- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
Czimby #39843 üzenetére
Nemnem.
Lehúztam a vinyót, hogy addig se pörögjön, majd frissítés előtt visszadugtam, de már indításkor újra 100%-os lett. Aztán új firmware, utána is 100%, majd ma reggel felébredt (magától, ahogy az új alaplap vásárlása óta teszi) a gép és újra 0% lett. Majd kikapcsoltam a gépet és úgy 4 óra múlva megint 100% és a S.M.A.R.T.ban jele sincs a hibának.
Z97-em van!
-
Halfer
tag
válasz
Czimby #39757 üzenetére
Belső hdd pc-ben, semmi fizikai behatás nem érte, 2 éve a helyén van érintetlenül. A 2 év garancia kb. 10 napja járt le, de az sem biztos, hogy cserélték volna. Viszont ezek után nincs más hátra, mint adatmentek... Mennyire bízhatok meg ezentúl ebben a hdd-ben? Mivel cserélni most nem tudom.
-
Headless
őstag
válasz
Czimby #39314 üzenetére
Én gondolkoztam, hogy több lépésben ease us partition managerrel 4 lépésben megoldható lenne csak félek, hogy lesz valami vele, nem sérülhet a merevlemez?
Mármint ease us-al leformázom az üres területet oda linuxon átmásolok amennyit tudok és újra formázok win alatt és ujra másolok linux alatt. Elviekben így meg lehet csinálni.
-
stawros
tag
válasz
Czimby #39254 üzenetére
Nem tévedett, de a Tune rendbe rakhatta 1 picit, illetve, merevlemez chkdsk volt futattva újraindítás után, mert csak a 43bad sector maradt, az előző 2 hiba amit írtam az eltűnt ill.már ki van pipálva zöldel a tulajdonságainál.Mondjuk hibás szektort nem talált a Tune ez is érdekes, mert a sentinel jelzi.Noha sok reményt nem fűzök hozzá, meglátjuk 1-2hét múlva csökken-e vagy nem.Igen, sok mindent nem mernék tárolni rajta, meglátjuk.A HDD-regenerátort nem mertem ráküldeni, egyébként a firmware frissítéshez nem értek, sajnos, lehet az még dobna rajta.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Czimby #39250 üzenetére
Forog, így nem motor. Kattog és leáll, ami azt jelenti, semmit nem tud olvasni a mechanikából. Vagyis a vezérlés jó, és mivel a külső jelformáló is ugyanebben a chip-ben van, 1% alatti az elektronika hibájának az esélye. Ez egyértelműen a belső erősítő halála, mely a fejszerelvényre van integrálva. Tehát felesleges elektronika után futni.
-
Sz.Vicky
tag
válasz
Czimby #39234 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
A kártyához megadtam a linket, ahol mindent leírnak róla, de akkor még egyszer: ;-)
http://www.zonacomputers.hu/webaruhaz/shop.product_details/194-raid-vezerl/flypage.tpl/26060-logilink-pc0005a-sata-2port--ide-1port-pci-raid-card/
A windows automatikusan is feltelepítette, de van saját drivere meg VIA RAID Controller progija, amiket szintén feltettem, de semmi változás. Akárhova csatlakoztatom a kártyán, ugyanez van. Másik SATA kábellel még nem próbáltam ki, mert csak ez az egy van, amit a kártyához adtak.
Egyéb ötlet?
Esetleg az USB-s megoldással kapcsolatban valami tipp, hogy miért nem működhet? -
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Czimby #39036 üzenetére
Na meg találtam egy okos kis külsős programot is. Volt már említve itt, de magamtól is megtaláltam hamarabb. A neve HDD Scan 3.3, amivel szintén le lehet állítani tetszőleges lemezt (spin down). Ami a plusz előnye, hogy a program alapvető funcióiból külön futtatható (.bat) fájlokat lehet generálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- E-roller topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest