Új hozzászólás Aktív témák

• liksoft

nagyúr

válasz Imco #16352 üzenetére

De. Az utóbbi időben minden garis. Okok:

- Hangos. (Periodikusan zúgó hangja van. Nem hiszem, hogy rezonancia lenne, mert csak 5 drive van a házban, és a hűtés miatt nem rögzítem a dolgokat.)
    - 32MB-nak látja a rendszer. (Először jó volt, de a haver gépében (Gigab@jt alaplap) már nem.)
    - Csökken a kondíció. (Igaz, hogy 250-es tápon van a játékra optimalizált gép és 6 toldón keresztül kapja a tápot.)
    - Csökken a kondíció. (Becsomagoltam, mert így csendesebb, bár 70-80 fokon megy így.)
    - PIO módban megy. (Valahol találtam egy elfekvő adatkábelt, kicsit ki kellett egyengetni, ragasztani a csatlakozót, de most már megy.)
    - Kattog a drive, nem ismeri fel a rendszer. (Sajnos amíg áttettem a régi gépből, egyszer (de tényleg) egy picit megütötte magát (az első emeleti erkélyről a garázsbejáró betonjára). De ahogy a leírásban néztem, bírja a 3.000.000 G-t üzemen kívül, így nem hiszem, hogy ez okozná.)
    - Nem megy!!!! (Egyszer (de tényleg) véletlenül fordítva dugtam rá a tápot. Pukkant egyet, de az nem a drive lehetett. Most mi van?)

És csak a figyelmes felhasználó tudja, mi minden lehet még garanciális feltétel.

Új hozzászólás Aktív témák