-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm15
senior tag
válasz
Nemir Ombe #144665 üzenetére
77“ is egérmozi.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #144663 üzenetére
Ebből a betmenesnek nem sok esélyes van ám
Csapágyas lenne a 'betmobil' -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #144659 üzenetére
&BBeci, nah puff neki, akkor jo néhány vödör festékkel kellene kezdenem, ha vetíteni akarnék
-
python1
veterán
válasz
Nemir Ombe #144532 üzenetére
Pont ezt akartam írni.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Nemir Ombe #144366 üzenetére
Maradok az előfok végfok párosnál. A pio lx79-nek ott van a neten az ár,abból még egy kicsit engedett. Elektrowelt-től se lenne olcsóbb, és ez 3 év magyar garis. De mindegy is.
-
Vicarious1
aktív tag
válasz
Nemir Ombe #144366 üzenetére
A Focal Aria-kat melyik "szeretné jobban" a mostani 7011-esem, vagy amit linkeltél LX 801, (79) ?
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Nemir Ombe #144347 üzenetére
Hát nem is tudom mi lenne a legjobb választás.
Pont most hívott a Digibest- től az értékesítő, 1db lx79 van még nekik, elég baráti árat mondott rá 3 év garival, és pont hétfőn jár Cegléd felé és el is hozná.
Lehet hagyom magam elcsábulni,és rábólintok. -
Quetz
őstag
válasz
Nemir Ombe #144060 üzenetére
És mi a helyzet például az M&K Sound-al, amik nem is mennek 80Hz alá? Azért azok már elég jó minőséget képviselnek.
-
Dorian
félisten
válasz
Nemir Ombe #144060 üzenetére
Nagyon nem csak az erősítők leadni képes teljesítményétől, erejétől vagy a hangdobozok alsó határfrekijeitől függ a dolog.
-
BBéci
legenda
válasz
Nemir Ombe #144043 üzenetére
Nem tossz, de a Rumble sem. Ha Viktor fejleszteni akar, akkor szerintem ne azt aJamót válassza.
-
hm15
senior tag
válasz
Nemir Ombe #144043 üzenetére
Nem bizony, a Prosonnál sokkal jobb.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #144011 üzenetére
Igen, a nokedli szaggatas, pont olyan fontos nekem mint a 'határtalan markahusegem'
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #144009 üzenetére
Woow, és tud nokedlit is szaggatni?
Akkor 'megnyugodtam' -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #144007 üzenetére
Hát, akkor lehet nem bántom, mert a végén csak elcseszem az otthoni hangzást
Igazából engem minden érdekel, szeretek informálódni, de óvatos vagyok a piszkalodassal...
De érdekes az a két kép amit látok, az sem igazán egyenes -
python1
veterán
válasz
Nemir Ombe #143994 üzenetére
Nálam pont az az eset van:
"Általánosságban elmondható, hogy egy álló hangfal (itt nem a felső kategóriás High-End termékekre gondolunk) frekvencia kezelése 50Hz környékén már nem hatékony, szobától függően -3dB / -6dB esést is elszenvedhet a frekvenciatartományunk. Széles keresztezési frekvencia következtében large állásban mélyládánk nem lesz képes hatékonyan támogatni hangfalainkat – ez nem “ütős” és hiányos mélytartomány eredményezhet"
Nos nálam pont az ellenkezője van,akkor High-End a rendszerem.
ELACielvtárs
Ja.hogy nálad nincs kalibrálva a rendszer,úgy más a helyzet.Nálam a pioneer készített egy szép fázis egyenlítést az OB falaimnál,és ahhoz lőtte be a két szubbot. -
Dave567
addikt
válasz
Nemir Ombe #143822 üzenetére
Hát cserélgetni meg dugdosni úgy se fogom. -
allein
addikt
válasz
Nemir Ombe #143433 üzenetére
Nem volt virág locsolás
komolyra fordítva a szót, szerintetek ez fólia lehet?
-
beleriand72
tag
válasz
Nemir Ombe #143371 üzenetére
Átlagos zenehallgatást én úgy értettem, hogy barátaim, kollegáim, ismetőseim, volt osztálytársaim minimum 80%-a zenét vagy tv-n vagy PC-re kötött 2 hangfalon hallgat. Hifi vagy Tescos házimozi rendszere kb tízből egynek van. Igazából meglepődnék, ha akár ezen topic tagjai között is más lenne a leostás (itt nyilván nem arról beszélek, hogy bármelyikőtöknek itt ne lenne 10-15 olyan virtuális barátja, akinek xxxértékű szettje van). Mégegyszer, én az átlag felhasználástól szeretnék minőségibb zenehallgatást. Kb ez az anyagi ellenérték, amit szánhattam rá és olyanok véleménye érdekelne, akik hasonló rendszert üzemeltetnek. Esetleg ez a szett ebben az árkategóriában miért nem volt jó választás. Elsősorban jobbító kritikát tanácsot vártam elsőre.
-
python1
veterán
válasz
Nemir Ombe #143349 üzenetére
Én végfokokat használok a frontok,center hajtására 200w=csatorna a surroundok hajtására 150w/csatorna.
Ezeket az adatokat más mérte,de az arányok amik számítanak itt.Próbálja ki aki tudja,suorrundokat hajtsa meg végfokkal,és meg is kapja a választ.
-
python1
veterán
válasz
Nemir Ombe #143347 üzenetére
Én sem akarok senkit meggyőzni, csak egy pár adat, gondolja ki belőle mindenki amit neki sikerül.
"A "channel level" hangerő-beállítások alapján kiszámoltam, hogy ha nálam (az AVR-ben lekorlátozott) hangerőre tekerjük a mozit akkor milyen teljesítmény juthat ki maximum a hangfalakra (csúcsra vezérelt bemeneti digitális jel esetén). Az eredmények engem kicsit megleptek:
Frontok: 68W
Center: 55W
Surround: 10W (de ez 2-2 hangfal az olalfalakon, a 10W hangfalanként értendő, tehát oldalanként összesen 20W)
Surround back: 7W"
-
alphamooncam
őstag
válasz
Nemir Ombe #143261 üzenetére
Ami hulladék az hulladék, nyilván lehet számtalan ellenpéldát is mutatni, csak van-e értelme?
Nem lehet az is az egyik ok, hogy mások jobbnak (?) tartják a stúdió technikát - a PA-t most hagyjuk mert a hangosítás egészen más tészta - mint a hifit, és stúdió besorolású termékre áldoznak nem akarják kifizetni a dizájn felárat ?
Nem lehet ez az egyik oka, hogy elfordulnak a hifitől, és alternatív megoldást keresnek?!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #143270 üzenetére
Jaaa, akkor semmi, ha már hallotta, de ettől ha akarja
Viszont mi is ez a zarándok hely? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #143268 üzenetére
'akinek van és biztosít rá lehetőséget is'
Nálam ha gondolja sz.Miki ,akkor cxr200 + elac 260 meghallgathato...
Igaz én a világ végén vagyok, és ugy beszélt rólad hogy 'együtt', szóval hozzád tuti közelebb van mint hozzámDe ha gondolja, én állok elébe, es ajánlom is nagyon határozottan az elac+cxr200 párost
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Nemir Ombe #143266 üzenetére
Igen, pont ez az én bajom, hogy nehéz meglépni ezt a szintet. Emlékszem pont együtt hallgattuk utoljára az opticon 6-ot Győrben az emeleten, majd az alsó szinten, és hiába helyeztük össze vissza, nem volt az igazi, még a Magnat Shadow is szerethetőbb hangot produkált. Focalt nem ismerem, de meg fogom hallgatni. Az Elacot nagyon szeretem, de ha már szettben gondolkodom, az nagyon húzós
Canton ventot esetleg hol lehet meghallgatni? -
salapp
addikt
válasz
Nemir Ombe #143170 üzenetére
+1 a Black mirror antológiára
-
dave118
senior tag
válasz
Nemir Ombe #143170 üzenetére
Én is ajánlom, bitang jó sorozat komoly témákkal, de a Crocosile c. résszel óvatosan
Spoiler gyanús rész:
Párommal most várunk babát, és miután megnéztük arra gondoltam, hogy ezt a részt talán kihagyhattuk volnaRégebben volt Spoiler opció a hozzászólásnál, most nem találom. Vagy rosszul emlékszem?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #143160 üzenetére
Pedig év végén a MM-ból szívesen elhoznék negyedáron egy letört potmétereset.
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Nemir Ombe #143100 üzenetére
Vagy az, vagy van mèg külön ezeken kívül , channel level nevű menü és még ott is lehet +db hozzá adni! Legalábbis a marantz 7009 van!
-
Tonyka 2
tag
válasz
Nemir Ombe #143100 üzenetére
Nem próbáltam, megnézem majd, akár jó tipp is lehet.
-
Dave567
addikt
válasz
Nemir Ombe #142903 üzenetére
Nem is figyeltem, hogy ki lehet csavarni a lábakat.
Kérdeztem már, hogy a mélynyomó alá mit tegyek, de nem kaptam választ..De akkor rakok, csak más milyet. [link]
Szerinted egy ilyen megfelel? -
crips15
csendes tag
válasz
Nemir Ombe #142743 üzenetére
Köszönöm. Hát a Marantz SR7010 már túl van a büdzsén. Így akkor marad a Denon avr 4300H
Szerintem azzal is elleszek egy darabig.
Még1x köszi a választ.
-
Tamagocsi123
tag
válasz
Nemir Ombe #142727 üzenetére
Akkor hogy a legjobb ossze kötni hdmi?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142700 üzenetére
Ejha, micsoda linkek
Az indok, mintha magam olvasnámEzek fenyeben a tehén ürülék is 'finom' lehet, végtére is egy millió légy nem tévedhet
-
Shingen
addikt
válasz
Nemir Ombe #142670 üzenetére
Jó lenne ha a fordítást is mellékelnéd.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142690 üzenetére
Tény hogy finom a kv, kiittal a kávé készletből
és egészségedre
De a kávéfőző tap kabel előtt egy megfelelő sztereó 'atjátszó' rca kábel lesz vagy XLR es rca végű minőségi kábel, mert a dune minden hangformátumot eszik -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142684 üzenetére
Hehehe
Próbálgattam, de visszaraktam az 'eredetire'
Olyan volt folyamatosan nézni, mint a lányom kifesto könyve
Szoval marad a lúdness mentes kép -
krx21
nagyúr
válasz
Köszi, nem rossz... Volt benne 2 apró helyesírási hiba, de elnézhető...
BÚÉK! -
adamsfamily
tag
válasz
3.sor 2. írásjel rosszul van írva,amúgy tényleg az élet kvintesszenciája,nagyon megható
Főleg így 8 sör után
BÚÉK!! -
VoidXs
nagyúr
válasz
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
No, akkor nekiallok es kibetuzom, értelmezem, és a végén kínomban, elsirom magam -
Dave567
addikt
válasz
Nemir Ombe #142632 üzenetére
És Béci:
Rendben hagyom akkor, legalább másra költöm azt a pénzt.
(#142654) ELACielvtárs: Most ezen szakadtam..
Minden Házimozi Társnak Boldog Új Évet!!!!!!
-
Norbi 72
veterán
válasz
Nemir Ombe #142641 üzenetére
És mi lesz a subbal?Van még 11 órája...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142643 üzenetére
lehet igazad van, mert a sub csere majd még jönni fog
szóval mi lesz itt még ebben a "pár órában" -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142641 üzenetére
Persze, és gondolom még az idén kéne' frissíteni?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142639 üzenetére
Kifogom próbálni mindenképp
És kikérem magamnak
, ez befektetés volt, es egy két év alatt vissza fogja hozni az árát, vagy nem, de az egyik biztos
-
Dave567
addikt
válasz
Nemir Ombe #142563 üzenetére
Már világos, köszönöm.!!!
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Nemir Ombe #142578 üzenetére
ez a gerwen gyerek akkor hál istennek nem csak nekem nem szimpatikus.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142586 üzenetére
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Nemir Ombe #142578 üzenetére
Ha őszinte akarok lenni a tegnapi meccset nem MVG nyerte.
Barni vesztette el.😅🤔 -
BBéci
legenda
válasz
Nemir Ombe #142576 üzenetére
Nálam is tegnap, bánatomban, amikor Barneveld vesztett, utána örömömben, Phil Taylor játszott, végül nyert.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Nemir Ombe #142574 üzenetére
Elég korán kezdődött nálad ma a szilveszteri iszogatás?
-
Dave567
addikt
válasz
Nemir Ombe #142534 üzenetére
Köszi!!
Igazából, azt nem értettem, hogy miért van külön az egész, sejtettem, hogy a SUB is RCA, csak SUBként is, meg RCA ként is árulják, ez volt furcsa.
-
claire78
senior tag
válasz
Nemir Ombe #142506 üzenetére
Akkor nekem sikerült egy sz@rt vennem. De nem baj, jó ez nekem.
[link] -
Norbi 72
veterán
válasz
Nemir Ombe #142475 üzenetére
Én bizonyos dobozoknál használt árakban gondolkodtam,csak most nem találtam..
(#142478) Dave567
Áhhááá,tehát van ott egy tv is....
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Nemir Ombe #142472 üzenetére
nem nekem kell, de hasonló kategóriát keres (új áron) vagy magasabb kategóriát, a megadott összegig.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142435 üzenetére
Ne kérj elnézést, még véletlenül se, mert az elmúlt honapokbol kiderult hogy én sem értettem a korábbi bekötések mikéntjét és hogyanjat sem
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142433 üzenetére
Úgy tidtam hogy te fogsz rá emlékezni
Az kérlek szépen 5.1.2 volt, csak mint magassági hangsugárzókent működtek, vagy nem?
Atmoskent volt beallitva és még a 710es onkyo hajtotta...
Mondjuk, elég felejtős kezdeményezés volt, mint sok minden más nálam anno -
claire78
senior tag
válasz
Nemir Ombe #142421 üzenetére
Ki az a Bakker??
🎄🎁🔊 -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142416 üzenetére
Én topikstar?
Szerintem én inkább igazi tömegoszlato egyéniség vagyok, nagyon lehet kedvelni, és ugyanilyen mértékben utálni isAmúgy on is legyek, tesztelem ma del óta filmekkel a rendszert, es hihetelen amit hallok.
Terminátor filmek, új mad max film, halalos iram filmek mozgalmas jelenetei, és azt a reszletesseget, olyan hangokat fedezek fel amiket eddig még nem hallottam...
Ez a CXR200 és ELAC páros, több mint amit almomba reméltem -
spiky03
veterán
válasz
Nemir Ombe #142413 üzenetére
Azert ha az emlekeim nem csalnaken az elsok kozott jelentkeztem meg anno.
De persze nekem is az elkovetkezo honapokban derul ki, hogy kell-e egyaltalan majd megegy szub, hogy milyen hazat talalunk.
De pl arra is gondoltam, hogy en is erladom a 85-ost es veszek egy picit nagyobbat (pl 1200R - vagy ami lesz epp jo arban) es akkor egy is eleg lesz.
De ez a jovo zeneje, mert elobb mar vergre egy nyamvadt projektort kellene vennem, ha mfeleloek lesznek hozza az uj haz adottsagai. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142408 üzenetére
Oke, de az a film nekem nem jott be, igaz a hangja tényleg jól sikerült...
No akkor lehet meg is rendelem az elac szubot -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142406 üzenetére
Köszi, de nem érne ide az idén, vagy igen?!
Épp u-571 c. filmel tesztelek és uhhh -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142404 üzenetére
Nah jó, ez is igaz, de mar nincs mit fejlesztenem
Mondjuk egy 2070es elacot, nem utasitanek vissza -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #142355 üzenetére
de sajnos másik bemenetről sem megy...
látod lehet csinálok egy saját topikot. -
crips15
csendes tag
válasz
Nemir Ombe #142275 üzenetére
Köszi, megnézem őket. Én eddig a ONKYO TX-RZ720-at találtam ami árban még talán elfogadható. Mit szóltok hozzá. Ahogy néztem tudja amit szeretnék.
-
dota1
aktív tag
válasz
Nemir Ombe #142243 üzenetére
hát jah. A Sony-nál 15000 üzemórát ígérünk a jelelnlegi talán legfejlettebb gerjesztés komp. mellett. Ez kb. 10év.
-
dota1
aktív tag
válasz
Nemir Ombe #142142 üzenetére
Nah beindult a bogár nálam.....
Látom 750eur az 1200r -
dota1
aktív tag
válasz
Nemir Ombe #142139 üzenetére
Köszi Nemir, Béci! Meglesem hol van annyiért. Bár félek , hogy lassan ér ide most a külföldi áru, én meg olyan furi fazon vagyok , hogy ha vásárlás mellett döntök akkor tűzön vizen most kell
. Egyenlőre 1db T12 a jelöltem, főleg , hogy az azonnal van
Már csak az 1 vs. 2 sub felállás a nagy dilemmám. Amikor a két jami volt nagyon egységes volt a mély szekció a kanapé összes pontján. Jó lenne most 2 komolyabb zártat venni de sajnos most abból csak 1db-ra van keret,
ezért merült fel a két dyna challanger 10, azokra azonnal be tudok ruházni és van is készleten. -
Krissz80
senior tag
válasz
Nemir Ombe #142121 üzenetére
Értem, köszi.
-
Krissz80
senior tag
válasz
Nemir Ombe #142119 üzenetére
És úgy általában jók a Marantzok zenére?
20nm-re kellene, de a mostanival sem mentem soha -30dB fölé.
-
windlord
őstag
válasz
Nemir Ombe #142087 üzenetére
Tudom, hogy nem fer el benne...
A kerdes koltoi volt.Viszont a kerdes tovabba is nyitott.
Van a megfizetheto kategoriaban ajanlott belso kabel?
Azt majd eldonti a polgar, hogy megeros-e a placebohatas.
-
windlord
őstag
válasz
Nemir Ombe #142083 üzenetére
A hivox tuningokrol olvastam ezen hsz. - eknel.
Az azokrol olvasottakrol nem az jon le, amit most leirtal.
2.5mm belulre?
-
válasz
Nemir Ombe #142052 üzenetére
mi lesz akkor, mire célzol? 8K? nagyon nem hoz lázba, már a 4K is bőven odatesz az én látásomnak...
-
Norberto666
tag
válasz
Nemir Ombe #142034 üzenetére
Mik lennének azok a jol bevált kábelek ,tudnál ajánlani párat ebben az árkategóriában?
És tudom a kinézet semmit sem jelent. -
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Nemir Ombe #141879 üzenetére
Hát igen,de viszonyítani csak akkor tudnám ha nálam hallhatnám ugyanabban a környezetben.
Egyébként milyen értelemben mondod hogy más a hangja?
Előrelépés lenne hang terén,vagy nem? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #141770 üzenetére
Én csak másoltam Norbi72 szavait
És igen, engem is ez tart vissza hogy mi lesz ha... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #141757 üzenetére
Oke mester
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #141754 üzenetére
Tényleg te ott vagy
No majd lehet kérni 'élménybeszámolót'? -
arcitec
addikt
válasz
Nemir Ombe #141692 üzenetére
Bocsi Nemir de ezt félreértetted ... úgy tudom az Atmos az külön van , nyilván a hang sávon belül, vagy nem ? Pongyolán fogalmaztam most visszanézve, nyilván a nem tűnik el ott van az, csak nincs felhasználva...
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #141694 üzenetére
Ez pont annak az inverze, nem kompresszor, hanem expander. Nem "függőlegesen", hanem "vízszintesen" tolja össze a tartományt.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe #141681 üzenetére
-
blakey
titán
válasz
Nemir Ombe #141681 üzenetére
Lehet, sokmindenre van példa.
-
BBéci
legenda
válasz
Nemir Ombe #141610 üzenetére
Sokan csak azért járnak ide, hogy másokba belekössenek, hasznos hozzászólásaik száma egyenlő a nullával.
-
adamsfamily
tag
válasz
Nemir Ombe #141606 üzenetére
Jahh, ezt te is bátran megtehetted volna.
-
sinci01
aktív tag
válasz
Nemir Ombe #141606 üzenetére
Szerintem senkit NEM minősítettem.
-
gg72
veterán
válasz
Nemir Ombe #141596 üzenetére
Még az is lehet...
-
gg72
veterán
válasz
Nemir Ombe #141594 üzenetére
Mondjuk az eredetit is Kínában gyártják... -
balu28
csendes tag
válasz
Nemir Ombe #141589 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
B.Junior
tag
válasz
Nemir Ombe #141563 üzenetére
Vizuálisan nekem tök mindegy.. Azért szeretnék jót venni, ha majd feljebb lépek a hangfalakkal (300-400E Ft/szett), akkor a kábel azt is kiszolgálja majd.
A "minden másnak úgy sem lesz jelentősége" alatt mit értesz?
-
puntocsento
csendes tag
válasz
Nemir Ombe #141540 üzenetére
hát igen. multkor éppen gondolkodtam rajta, 1-2évente lehetne cserélni az erősítőket, ha az ember haladni akar a korral, és nem akar elosztókkal foglalkozni. és mazért félmilliós erősítőt nem szivesen cserélgetnék 1-2 évente. mert ha ugye a minnőségnér akarsz maradni illig, hasonló kategóriát venni. én már jártam úgy régebben (kb 20éve) 1x hogy amikor cseréltem az erősítőt újjabb tipusra, úgy voltam vele, jobb az egyel alatta lévő kategória. hát nagyon nem volt jó, nagy volt a különbség, az új többet tudott, de a hangerő, hangminőség elmaradt a nagyobb tipustól.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Nemir Ombe #141535 üzenetére
....vagy eleve nem kell elosztó, hanem normálisan kötött, normális dugaljak pl legrand valena minimum. Ha belegondolsz egy 5-ös sorozat alapvetően elég egy átlagos TV-Mozi kombóhoz.
-
puntocsento
csendes tag
válasz
Nemir Ombe #141533 üzenetére
hát igen, a két HDMI kimenetes lenne a jó váélasztás, csak ugye, írtam már a napokban, hogy kétkimenetes a sony bluray-em, de valamiért csak PCM ad le.
meg ugye a PS4 PRO is 4K HDR-es pár játék, és azon is csak egy HDMI kimenet van.
maram akkor a 1->2 HDMI elosztó. akkor kell 3dbszerinted ez megfelelne a célra?
https://www.aliexpress.com/item/Excelvan-HDMI-2-0-Bi-Direction-Switch-1x2-or-2x1-AB-switcher-with-HDCP-Pass-Through/32825896631.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.TgncV9 -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #141501 üzenetére
Hát igen, ezt nem tagadom
Akkor hallottam eletem egyik legnagyobb poenjat...
'a jamo dipolok jobb lennének feljebb, a szekreny tetején a gyári dobozukban' -
puntocsento
csendes tag
válasz
Nemir Ombe #141493 üzenetére
tudom, hogy nem önálló hangsáv, de mégis teltebb a hangzás. arra találták ki, ha pl. esik a filmben az eső, vagy elhúz egy repülő-helikopter. brutálisan jól szól. (9.2 hangfalak vannak.) de eladósorba kerül hamarosan, mert nem tudja a 3D-t, és a 4K-t se kezeli, és a tv-n kevés a bemenet a 4k-s/3D-s készülékekhez.
és a másikfele, ugye ha a tv-be dugom a 4k-s cuccokat, akkor nem lesz TRU HD, DTS HD.
úgy hogy a plafonnál megmaradnak a hangfalak, majd jó lesz az új erősítőnél az ATMOS-hoz.most ígyí néz ki, előtte egy vászonnal SONY FULL HD projival 240cm átlóval.
http://kepkuldes.com/images/9b527eb4be09b69a2e40a983560cfac0.jpg
http://kepkuldes.com/images/023a39199bc6b51967d10998670441c8.jpg
http://kepkuldes.com/images/af04242f4b13d11edea255dce90792e3.jpg
http://kepkuldes.com/images/282ae6725124f457beeaaf368aee5063.jpg -
BBéci
legenda
válasz
Nemir Ombe #141497 üzenetére
Úgy bizony! Alap, hogy loudnesst és társait, PLIIz-t még véletlenül sem kapcsolunk be. Ha ezeket elfelejtik a kedves házimozi iránt érdeklődők, akkor beszélhetünk haladó szintről.
-
BBéci
legenda
válasz
Nemir Ombe #141493 üzenetére
Pontosan ezt fogalmaztam meg magamban, de nem akartam leírni, mert úgyis mindig az a vád ér, hogy mindent kritizálok.
Szerintem úgy hülyeség, ahogy van, a PLIIz. Színtiszta mókusvakítás. -
migabi24
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #141482 üzenetére
Nálam ez lesz, köszi a tippet😉
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #141438 üzenetére
&PrinceHerceg:
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Nemir Ombe #141438 üzenetére
Your welcome...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest