- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Great_Muta
tag
Üdv Mindenkinek!
Nemrég újratelepítettem a rendszert. SSd-t használok + egy WD caviar green 1,5 TB-os vinyót. Vinyót kihúztam úgy telepítettem a rendszert SSD-re. Kész voltam, vissza a vinyót, minden rendben is volt.
Mostanában viszont egyszerűen eltűnik a HDD (3 részre van osztva) amikor kedve tartja és aztán kis idő és visszajön. Semmit nem buheráltam, ugyanúgy van visszadugva minden. Most is kb 10 perce ugyanez történt, de csak az újraindítás segített.... előtte lefutott a egy lemezellenőrzés és úgy töltődött be a renszer.
A HD sentinel szerint 100% a kondíció, hibás szektor nincs. Már az őrületbe kerget mert semmi ötletem nincs mitől tűnik el a HDD...
Illesztőprogram gond lehet? Vagy valami kikapcsolja az eszközt?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Great_Muta
tag
válasz
Great_Muta #16075 üzenetére
Ezközkezelőben továbbra is ez van: Kép
-
Great_Muta
tag
Hello! Lenne egy kis gondom.....
A régebbi SATA-s 320 Gb-os WD vinyóm mellé most vettem egy WD caviar green 1,5 Tb-os vinyót, kizárólag adattárolásra. Kábeleket összedugtam, felpörög, bejön az Xp. Bemegyek a lemezkezelésbe hogy leformázom, particionálom meg minden, ám ott nyoma sincs az új vinyónak. Az eszközkezelőben meg SCSI Device Device-nak van feltüntetve, a BIOS meg csak azt látja hogy foglalt ugyan a SATA2-es port amire kötöttem, de se név, semmi nincs ott... Mi lehet a gond?
Az alaplap ASUS M2N SLI Deluxe...
Köszi előre is a segítégeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest