Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
+Techno+
tag
válasz makaveli666 #74315 üzenetére
Ilyen van ismerősömnek! Igazából nincs vele baj ár érték arányban jó készülék. Ha többre vagy kíváncsi írj PM-ben és válaszolok a kérdésedre.
-
Norbi 72
veterán
válasz makaveli666 #74315 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
válasz makaveli666 #29585 üzenetére
Köszi,csak nagyon kezdő vagyok ezen a téren.Tudsz olyan erőlködőt,ami olcsó és megfelel nekem erre a célra ? Vagy erre nem jó egy olcsó házimozi ? Nekem elég lenne egy "2 hangfalat rákötök és kész ".Meg mondom ,ez a gyerekszobába kéne ,a TV hangja elég ótvar,ettől csak jobb lehet egy bármilyen hangszóró megoldás és akkor a PC-t is hallgathatnák nem kéne a fejhallgatót használni és mindkét gyerek hallhatná egyszerre a PC vagy a TV hangját.Meg hogy mit hová kéne kötni ? A PC-ből kijövő (zöld csatlakozó) jack dugó az erősítőbe,ugye ? A TV-ből kijövő HDMI szintén az erősítőbe és választok.De ha a PC fülesről kéne ,hogy szóljon,akkor ki kell húzni a zöld csatiból az erősítőbe emnő kábelt és bedugni a füles csatiját ,ugye ? Csere-bere nélkül is megoldható ez ? A PC alaplapján csak ,ki,be, és mic van.Ötlet ?
[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
sirfer
aktív tag
válasz makaveli666 #28686 üzenetére
Az a gond, hogy neki lényeges lenne a 3D, így nem sok használt kerülhet szóba. A Polk TSI szetthez pedig ez is elég. Más javaslat már ezekkel a feltételekkel? Sajnos az ár is befolyásoló tényező, 58k körül pedig nehéz találni bármit is.
-
python1
veterán
válasz makaveli666 #28690 üzenetére
Majd ha lesz nálad használatban mindenféle "márkából",akkor talán te is úgy fogod találni mint én.
[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
válasz makaveli666 #28686 üzenetére
Azon az árszinten jobbat nem találtál volna,csak másmilyen hangot,talán.
Majd legközelebb,magasabb kategóriában kereskedj. -
putyu10
aktív tag
válasz makaveli666 #28461 üzenetére
Mert megakartam venni de már elkelt.
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
putyu10
aktív tag
válasz makaveli666 #28435 üzenetére
Már megvetted?
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
Sefter
veterán
válasz makaveli666 #28435 üzenetére
25k-t megér szerintem. Ennyiért régebbi wharfdale vagy jamo subokat kapnál csak...
Psn ID: sefter_hun
-
törölt tag
válasz makaveli666 #27886 üzenetére
Akkor is ha nincs bent film??? A hangkimenet (S/PDIF) konfigja nem engedi az auto-t??
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz makaveli666 #27884 üzenetére
Igen, de ha van auto,raw vagy bitstream,arra állitsd.
-
törölt tag
válasz makaveli666 #27495 üzenetére
Nem ismerem... és más se igen innen. Szeged odébb van még nekem is, ott ugyanis az importőre.
-
spiky03
veterán
válasz makaveli666 #26901 üzenetére
Azért jobb mint a semmi szerintem.
15-ért vagy 18-ért lehet, hogy odaadná. Meg kell próbálni.Azt viszont sajnos nem tudni, hogy mikor bukkan fel egy kósza polk...
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
válasz makaveli666 #26884 üzenetére
Én nem értek hozzá, de szerintem jó lesz.
Jobb mint az én Yamahám.De szerintem alkudhatsz is belőle, mert az új ára 25.
[link]SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
makaveli666
senior tag
válasz makaveli666 #26486 üzenetére
Ha be van dugva bármi a hdmi outba, akkor nem jelenik meg. Viszont, ha én nem akarom a számítógép képét + hangját átküldeni az erősítőn keresztül, akkor a hdmi outba nem kell dugjak semmit, ha jól sejtem. Tehát mondjuk USB-n nézek filmet, amit a tv-be dugok pl.
[ Szerkesztve ]
-
kovi703
tag
válasz makaveli666 #26486 üzenetére
En se vagyok egy szakerto, de talalan ezt ertheti "kombinalt kabelen": kep
-
makaveli666
senior tag
válasz makaveli666 #26485 üzenetére
Letöltöttem netről egy másik használati utasítást, ami kicsit bővebb mint amit adtak hozzá, itt írja, hogy hdmi-n nem működik ez az opció, hogy megjelenítse az erősítő menüjét a tv-n, azt írja, hogy kombinált kábel kell... na az milyen?
kovi:sajnos én is erre gondoltam, akkor választhatók, hogy vagy van menüje az erősködőmnek, vagy normális kábellal van összekötve?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz makaveli666 #26480 üzenetére
Tipp: Elöször próbáld meg egy RCA-val sárga Av-v összekötni a tévével, nézd meg a HDMI beállitásokat, hátha ot nincs CEC vagy bármi engedélyezve. És nézd át a menütérképet. Kábelcserét is próbálj, ahogy summi irta.
[ Szerkesztve ]
-
summi
csendes tag
válasz makaveli666 #26467 üzenetére
Érintő képernyős a tv-d?
SZerintem rossz a hdmi kábeled, ezért nem müxik.
Zs
-
axwel18
senior tag
válasz makaveli666 #26425 üzenetére
Nem az enyém. Félreértés ne essék. Azt a 15000Ft-ot megéri csak ennyit mondtam.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz makaveli666 #26428 üzenetére
Elárulom miért nem: az hülye aki eladja 35ért... (ha esetleg rászorul és nagyon gyorsan kell a pénz persze más tészta)
(#26431) pr0bi: Nem azt mondom, hogy nem lehet, de a 30-35e-s használt áron bőven túlmutat. Én személy szerint ennyiért biztos nem adom el ha esetleg úgy is alakul. 40 inkább reális.... persze állapottól függ.
Amióta meg kábelt cseréltem, lesúlyoztam igen jól teljesít a kis 15m2-es szobában.
[ Szerkesztve ]
-
martoonx
csendes tag
válasz makaveli666 #26420 üzenetére
Én azért jobbat néznék, hívogató az ára, de van rá magyarázat. Legalább 40k kéne szerintem, a polk psw110 elég jó használtan láttam már 35ért. Nem fogod megbánni ha kicsit több mély van alattad.
De meg is veheted, aztán máshol eladod 20k-ért[ Szerkesztve ]
-
axwel18
senior tag
válasz makaveli666 #26420 üzenetére
Annyi pénzért megéri megvenni.
-
martoonx
csendes tag
válasz makaveli666 #26385 üzenetére
Pc-nél a tálcán a hangbeállítások-tulajdonságoknál kiválasztod a Hdmi-t, ha nem ismeri fel automatikusan. De részletesebben írd le, hogy mit próbáltál eddig, mert az erősítő képes továbbítani a hangot hdmi-n.
-
martoonx
csendes tag
válasz makaveli666 #26380 üzenetére
Lehet, hogy csak a kép megy át, a hang nem hdmi-n. Mi a típus?
-
toM517
aktív tag
válasz makaveli666 #26131 üzenetére
Nem mondtad milyen minoseget keresel, inakustik kaphato a ket emlitett helyen is!
[ Szerkesztve ]
-
toM517
aktív tag
válasz makaveli666 #26106 üzenetére
media markt, electro-store?
-
BBéci
legenda
válasz makaveli666 #25104 üzenetére
Ha a szoba megfelelő méretű az állódobozokhoz, akkor érdemes olyanokat választani.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
MaTTeS
senior tag
válasz makaveli666 #24975 üzenetére
Csak erősítőt használtan igen. És 2-3 hónap múlva, amikor összejön a pénzed rá, akkor használtan egy subot 35e környékén.
-
Toobee
veterán
válasz makaveli666 #24938 üzenetére
Vegyél valamit, azt kész. Úgyse fogadod meg, amit itt mondanak neked.
-
Toobee
veterán
válasz makaveli666 #24917 üzenetére
Jazz zenére mit szeretnél ezektől a dobozoktól? Ezekkel dübörögni lehet, megnézni egy két filmet, talán fintor nélkül. Egy picivel komolyabb, sztereó láncot kellett volna építened, ha zenésznek készült. Akkor talán olyasmit hallanál vissza, amit játszol.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz makaveli666 #24917 üzenetére
Akkor nem értem mit keresel a házimozi topikban. ezt nehogy sértésnek vedd.
Nem ajánlás, de én igazából erre nagyon kíváncsi lennék, hogy mit tudhat akusztikus zenén így kompletten. Sugden a25 + kis szélessávú
-
Oldfighter
senior tag
válasz makaveli666 #24909 üzenetére
Streamaudio, Proteusaudio, Win-win shop....
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
Csabroncka
addikt
válasz makaveli666 #24909 üzenetére
Nehéz dolog a használt piac. Sokszor egy fél évis eltelhet, de ritkább darabok esetén ennél több is! A muszáj kifejezés nem éppen az optimális választásnak kedvez!
"in medias res"
-
Mikisys
őstag
válasz makaveli666 #24869 üzenetére
Ha már új lakás, új szoba, akkor valami mértesebb darab jobb lenne hangsugárzóknak.
Mondjuk olyan, amiben kb. 16cm-es mély-közép hangszóró dolgozik, mert ennek már normális a hangzása.Üdv!
-
törölt tag
válasz makaveli666 #24860 üzenetére
Enyit megér.
-
Sefter
veterán
válasz makaveli666 #24863 üzenetére
ácsi, azt hittem ez egy szett...most néztem, hogy a háttér sugárzók nem az igaziak... Spirit 100-al lenne jó vétel
ezt elküldtem privátban is...
[ Szerkesztve ]
-
Sefter
veterán
válasz makaveli666 #24860 üzenetére
én szerintem ennyiért jó vétel.
Nekem vitas szettem van azzal meg vagyok elégedve(#24861) bgeorgooo
attól is függ miket akarsz rákötni, illetve mennyibe kerül...[ Szerkesztve ]
-
nebulo5
senior tag
válasz makaveli666 #24695 üzenetére
A frontokhoz még nem volt szerencsém, de a surround és a center volt nekem is!
Véleményem szerint megbánnád, ha ezek "zajolnának" nálad.Üdv: nebulo
-
törölt tag
válasz makaveli666 #24488 üzenetére
Attol jobb.
-
törölt tag
válasz makaveli666 #24484 üzenetére
Ugy szerintem megéri.
-
sony25
tag
válasz makaveli666 #24440 üzenetére
Milyen oldal ez?Az ember okosodni akar de még asse lehet!
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz makaveli666 #23850 üzenetére
Kis pénzből ez sem rossz. [link] vagy ha nagyobb szoba akkor 60ért a mission szett +szub +erősítő. Újat csak hulladékot kapsz ennyiből.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz makaveli666 #23855 üzenetére
Ennyi pénzből, újan, sokcsatornásból csak hulladékot tudsz venni, ami csörömpölni jó, de másra se.
-
Dorian
félisten
válasz makaveli666 #23850 üzenetére
Első körben szrintem vedd meg a házat és hangcuccot akkor, ha már tudod hová, hogy fogod elhelyezni. 100ezerből mindenképp használt cuccok közt nézelődj ha normális hangminőséget szeretnél. (Itt a hardverapró, avx, avfórum)
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest