- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
kisbuba
tag
Sziasztok!
Van egy Wharfedale Vardus 5.0 szettem (vr-300; vr-s1; vr-c1). Most jön meg a Polkaudio PSW110-es subwooferem. Arra lennék kíváncsi, hogy kell beállítani az onkyo sr307 erősítőt, hogy szépen szóljanak a hangfalak? Milyen frekire és a hangfalakat large-ra vagy small-ra stb.?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
kisbuba
tag
válasz
daniel2121 #9249 üzenetére
Szia!
Köszönöm segítségedet és remélem KEF C4 tulaj leszek én is hamarosan.
-
kisbuba
tag
válasz
Thuglife #11949 üzenetére
Szia!
Olvasgattam írásaidat és lenne néhány kérdésem a KEF C4-vel kapcsolatban.
A tápegység rezonancia nem lépett-e fel nálad komolyabb terhelésnél, mert a POLK. PSW 110-nél már olvastam róla, hogy előfordult, amit gyorskötözővel oldottak meg.
A KEF C4 és a POLK. PSW 110 között szeretnék düllőre jutni, mert holnap megrendelném valamelyiket a kettő közül. Nekem 18nm szobám van és egy Onkyo 307-es erősítőm, ami egy VR300-as 5.0 szetett kezel, ehhez kellene egy megfelelő tartalékkal rendelkező sub-ot.
60% film és 40% zenehallgatásra lenne használva. A csatlakozásokról tudnál nekem képet küldeni és még annyi, hogy mennyi ideig kell járatni a sub-ot?
Segítségedet előre is köszönöm. -
kisbuba
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mert sub-ot szeretnék venni (2-3 napon belül) és nem igazán tudom eldönteni, hogy a KEF C4-et vagy a POLKAUDIO PSW110-et vegyem. A szobám 16nm-es és jelenleg egy Wharfedale vr300-as 5,0 szettem van, amit egy Onkyo SR307 erősítő hajt meg. A sub-ok meghallgatására sajnos nincs lehetőségem, viszont akinek van tapasztalata valamelyikkel is kapcsolatban, szívesen fogadnám.
Várom mielőbbi válaszaitokat és segítségeteket előre is köszönöm. -
kisbuba
tag
Ezt értem, csak nekem az a bajom, hogy most probáltam 5.1DVD filmmel az összekötést és nem megy át az 5.1-hagrendszer (a hátsó hangfalak meg sem nyikkannak). Nem tudom miért, hiszen optikai kábelt használok. Mi lehet a baj, nem értem? Nem tudom mit kellenne állítanom?
Légyszi segítsetek, mert nem értem a dolgot. -
kisbuba
tag
válasz
Diplomata #8608 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor azt mondod, hogy csak hangkártya beállítási problémám van.
Az lenne az igazi számomtra, ha játéknál is menne az 5.1 rendszer, mert már elég sokat költöttem a rendszerre, tv-re, pc-re. Szerinted, ha én is hasonló megoldást szeretnék ONKYO SR307-nél, mint a Yamaha-nál, akkor melyik csatlakozókra kellenne kötnöm a pc-t.
Segítségedet előre is kösöznöm. -
kisbuba
tag
Valaki tudna nekem segíteni, mert szeretném összekötni az ONKYO SR307 házimozi erősítőmet PC-vel, amin csak az alaplapi GIGABYTE-P35-DS3 hangártyát használnám.
Probáltam már optikain keresztül is, de nem viszi át az 5.1 hangot, csak síma stereo-t.
Hallottam egy olyan megoldást, hogy kössem össze 3db JACK-2RCA kábellel, úgy hogy kössem a pl. jack-ket a PC-n levő frontra és csak az erősítőmön nem tudom, hogy hova kellenne bedugni az RCA-ákat. Egy ismerősőmnek az RCA-k, egy YAMAHA RXV361 erősítőnél a jelölt helyre
vannak bedugva és teljesen szépen szól neki 5.1-ben.
Várom válaszaitokat már nagyon idegesít a dolog.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest