- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
1899
csendes tag
Üdv! Használtam a keresőt, le is írtam, hogy milyen megoldásokat találtam. És nem azt mondtam, hogy nincs kedvem, hanem, hogy nincs időm átolvasni a topikot.
A lényegre: lefuttattam rajta a hd sentinelt és 6 hibás szektort, 103 gyenge szektort, 47%-os kondíciót és 100%-os teljesítményt ír, azzal, hogy így még nem lehetséges a garanciális csere. Csak az a fura, hogy a szerviz nekem 95%-os állapotot írt...
Táphiba: én is erre gyanakszom, de akkor a fenti számokkal mi a helyzet? Menjen szervizbe a táp és a vinyó együtt?
Egyébként köszi a válaszod! -
1899
csendes tag
Először is sziasztok, új vagyok itt, és (remélem ezért nem nyakaztok le), csak azért regeltem, mert van egy problémám, amire hiába keresem a megoldást, nem találom. (Bár vannak ötleteim...)
Nem akarok offolni, de nem igazán tudom eldönteni, hogy hova illik a problémám, remélem itt jó lesz.
Kezdjük a konfiggal (csak azt írom, ami szükséges lehet):
AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2
Coolink COOLCP4512P (450 W-os)
Gigabyte GA-M52L-S3
Samsung 500GB 7200prm 16MB SATA2Szóval, ott kezdődött a történet, hogy pár hete egyszer csak elkezdett kattogni a vinyó, először csak ritkán, aztán egyre többször, és egy idő után már fagyott vele a gép is. Ezután adatmentés, majd pár nap után már kb használhatatlan lett a gép, és ment is a hdd garival szervizbe. Másfél hét után visszaadták azzal, hogy lefuttattak rajta egy tesztet, minden ok vele, és nem is kattogott a teszt alatt. Miután visszakaptam, újraraktam a gépet, és semmi baja nem volt pár napig (gondoltam valami szektorhiba lehetett, amit az újrarakás megszüntetett - persze lehet, hogy ez lehetetlen, nem tudom), de nem kellett neki 2-3 nap és újra előjött a kattogás, egyszer annyira elfajult, hogy be sem akart indulni (mindig kifagyott bootolás közben), de végül is most is róla írok, "csak" néha fagy le, illetve ha megpróbálok egy nagyobb (több részből álló) .rar fájlt kibontani/áthelyezni azonnal kifagy, és csak a reset "segít" rajta.
Nézegettem különböző megoldásokat a kattogás észrevétele óta, az egyik a hdd mechanikájának elromlása (ez nyilván nem állja meg a helyét, a szerviz gondolom nem téved), aztán írták, hogy kábelcsere segített, hát nekem nem. A másik, ami a legvalószínűbb hiba az az, hogy a tápegység romlott el, mivel nem a legjobb cucc, és egyéb ötletem nem nagyon van, ezért marad ez. Csak nem igazán szeretnék még két hetet elpazarolni hiába a szervizeléssel, ha esetleg mégsem ez a hiba.Köszi előre is minden segítséget!
És: elnézést, ha van itt a topikban megoldás (gondolom van), de egyszerűen nincs időm átolvasni...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 1 Tb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest