Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Inkább három, és egyszerre mind nem lehet egy rendszerben, használatban.
Mentettem (volna, mert alumíniumról nem lehet sajnos) olyan drive-ról, amelyik tükörben volt. A drive C és D partíciója! (Igen, a kettéválasztott drive eleje és hátulja.) Természetesen mentés készült a mentés könyvtárba. Ha jól számolom ez 4 példány egyetlen fizikai eszközön.
Vagyis a "ments" felszólítás nem minden esetben elegendő.
-
Vasinger!
nagyúr
Oké, értem.
Csak onnan jött ez az ötlet, hogy pl VGA kártyáknál, vagy bármi más eszköznél, nem baj ha lefrissítjük a drivert, mert az segít a teljesítményén stb.
HD204UI Samunál szükséges volt az FW frissítés, mert adatvesztés következhet be AHCI módban.
De akkor még mindig nem értem, minek ad ki egy gyártó FW-t ha nem kell/nem szabad felrakni?
liksoft:
Nincs rajta adat és van rá 3 év gari, szóval nem kell dörzsölni a markod
-
liksoft
nagyúr
Polc.
Mármint tedd a polcra, és amikor lesz elegendő tárhely, akkor vedd elő.
Sajnos állandó probléma, hogy MÁRPEDIG AZT, ÉS OTT AKAROM helyreállítani!!!!!
Gyakorlati tapasztalat, hogy 10-ből 4 esetben nem lehet. Ilyenkor jön később a sírás, részemről kezeim széttárása! Ha valóban ezt akarod (megkockáztatod), akkor a testdisk-re keress!
Előre szóltam, VESZÉLYES! A polc nem.
-
Ghostface
senior tag
Igen megcsináltam és ennyi történt. Egy újraindítás után felcserélte a lemezeket és ez lett belőle. Nem tudom ez számít-e valamit.
Most viszont nincsenek rajta partíciók, csak annyit tudok csinálni hogy konvertálom dinamikus vagy gpt lemezzé, vagy új egyszerű kötetet hozok létre.
Mit érdemes kezdenem vele hogy visszanyerhessem az adataimat?
Köszi! -
csimpok
aktív tag
HD sentinel nem írt hibát asszem. A táp is vadiúj, Chieftec CTG-500 (tápos topic által ajánlott). Valóban van tuning, de nem látom hogy hogyan tudna ilyen jellegű problémát okozni, hogy Prime+Furmark egyszerre simán lefut, majd pár hét múlva belassul a rendszer. Aztán Win reinstall után megint minden rendben, majd megint elromlik. Amúgy visszavettem mindent alapra, amikor először lassult be a gép, de az se változtatott semmin.
-
Ghostface
senior tag
Kiszedtem mindkét vinyót, kipróbáltuk egy másik gépben őket. A WD-taz eszközkezelő és Everest látja (semmi hibát nem írnak) de nem működik, Sajátgépben nem látom a partíciókat olyan mintha be se lenne a rakva a gépbe. A Samsung rendesen működött úgyhogy arra újraraktam a Windowst, azóta megy rendesen bár a WD-t nem raktam vissza a gépbe. A WD gondolom tönkrement, már csak le kellene szednem valahogy az adatokat róla.
-
mitkov77
aktív tag
Ghostface a WD-t szeretné rendszernek, de igen, az a baj, hogy a samu a C: szerintem, ezért oda mennek a bootfájlok. Utána bármit állíthatsz a biosban akkor is C lesz. Valószínű mindkettő rendszerparticiónak van beállítva. Én is szívtam ezzel. 3 vinyó volt ben. mindhármon volt már rendszer, ezért mind rendszerpartíciót tartalmazott. Kiválasztott magának egyet a telepítő, ami lett a C: onnan már nincs visszaút, az a boot partíció. Lehúzod ami nem kell, és ha kész a telepítés visszakapcsolod.
-
DjDanee87
addikt
Köszi a segítséget. Az azonnali kérdések részben kaptam egy jó kis linket, és valószínű ez lesz a problémám forrása:
http://prohardver.hu/hir/western_digital_caviar_green_hdd_hiba.htmlLeszedtem HDD Sentinelt és 100%osnak írja az SSDt is és mindkét kb 1 éves HDDmet is. Akkor megnyugodtam
-
looser
addikt
Igen s elnézést kérek a félreinformálásért, tehát nem egy logikai meghajtóhoz, hanem egy önálló merevlemezhez nem fért hozzá a windows. A lemezkezelőben kifogástalan lemezként látszott. Az adatmentésre ajánlott GetDataBack az adatok egy részét megtalálta és visszaállította egy hálózati meghajtóra. A többit a userre bízom, hogy nézze át, amit számozott mappákban és számozott nevekkel mentett el a szoftver, vajon használható-e neki.
A segítséget pedig köszönöm mindenkinek -
zalman90
őstag
amugy ez a hd sentinel mennyire megbizható ? higgyek neki ? mert a wester digital saját merevlemez ellenőrző programja 2 órát futott , és semmi hibát nem talált
az itteni árakhoz képest nem volt drága , itt ez a vinyó 26.000 , tudom teten van 18-20 körül , de arra még rá jön a posta kölcség
-
liksoft
nagyúr
Mert ez az érték még nem jogosít fel garanciális cserére.
zalman90: Mivel nincs a képen a gyári szám, így lehet másik drive értéke is, mely azonos típusú. Viszont az is előfordulhat, hogy Nálad gyűjtötte be hibás (nem korrekt) környezet miatt. Vagy ez a bekapcsoláskori állapot már? Mert akkor vissza a feladónak.
Utólag eldönteni kinek van igaza, nagyon nehéz.
Szerk: Imco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest