezt követően meglepődve tapasztaltam hogy a külön HDD-n lévő D és E partíciókat nem tudom megnyitni, ezt a hibaüzenetet kaptam: "A hely nem elérhető, hozzáférés megtagadva"Amikor a win10-et tartalmazó ssd helyére beraktam egy win7-es ssd-t (hátha azzal megszűnik a hiba) sajnos továbbra sem tudtam megnyitni a D és az E partíciókat....
Mivel sehogy sem tudtam a hibát javítani (a neten talált infókkal sem) kínomban kivettem a D és E partíciókat tartalmazó HDD-t és beraktam egy újat, amit particionáltam és különböző dolgokat, programokat raktam rá.
Legnagyobb meglepetésemre az újonnan létrehozott partíciókat és a rajtuk lévő dolgokat minden gond nélkül megtudtam nyitni.A gép ezt követően hibátlanul működik (akár win10 akár win7 alatt), viszont maradt a kivett HDD, amin minden fontos adatom található.
Kérdésem az lenne, hogy tudnám megszüntetni a "hozzáférés megtagadva" hibát, hogy tudnék a HDD-n lévő adatokhoz hozzáférni, szerencsés esetben a HDD-t újra használatba venni?Előre is köszi a segítséget.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Doky586 #44518 üzenetére
Nem semmi ...., amúgy személyes átvétel volt.
@SchumiBácsi
A táp seasonic, nem egész féléves, bár ez olykor nem jelent semmit...
Ha a táp okozta volna, akkor a bent lévő SSD, illetve samú vinyó miért nem bolondul meg? Arról nem is szólva, hogy egy másik gépbe (FSP táp) is be lett téve a WD és ott se működött .... -
sz.j
nagyúr
válasz
tpeter77 #44513 üzenetére
"...azért, mert kifogtál egy hbás WD lemezt, én nem zárkóznék el a márkától. "
Én sajnos nem csak egy hanem ezzel együtt 5 azaz öt darab WD-t "fogtam ki" ...
Elhiszem hogy nagyon sokak elégedettek ezzel a márkával, de nekem nincs szerencsém vele ...És a kért kép
Ui.
Mit értesz az alatt, hogy "bizonyos oldalak tiltva vannak", vállalati szintű tiltásra vagy a böngész általira gondolsz?
Mert amikor én különböző helyeken, különböző gépekről vagy telcsiről nézem meg a három különböző böngésző közül egyik sem blokkol, sőt a Bidefender TrafficLight és a WOT is zöldet/"szabad utat" jelez. -
sz.j
nagyúr
válasz
King Unique #44500 üzenetére
Gondolom ez a kép mindenre magyarázatot ad....
Összesen 4 óra használat (kínlódás), 14 indítás .... Szép mi?Eddig is ódzkodtam a WD vinyóktól (volt/van 3 db és mindegyikkel kisebb nagyobb gondok voltak/vannak), de ezek után szinte biztos, hogy többet ilyent nem veszek ....
-
sz.j
nagyúr
válasz
King Unique #44491 üzenetére
A neten, az ms support oldalán, találtam egy javítási leírást a 0x8007057 hibakód esetére, de sajnos ez sem segített, úgyhogy marad a garanciális csere ..-
Ui. ez a hiba egyaránt jelentkezett a win7 és a win10 telepítése (kísérlete) közben is.
-
sz.j
nagyúr
válasz
King Unique #44491 üzenetére
A HDS nem mond semmit mivel, mint már előzőleg írtam, amikor a WD Blue a géphez van csatlakoztatva, akkor "tetű" lassú lesz a gép és hosszú idő alatt sem tudott megnyitni programokat.
A kábelezéssel nem lehet gond mert két különböző gépnél is (más-más kábellel) hasonló a jelenség.
Hétfőn viszem vissza a vinyót ...., csak azt nem tudom, hogy maradjak e a WD-nél, mert az eddigiek mindegyikével volt kisebb-nagyobb gondom ... -
sz.j
nagyúr
Eredetileg tárolónak vettem ezt a WD Blue vinyót, de mivel problémák voltak a a particionáláskor, gondoltam felrakok rá valamilyen rendszert.
Már nem is lepődtem meg amikor sem a win7 sem pedig a win10 nem tudta formázni a vinyót, és az alábbi hibaüzenetet kaptam:"Windows telepítő
A Windows nem tudott formázni egy partíciót a(z) 0 lemezen.A hiba a számítógép rendszerkötetének előkészítése közben történt. Hibakód:0x80070057"Ezek szerint a winyó a rossz ....
-
sz.j
nagyúr
válasz
King Unique #44487 üzenetére
Vadi újan, originál csomagolásban vettem az Aqua-ban ...
-
sz.j
nagyúr
Igaz nem teljesen idetartozik, de ez is merevlemezprobléma ...
Ma vettem egy 1TB-os WD 3,5"-os Caviar Blue SATAIII 64 MB cache (WD10EZEX) vinyót, beraktam az adataimnál lévő, vírusmentes, gépbe és amikor a win7 vagy az AOMEI particionáló programját meg akartam nyitni, hogy particionáljam az új HDD-t a programok nem tudtak hosszú időn át (kb. fél óra) betöltődni, azaz látszólag nem történt semmi ...
Ugyanakkor a tálcán lévő zászlónál megjelent egy piros X. Megnyitva 4 üzenet fogadott, többek között, hogy ki van kapcsolva a az AVG "kémkedés" elleni védelme. Míg az új WD HDD a géphez volt csatlakozva nem tudtam ezt az AVG védelmi funkciót bekapcsolni.....
Amikor leakartam a gépet állítani, hogy lecsatlakoztassam a WD HDD-t nagyon hosszú időn át egyszerűen nem volt hajlandó lekapcsolni a gép, ezért újraindítottam és közben lehúztam a kábeleket a WD HDD-ről.
Újraindításkor csak úgy indult el a gép, hogy a normál módú indítást választottam.
Most már a win7 betöltése a szokott módnak megfelelően villámgyors volt, és a tálcáról is eltűntek a figyelmeztetések. A win7 és az AOMEI particionáló programjai is azonnal megnyíltak.Élve a gyanúval frissítettem majd futtattam az AVG-t és láss csodát 3 kártevőt talált
, amit természetesen töröltem ...
Kérdésem az lenne, hogy lehetséges az, hogy egy vadonatúj, általam kibontott WD 3,5"-os Caviar Blue SATAIII 64 MB cache (WD10EZEX) vinyó vírusos legyen???
Vagy esetleg másról lehet szó?
És ilyenkor mi a legjobb megoldás, próbálkozzak a törlésükkel vagy vigyem vissza a vinyót? -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Nem tudom, hogy mennyire komoly a jelenség, de a samu HD322HJ vinyómon eddig volt egy hibás és két vagy három gyenge szektor, a Kondició 97%-os Kíváló volt.
Ma reggelre újabb gyenge szektorokat jelzett a HD Sentinel, most összesen van egy hibás és 6 gyenge szektorom.
A lemez Teljesítménye 100% kiváló, míg a Kondiciója 95% kiváló minősítést mutat.Mennyire kell komolyan venni ezeket az újabb hibákat, esetleg javíthatók vagy mi a teendő ilyenkor?
Természetesen a "Napló"-zást (is) fokozottan figyelem.
Előre is köszi a segítséget.
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok.
Van két WD Caviar SE WD 1600JS ATA 1600GB-os vinyom, mind a kettő kezdettől fogva kattog ha melózik a vinyó (hajdanán ezért a hibáért nem garizták).
Annak a vinyónak ami kezdettől fogva kb. egyformán kattog (nagyon zavaró!) a HD Sentinel szerint 100% a teljesítménye és a kondíciója is.
A másik vinyó kattogása egyre erőteljesebb, a teljesítménye 100%, a kondiciója 95% , és kiválónak minősíti a progi (3 hibás és 4 gyenge szektor).Kérdésem, hogy
- esetleg ez a kattogás valahogy javítható/csökkenthető?
- A kiváló minősítés ellenére a vinyó(k) a végét járja(k), ... és kuka?Nem szeretnék senkit és semelyik márkát sem megbántani, de az tény, hogy soha többet nem veszek WD-t!
-
sz.j
nagyúr
Srácok, tudna valaki segíteni?!?
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest