Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
aktív tag
Ha külön tápágra rakom őket, akkor mi változik? (Nem kötedesképp kérdezem, csak attól nem hinném hogy visszaugrana 100%-ra a kondicó
) Ha ritkán téved a Sentinel , miért írja hogy 2 napja van hátra szegény vinyónak, miközben fél évvel ezelőtt is ezt írta? Egy év múlva is azt fogja írni hogy 2 napja van hátra?
-
Speccy
aktív tag
üdvözletem!
Adva van három HDD. KÉP] A legrégebbi, egy 3 éves 500GB-s Samsung, 96%-os, ami szinte hibátlan. A "probléma" a másik kettővel van, azért használtam az idézőjelet, mert ha nem nézek rá időnként a Sentinelre, fel se tűnne hogy valami baj van. Az 1TB WD közel két éves, a 1.5TB-s WD meg alig fél éves, de vajon mitől romlott ennyire az állapota? Tápom egy két éves 650W-os Chieftec, talán az még megfelelő. Amint látható, ezek a nagy vinyók szinte csak sorozatokkal és filmekkel van teli, tehát semmi pótolhatlan cucc nincs, és abszolút semmi sem utal hogy hiba lenne, tehát sose hallottam kattogást, illetve sose láttam hibaüzenetet, hogy ide nem tud írni, vagy esetleg nem tudja olvasni a file-t mert hibás a szektor, stb. Természetesen a vinyók sose voltak leejtve, meg ilyesmi, nem tudok fizikai sérülésről. Még ilyen olcsó 2000 forintos hűtőventillátor is van rajtuk. Ja, és fél évvel is azt írta az 1TB-s vinyóra a Sentinel, hogy 2 napja van hátra , pedig mind a három vinyó mindennapos használatban van.
Szóval akkor nem kell aggódom és használjam amíg tényleg el nem romlanak? Azt nem hinném hogy a WD lenne a ludas, de a következő vinyóvételkor azt hiszem mellőzni fogom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest