- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, az a "rendes" lapom, csak azért került a komódra, mert azt hittem az a rossz, akkor még nem fedeztem fel a mintát az összeomlások kapcsán.
Egyébként volt korábban lap/ram/vga/minden csere...
Eddig úgy néz ki a lowlevel format megoldotta a hibát.
Keresőszavak:
Samsung F3, ESTOOL, low level format -
Igaziból lassan a sikítófrász kerülget a HDD-mtől
1TB Samu F3
Sentinel szerint 100%
Tegnap este este, végig ment egy ESTOOL teljes felületellenőrzés, de nem talált semmit.
Ettől függetlenül ha egy nagyobb mennyiségű adatot kezdtem olvasni róla kifagyott az egész rendszer...Most megy a low level format, hátha.
Egyéb ötlet?
~1 hónapos a vinyó. -
válasz
dave93 #10600 üzenetére
Szia!
Én a helyedben nem adnék érte egy forintot sem, amíg nem megy le a HDSentinel. Miért fájna neki egy pár megás program ami fél pillanat alatt képet ad a vinyó állapotáról?
Én is úgy tudom, hogy le lehet formázni badsectoroktól függetlenül a vinyót.
Megismétlem: Én nem venném meg azokat a vinyókat, amíg a saját szemem előtt nem futott le a HDSentinel. -
válasz
Blackdeath #10544 üzenetére
Vagy vesz rezgéscsillapító felfogatót, vagy egy darab szivacsra teszi a vinyót. A felfogató jobb mert a szivacson melegedhet.
Nyilván lehetséges házilag is építeni rezgéscsillapító modult. -
Sziasztok!
Az alábbi kis szösszenet történt:
Van nekem egy vinyóm, két felé volt partícionálva: c:\rendszer , d:\egyéb.
Szépen ment minden, amíg úgy nem gondoltam, hogy visszarakom az XP-t.
Xp CD be, régi partíció törlése új létrehozás rendszer fel. Amikor felment az XP akkor látom hogy a régi D-ből C, a C-ből D lett. Mondom nem szúrsz ki velem, futtatás mmc. Na itt már közölte hogy az /egyéb/ meghajtómból ő biza rendszert csinált. WTF?
Hogy tudnám visszaállítani a partíciók megfelelő kiosztását? Lehetőleg úgy hogy a /egyéb/ partíción lévő adatok ne vesszenek el mert hiányozna a 600 Giga adat.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged