- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehasznalo
tag
válasz
#09634560 #27382 üzenetére
Ha a netes rádióval van problémád:
A hitelesítéssel (authenticating) van a problémája.
Találtam vmi katyvasz leírást a neten, de nem teljesen világos. Ott is a netes rádióval kell sz.rakodni.
A brit Denon hozzáállása a problémához egyébként az volt, hogy csere aztán a cserével is hasonló volt a helyzet, így küldtek a felhasználónak valami helpet, ami nem tiszta még nekem, de utána ok lett neki.
Szóval ha a későbbiekben másnak is gondja akadna ezzel akkor a help:
A setup wizards-ot végigfuttatjuk és a végén jön a network, ami megakad mert nem halljuk a netrádiót.
Itt jön a lényeg, a Denon gyárilag rosszul nevezte el az előre beállított rádiót vagy elé berakott különböző karaktereket: pl " * " ami értelmezhetetlenné teszi a készülék számára.
Bekapcsoljuk az erősítőt, a távon átkapcsolunk NET/USB-re és keresünk egy ÚJ internetes állomást. Amit lementünk mondjuk A1-re, preset 1-2-3 valamelyikére.
Utána elmentjük a memoryval.
Vissza a wizardsba és lefuttatjuk ismét, aminek a végén jön a halljuk-e a netes rádiót, ez után OK lett. -
törölt tag
-
toM517
aktív tag
válasz
#09634560 #27258 üzenetére
Szia,
Koszi! Kozben haladtam elore a dolgokkal...nem tudom pontosan mi a problema OSX alatt, lehet csak beallitas, lehet driver problema. 2csatornas hangot kozvetit, elvileg optikan. Windows alatt be tudtam allitani es a Pure Direct felismerte a DD-t. Akkor legalabb a ludas megvan, elszorakozom kicsit.
-
SimonYana
addikt
válasz
#09634560 #27083 üzenetére
Nekem egy Yamaha RX-V673-am van és mindössze 20 négyzetméternyi szoba.
Ezt nézegettem ami jónak tűnik egy kisebb szobába. Polk Audio TSi200 szett. Csak mozira kell. Én nem zenélek egyáltalán. -
Csabroncka
addikt
válasz
#09634560 #26715 üzenetére
Akkor gyakorlatilag, mivel max. Pio VSX 1025-ig vagyok hajlandó felmenni, így gyakorlatilag felesleges, inkább a hangfalkábelekbe ölök. Az igazság, hogy nem akarok túlzásokba esni és optimálisan szeretnék belőni mindent a Zensorok mellé, amik valljuk be nem a középkategória tetejét képezik. Ezzel tisztában is vagyok, nekem ez így tökéletes.
-
Csabroncka
addikt
-
PonPon
senior tag
válasz
#09634560 #26533 üzenetére
én is kicsit éreztem, hogy nagyobb erősítő való ezek alá már.
Dali Fazon SAT 5.1 -t látott hallott már valaki?
érdemes lehet vele foglalkozni? -
dui
aktív tag
válasz
#09634560 #26521 üzenetére
LG LH-T250S ez lenne az.
-
nuke7
veterán
-
toM517
aktív tag
válasz
#09634560 #25951 üzenetére
Ertem, azthiszem!!!! De a kerdesemre megkaptam a valaszt, nem tolom igy akkor. Furcsamod olyan erzesem van, hogy egyszeruen a centerbol is szol holott csak a ket frontbol a hang.
Nemsokara megjon a HM erosito es akkor nem kell a sufni-tuning, de addig jo lett volna. Azert kibirom... -
BBéci
legenda
-
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #25999 üzenetére
Thx.
Hát ahogy nézem ez több bolt vagy mi a szösz amit írtál.
Aida-Audio
Ebből ami közel lenne az a Audio Centrum 1148 Budapest, Fogarasi út 10-14.
Mert az Adai kapcsolata Budaörsön van.De jövőhéten vagy a két ünnep között majd elnézünk a Netdepóba, úgy is szabin leszünk akkor.
Remélem nyitva lesznek akkor.
Amúgy oda is be kell jelentkezni? -
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #25994 üzenetére
Thx, ezek jó hírek.
Lehet én is írok nekik.
Persze a legjobb személyesen lenne elmenni informálódni meg hallgatózni, csak az a hülye nyitva tartásuk.
Kár, hogy nem csinálnak olyat mint most a StreamAudio, olyan ünnepi nyitva tartást.
Nah meg a Korner is kiköltözött a halál f*szára, legalábbis nekünk. -
vieri2000
tag
válasz
#09634560 #25970 üzenetére
Egy 4*5 m szobába gondolom jó. Médialejátszót is most nézegetek (Med600x3d -n gondolkodom).
Alapvetően csak a dvd adott egy régi Technics erősítővel (SA-AX530) meg egy 4 éves Samsung lcd tv.
Bedöglött a Pana dmr-es58 dvd recorder és úgy gondoltam akkor egy kicsit előre lépek és most nézegetek , érdeklődök hogyan is lehet tovább menni. -
toM517
aktív tag
válasz
#09634560 #25880 üzenetére
Megvettem vegre a Polk szettet es szerelmes lettem! Iszonyu szep, iszonyu jo, pont ilyet kerestem!!
Egyelore csak zenet hallgattam rola iPodrol es a sztereo erositommel, de elkepeszto...ugy erzem talan eleg melyet is ad, de ezt majd akkor tudom biztosra, ha mar itt van minden es ugy tesztelem. Szoval ha csak nem jon szembe egy must-buy, akkor lehet el leszek igy is, egyelore.Lehet azt csinalni, hogy ezen a sztereo cuccon 3.0-ba hallgassam a zenet? Azaz rakotnem pluszba a centert is. A ket front bikabelezheto, soros kapcsolassal lehet ezt intezni? Vagy inkabb az erositobol csillagkapcsolasban(bar a kabelek igy is nehezen fertek be a csiptetos csatlakozon)?
Ennyire nem neztem azert meg, ki gondolta volna, hogy az "S" az Sirocco?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
#09634560 #25575 üzenetére
Mondjuk erre ezt írják: Szerintem inkább zenére. Márha ablakrengető, padlótépő basszust keresel, akkor ez nem az. Kellemesen mélyre megy, de inkább a gyorsaság és a rimtusjátszó képessége az erőssége.
Nekem meg elsődlegesen mozira kéne.
Pontos típusa: Velodyne VA68X2E
-
djapor96
senior tag
válasz
#09634560 #25485 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infókat. Szerencsére egy olyan szekrénybe van beépítve, ahol még alulról is van bőven helye, a 4 lába 2-2 lécen áll így gyakorlatilag lefelé is szabadon áll.
Most megnéztem, 1,5 óra masszív használat mellett, körbetapogatva, minden oldalról teljesen hideg. Felülről a hideg és a langyos között van. Lehet biztonság esetére beépítek egy hűtőventillátort.... -
törölt tag
válasz
#09634560 #25489 üzenetére
Nekem 395-ös van, szeretem a hangját, az enyém se DD-t se DTS-t nem tud (sztereó erősítőnek vettem), volt aki viszont úgy nyilatkozott, hogy kifejezetten utálja. Azt nem láttam, hogy DTS dekóder feltétel, bár annak hiányát könnyen ki lehet küszöbölni
(A lejátszóról analóg 5.1-en átküldi a hangot és már van is a 6 CH-n sursur
).
-
djapor96
senior tag
válasz
#09634560 #25477 üzenetére
Ezt olvastam az 1. hsz-ben:
"Hangszórók impedanciája: a mai erősítők nem kényesek rá, és nincs pl. 6 vagy 8 ohmos erősítő! Csak akkora impedanciára van megadva a kimenőteljesítmény és a torzítás. Természetesen egy határ alá nem érdemes menni (általában 4 ohm). A modern erősítők figyelik a kimenő portjaikat (is), így nagyon nagy baklövést nem tudunk elkövetni (rövidzárlatot és túlterhelést is túlélik)."
Nekem egy Yamaha RX-V590esem van (12 éves) egy Jamo e430 van rákötve. Az erősítő 8ohmot szereti a hangfal 4-es... vonatkozik erre is a fenti írás?
-
Steady74
addikt
válasz
#09634560 #24904 üzenetére
hát a bútort az nem vághatom szét, megölne a feleségem
marad akkor h a tv megy a falra, erősítő meg a helyére, így pont előtte lesz. mit javasoltok a kábelkupac eltüntetésére? Esetleg varázsceruza?
-
Deadzone41
őstag
válasz
#09634560 #24732 üzenetére
igen, egy szűk frekitartományban, a magas hangok környékén. a mélyhangok az ilyen tárgyakon úgy mennek át, mint kés a vajon. nem véletlenül csak a sub-ot hallja az ember, ha el megy mellette vérpistike a tuning szuzukijával. ha a hullámvölgyeket akarjuk megszüntetni a frekimenetben, tologatni kell azt a mélynyomót, meg a kanapénkat, hogy a direkt és a falról visszaverődő mélyhangok a hallgatási pozícióban ne oltsák ki, erősítsék egymást.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest