- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
válasz
kisbuba #19302 üzenetére
Hello!
Igazából csak a KEF-ről tudok nyilatkozni, mert nem hallottam a Polk-ot. Én is 18 m2-es szobában használom, és bőven elegendő oda, még sok is! Felénél jobban nem volt feltekerve a hangereje. Több sub-ot is meghallgattam ebben az árkategóriában de a legtöbbnek kopogós volt a mélye ha kapott egy nagy "hangerőlöketet". Igaz ennek csak 20cm-es a membránja de elég mélyre le tud menni. Semmi zúgás, membránzörej vagy táp rezonancia nem volt, remélem nem is lesz.
A hátuljáról nem tudok most képet küldeni mert munkahelyen vagyok, de egy sima monó RCA kábel kell az erősítővel való összekötéséhez. Van még egy fázis kapcsoló, hangerő és frekivágás tekerő.
Igazából azt nem figyeltem, hogy mennyi idő alatt járatódott be. Már az elején is nagyon jó mélye volt, és ez idővel egyre finomabbá vált. -
Bithunter
tag
válasz
kisbuba #8620 üzenetére
Én ugyanezzel a problémával küzdöttem, de bele kellett törődnöm, hogy az alaplapi hangkártyák nem tudnak analóg 5.1 jelet DTS-re vagy Dolby Digital-ra felkeverni, ami az erősítű digitális bemenetének kellene. Ahogy te is írod, akármit csinálsz, csak sztereo hang megy át.
A megoldást egy ASUS Xonar D2X hangkártya beszerzése jelentette. Ennek a karinak van optikai és coax digitális ki/bemenete a szokásos analóg vonalakon kívül, és real time felkever bármilyen hangot DTS-re vagy Dolby Digital Live-ra. Most az analóg kimeneteken van egy 7.1-es hangszóró rendszer a számítógép köré telepítve, a digitális kimenet pedig megy a házimozi erősítőre, ha a 127 centis plazmán támad kedvünk játszani. -
Vidala
senior tag
válasz
kisbuba #8620 üzenetére
Ebben a topikban nézz körül:HD filmek lejátszása
Mindenképpen az első hsz-ban található linkkel kezd. Nem tudom, hogy játékra is találsz-e megoldást, de filmhez biztosan.
Nálam XBox360-ra van kötve az erősítő HDMI-vel, ott minden hasít DD 5.1-ben, ezért nem todok sokkal többet mondani. -
Pyzoo
aktív tag
válasz
kisbuba #8607 üzenetére
Szia!
Régebben írtam erről az X-FI fórumban. Az a lényeg hogy az 5.1-es hangot digitális formában csak AC3 v DTS ill. az újabb erölködők pcm-ben is tudják fogadni. A játékok viszont nem AC3 ill. DTS formában állítják elő a hangot, ezért kell egy program ami "real time" átkódolja.
Ilyen pl. a Dolby Digital Live v. DTS connect. -
Diplomata
aktív tag
válasz
kisbuba #8607 üzenetére
Filmeknék zenéknél,minden gond nélkül át kell mennie a digitális kimeneten az 5.1-nek,a játékoknál már bonyolultabb a helyzet,olvass vissza pár hozzászólást.Ha csak filmnél és zenénél fontos neked az 5.1,akkor mindenképp a digitális átvitelt használd,főleg egy alaplapi hangkártyánál,sokkal jobb az erősítő konvertere.
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG UE85DU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest