- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok. Elnézést kérek amennyiben a kérdésem túl egyszerű vagy esetleg a láma kategória. Amennyiben egy házimozi erősítő kikapcsolt állapotban nem engedi át a jelet, miért előny vagy hátrány?
-
allein
addikt
válasz
#98221312 #162659 üzenetére
Azt állítja egyik hdmi-n sem működik. Nem értem ebben a felállásban, hogy megy ki a hang és a kép a TV-re, ha a dobozból a hdmi out-ból megy az avr valamelyik hdmi in csatira. Ezután, hogyan tovább? A dekóder, hogy adja át a hangot és a képet avr-en keresztül?
(#162661) greike Elmondása szerint a UPC doboz a forrás, nem hiszem más forrással próbálta volna.
(#162662) Jigsaw04 nincs bármilyen eszköz, amikor azt kérdeztem mi a forrás azt válaszolta hogy a UPC doboz.
Lehet tervben van valami más forrás, nem kutakodtam a zsebében, ezért nem fogok ítélkezni. Segíteni szeretnék neki, mert tuti, hogy az erősítővel semmi gond nincs.
-
allein
addikt
Sziasztok. Adott egy Arcam AVR750 ami
nálam hdmi-n működött, CXUHD lejátszóval kipróbálva, van videóm róla. Időközben eladtam és a vevő azt állítja nála nem működik. Van nála egy UPC dekóder, abból a hdmi megy az erősítőbe, gondolom coax megy a UPC dobozból a TV-be, nincs sem kép sem hang.A menü az működik. A vevőt megkértem, hogy itt a fórumon érdeklődjön segítségért, inkább megelőzöm és én próbálok helyette segítséget kérni, talán később csatlakozik.
Mi lehet az oka amiért nála nincs sem hang, sem kép?
Korábban Denon erősítője volt és elmondása szerint a UPC dobozzal működött, volt kép és hang is.
-
allein
addikt
Sziasztok. Nem találtam a PH-án akítv fórumot ami sztereó erősítőkkel kapcsolatos, ezért itt kérdezek. Sztereó erősítő vs. elő-végfok erősítő páros esetében melyik ajánlotabb és miért?
Dali Helicon 400 pároshoz keresek erősítőt.
-
allein
addikt
Sziasztok. Szeretnék kérni egy kis segítséget. Adott a nappaliban egy 4K HDR képes TV készülék, 4k HDR képes BD lejátszó és egy AVR ami True-HD képes. Jelenleg a BD lejátszóból kettő 4K HDR AQ kábel megy kifele, egy a TV-be, a másik pedig az erősítőbe. Jól gondolom, hogy az ami erősítőbe megy, elég ha csak sima AQ kábel?
Hálóban van egy 4K Apple készülék, PS4, 4K HDR képes TV készülék és egy Philips HUE Sync HDMI box. Sima mezei hdmi kábel amit a boxxal adtak, megy a boxból a TV készülékbe. A boxba megy két sima AQ kábel, egyik a konzolból, a másik pedig az Apple lejátszóból.
A Philips doboz átengedi a HDR-t, ezzel nincs gond, műkődik a konzollal és az Apple lejátszóval is. Ami nem működik és nem értem miért: amennyiben youtube-ot indítok el az Apple lejátszón, nincs HDR és a 2160p videók csak FHD felbontásban indulnak el. Mi lehet a gond?
Ambilight miatt youtube csak a boxon keresztül működik rendesen, a box nem tudja szinkronizálni simán a TV készüléket, mindenképpen hdmi kell a boxnak.
-
allein
addikt
Sziasztok. Van itt valaki akinek CXUHD lejátszója és mostanában szoftvert frissített? Kíváncsi vagyok, hogy mit tapasztal, rosszabb lett-e a frissítés után.
-
allein
addikt
válasz
BBéci #156085 üzenetére
Milyen módon deríthető ki, egyáltalán van arra mód, hogy ezt kiderítsem? Mondjuk ha rákérdezek az itthoni CA forgalmazónál?
Szerk: amúgy már annyit megerősített az itthoni forgalmazó is, hogy hangerő különbség lesz. Azt javsolják, hogy hallkítsam vissza az XLR bemenetet az RCA szintjére, ellenkező esetben téves következtzetést vonhatok le. Mert jelenleg mindkét kábel csatlakoztatva van és egy gomb segítségével tudok váltani a kettő között.
-
allein
addikt
válasz
arcitec #156083 üzenetére
Azzal a Helikonnal szemezgetem
Nem volt alkalmam összehasonlítani a 6 vs. 8 szériát. Az biztos, hogy erő van az erősítőben. Éppen Ákos kábelja megérkezett és hallgatózom. Vagy az én hallásommal van a gond, vagy valami nem jó a rendszerben
egyelőre semmilyen különbséget nem hallok az rca és xlr között. Gondolom kell egy pár nap amíg bejáratom.
Flac nasról vs. tidal(a drágább előfizetés), mintha a nasról jobban szólna
Nem akarok belemenni a részletekbe mert nem akarok hülyeségeket írni. Ez az egész hangás ilyen: nem rossz, de hiányérzetem van
-
allein
addikt
Sziasztok. Dali màrkàn belül: Opticon 8 típusról gondolkodom vàltani Helikon 400 MK1 jubileumi vàltozatra, gondolom előrelèpèsnek mondható. Mi a vélemènyetek?
-
allein
addikt
válasz
allein #155905 üzenetére
Panelban lakom és nem tudok olyan hangerőn házimozizni amilyenen szeretnék
egyelőre maradok sztereón. Filmezni úgyis a halóban szoktunk, TV készülék meglepően jó hangot ad ki magából
Nem tudtam elegendő erőt tud-e pródukálni az erősítő az Opticon 8. pároshoz. Ohhhh, van benne kraft
kíváncsi leszek XLR kábelek esetében mennyire lesz hallható a különbség. Nem szoktam egyáltalán komoly zenét hallgatni, Dali CD-ket hallgatom, tetszik
-
allein
addikt
válasz
allein #155529 üzenetére
Sziasztok. Arcam 600 ment, iszonyúan zavart, hogy bekapcsolás utána pár perc múlva bekapcsolt a ventillátor
Egyelőre maradok sztereón, ma jött meg a CXA80. A CXN lejástzóva párosítva, gyönyörű hang van. Jelenleg RCA kábellal kötöttem össze. Szerintetek érdemesz XLR kábelekre váltani? Ákostól szeretném rendelni.
Elnézést az OFF-ért.
-
allein
addikt
válasz
robi-k #155348 üzenetére
Arcam AVR600 lett
gyönyörű a hang. Nem tudtam mit kezdeni a Denonnal
ficsörökkel tele volt de hangban nagyon elmarad mindkét Arcamtól, de ez nem újdonság, kettő ember kellett ahhoz, hogy felhozzuk az 5. emeletre, egyedül nem vállaltam
#155530) zsoika - nem romlott el
köszi amúgy.
-
allein
addikt
Sziasztok. Arcam AVR750 mellé, ajánlott az Arcam P7? Kettő olyan eladóval is leveleztem akik 750-et árulnak és kérdezték, hogy kell-e mellé a P7
-
allein
addikt
válasz
powerup2 #155338 üzenetére
Jó reggelt. Kétségkívül, hogy ez volt az eddigi legjobb erősítőm ami a hangot illeti. Most éppen a Denon üzemel, azonnal hallható volt a különbség zenén. Filmen a Denon is nagyon ott van. Mindezek ellenére, úgy döntöttem, hogy eladom az Arcamot és a Denont is. Leendő tulajdonosok sokkal jobban megbecsülik, ebben bízom
Nem akarok több pénzt költeni fejlesztésre. Nem fogom hangfalakat cserélni, nem tudom mi lesz a következő AVR, középkategóriában gondolkodom, remélhetőleg végleges lesz a vásárlás.
-
allein
addikt
válasz
WaterWave #155076 üzenetére
Nem 1 misi volt az ára. Annyiért nem vásároltam volna meg
valami viszont nincs rendben. BD lejátszóban lévő film lejátszása esetében van kép. Amennyiben kiveszem a lemezt vagy a BD lejátszó menüjét szeretném látni a TV kijelzőn, nincs kép. Mindegy, hogy hdmi out 1 vagy 2.
Honnan jön ide a PS4 PRO
elég nekem a sima PS4 is, hálószobai TV-re van rákötve
-
-
allein
addikt
válasz
allein #154232 üzenetére
Sziasztok. Denon AVH6400H sem győzött meg, inkább azt írnám az Atmostól nem dobok hátast. Ahogy a hirdetésben is szerepel( Denon megy eladásra), nem csak az avr az oka amiért ilyen könnyen elengedem a témát. Nem csak avr kérdés: akusztika, kábelek, hangfalak, stb. A Denon a Nadhoz képest erősebb volt. Nem tudom szavakban leírni. Az biztos, hogy a CA 751R melegebb, lágyabb volt, nekem ez bejön. Talán a Nad állt közelebb hangban a CA-hoz. Következő avr pedig nem atmosos lesz
elvoltam évekig nélküle, nincs is szükségem 11.2-es erősítőre, bőven elég lesz a 7 csatorna.
-
allein
addikt
válasz
allein #153841 üzenetére
Sziasztok. Nad T 758 V3 rövid beszàmoló:
Valahogy nem hozta az a nagy feelinget, nem dobtam egyàltalàn hátast. Kíváncsi leszek a Denonra, korábban nem volt Atmosom, így nem volt vizsonyítási alapom. Volt mèrès subbal és anélkül is, dirac ki-be, nem volt olyan nagy különbsèg. Talàn a QED kàbelek esetèben valahogy több volt a rèszlet mint az AQ kàbelek esetèben. Nagyjából ennyi, sajnos engem nem győzött meg.
-
allein
addikt
válasz
ctrlaltdel13 #153951 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat.
-
allein
addikt
válasz
ctrlaltdel13 #153949 üzenetére
Back hangszorókra is? Szerk:ATMOS hangszorókra is? -
allein
addikt
Sziasztok. Frontok-centerrel kapcsolatosan szeretnék kérdezni, ajánlott ugyanolyan kábel?
-
allein
addikt
Sziasztok. Mostani szettemhez keresek Atmos hangszórókat, nem a falra akarom szerelni, hanem a frontokra raknám Kettő közül melyik ajánlottabb:
SVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X, Auro 3D polcsugárzó vs Dali ALTECO C-1.
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Sziasztok. Próbálom elvégezni a Dirac Live mérést de nem sikerül, lásd a fotót. Mindent úgy csinálok ahogy le van írva. Nem kaptam gyárilag mikrofon állványt, így improvizálnom kellett. Bármit csinálok nem tudom végrehajtani a mérést.
Szerk: (#153766) AMDFan - nem éri megcsinálni a mérést? Vagy mire gondolsz pontosan?
-
allein
addikt
válasz
univerzita #153484 üzenetére
Az X6400H gondolom magasabb kategória?
(#153486) Sanci38 - párosítás alatt a hangfalakra gondolunk, nem de?
Dali Opticon 8, Dali Opticon 2, Dali Opticon Vokal.
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Milyen ATMOS erősítőben érdemes gondolkodni, max. 500.000-ig. Milyen márka ajánlott?
-
-
allein
addikt
válasz
Gabesz26 #148683 üzenetére
Jó reggelt. Egyelőre tanácstalan vagyok
(#148652) Smiley - van egy másik fali elosztó ami földelt, klíma miatt kötötte be a villanyszerelő. Természetesen ez is egy külön megszakítón van. Ebben az esetben volt már föld, nem de?
Egyébként valami biztos, hogy nincs rendben. TV készülék vékony kávája fém és néha amennyiben hozzáérek megcsip, arra következtetek nincs föld. Azt a fali elosztót amiben a 8-as elosztóm van, nem lehet földelni?
Egyébként panel lakásban lakom
-
allein
addikt
válasz
allein #148682 üzenetére
Egyelőre csak egy próbát végeztem. Falban található elosztóban maradt az új elosztóm. Bedugtam mellé a régi Philips elosztót, gyári tápkábel, új tápkábel, fennáll a jelenség
Nem tudom elvégezni egyelőre a próbát úgy, hogy kihúzom az új elosztót mert a NAS arra van rádugva és éppen adattisztítás folyik.
RCA kábel csere csak az új tápkábelek esetében történt, de minden esetben fennáll a jelenség.
-
allein
addikt
válasz
BBéci #148673 üzenetére
Adott egy fali elosztó amiben van két csatlakozó. Jelenleg az egyik csatiba bele van dugva az új 8-as elosztóm.
Annak érdekében, hogy kiderítsem földhurok jelenség fennáll-e a régi MM Philips elosztó esetében, elég ha úgy próbálkozom, hogy a falba bedugom a Philips-et az új mellé? Vagy inkább húzzam ki a falból az új elosztót és a falban a próba miatt csak a régi Philips elosztó legyen. -
allein
addikt
válasz
allein #148651 üzenetére
Kedves hozzáértő kollégák
az a fali elosztó amibe bedugtam az új elosztómat, kettő csatlakozós. A próba miatt a régi MM Philips-es elosztóval, elég ha a másik üres fali csatlakozóba dugom és majd ebbe a két korábban említett eszközt?
Vagy inkább húzzam ki az újat a falból és csak a régi elosztó legyen a fali csatlakozóban.
-
allein
addikt
válasz
Vicarious1 #148659 üzenetére
Hàt ez az, én magam is költöttem 3 tàpkàbelre+ elosztó(ès tàpkàbel) több mint 2kilót ès most csak pislogok, hogy mi van
mert úgy-e az eszközök is megèrdemlik a jobb minősègű tàpkàbeleket
-
allein
addikt
válasz
allein #148647 üzenetére
CXN tápkábel esetében is fennáll a búgás. Amint kihúzom belőle az rca kábelt, nincs búgás.
Szerk: korábban is ugyanennyi eszköz volt csatlakoztatva és nem volt semmilyen jellegű problémám
régebbi MM-os Philips elosztót lecseréltem egy közel 80.000 HUF-ra
(#148649) ELACielvtárs - mi az oka annak, hogy ez korábban nem volt jelen?
Szerk: annyi történt még, hogy egy külön megszakítóra a villanyszerelő rákötött egy földelt elosztót. Nem tudom ennek van-e köze a búgásnak.
-
allein
addikt
válasz
johnywalker #148645 üzenetére
Fürdőbe bedugtam egy elosztót, ebbe bele a avr tápkábelt, jelenség fennáll. Rca kábel csere is volt, jelenség nem szűnt meg. Megpróbálom a gyári tápkábelt
Jelenség a gyári tápkábellel is fennáll. Viszont, az rca kábelt amennyiben kihúzom a CXN-ból, megszűnik a búgás. Megpróbálom a CXN-t is a gyári tápkábellal.
-
allein
addikt
válasz
johnywalker #148645 üzenetére
Pedig most üzemeltem be egy spéci elosztót+ spéci tápkábel hozzá + a komolyabb tápkábel a lejátszóhoz és az avr-hez.
-
allein
addikt
Sziasztok. Adott egy CA CXN lejátszó és egy CA 751R avr. Összekötöttem őket, ahogy a képen látható. Nem emlékszem korábban hova volt csatlakoztatva
Az a gond, hogy amint átkapcsolom az avr-t CD-re, búgnak a frontok. Semmi más nincs csatlakoztatva az avr-re.
Viszont ha mp3-ra váltok és madzaggal rácsatlakoztatom a telefont az avr-re, teljesen rendben van.
Annyi történt, hogy most más a táp kábel és az RCA kábel is. Nem látok olyat ahol esetleg kábelek érintkeznének más kábellal. Szerintetek mi lehet a gond?
-
allein
addikt
válasz
BBéci #145785 üzenetére
Előrébb lehet húzni a szekrényt, nem ez a gond. Nagyon gondolkodom azon, hogy helyette egy TV állvány és akkor mindent normálisan tudok használni, beleértve a centert és minden jó minőségű kábelemet is
Nem beszélve arról, hogy a 65" TV már nem lenne nagy, kicsit hátrébb kerülne
Szerk: amikor a nappali szekrénysor lett vásárolva, akkor még nem volt még házimozi
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Szeretnék egy kis segítséget, illetve tanácsot kérni. Adott egy LG C6 tv készülék és egy CXUHD lejátszó. Jelenleg egy AQ Cinnamon hdmi kábelem van. Mire érdemes cserélni?
(#145588) BBéci - kábel cserére gondoltam
-
allein
addikt
Sziasztok. Nem tudja valaki pontosan milyen beállítások szükségesek a Synon ahhoz, hogy a hálózati lejátszóm lássa a megosztott mappákat? Ez működött korábban, csak ugye nem rég DSM újra lett telepítve
FLAC anyagot szeretnék lejátszani.
Kicsit OFF kérés, elnézést kérek.
-
allein
addikt
válasz
Nemir Ombe #143433 üzenetére
Nem volt virág locsolás
komolyra fordítva a szót, szerintetek ez fólia lehet?
-
allein
addikt
Sziasztok. Szerintetek ezek a bubik mitől vannak a kijelzőn? Kettő éve vásároltam a készüléket és azóta ilyen, én meg voltam győződve, hogy fólia van rajta és alá ment a levegő. Audiophil szalon is ezt mondja, mást nem is tudok elképzelni. Viszont nem látom hogyan lehetne megnézni, hogy valóban fólia van-e a kijelzőn vagy nincs. Meg amúgy nem is sérülhetett meg mert ahova 2 éve beraktam, azóta ott van. Most eladó a készüléek és nem tudom mit kezdjek a bubikkal
KÉPEK.
CA 751R erősítőmnek ugyanilyen kijelzője van, ott semmilyen bubi nincs. SŐT, korábbi 551R kijelzőjével sem volt semmi ilyen jellegű probléma.
Szerk: Nem merem piszkálni és ma jönne egy vevő
-
allein
addikt
Sziasztok. Szeretnék egy segítséget kérni, CXN nem kapcsol be. Előzmény: tegnap este az elosztó amibe bele vannak dugva a házimozis dolgaim, áramtalanítva lett, lekapcsoltam. Mai napon minden működik egyébként, kivéve a lejátszót. Factory reset nem működik:
There are two ways to factory reset the CXN - both methods achieve the same result.
The first option is to simply select 'Factory Reset' in the CXN Settings menu.
The second option is to power on the device from Standby with the select knob pressed in. Keep the knob pressed in until 'Factory Reset' appears on screen.Nyilván a másodikkal próbálkoztam, nem jártam szerencsével. Próbáltam más elosztóval és más tápkábellel is.
Pislog a bekapcs gombon a led, de nem mindig. Távkapcsolóról sem tudom bekapcsolni.
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Sziasztok. iPhone 8 Plus, készítettem egy 5 perces videót, 4K 60 FPS. Letöltöttem az iCloud-ról, felmásoltam NAS-ra, BD lejátszóm és a TV készülékem is tudnak 4K HDR-t, viszont nem tudom lejátszani. Szerintetek mi lehet a gond?
TV - LG 65" C6, lejátszó - CXUHD, kábelen van minden összekötve.
-
allein
addikt
Sziasztok. Tudja valaki esetleg, hogy a CXUHD lejátszóra lesz mostanában CFW?
-
allein
addikt
Sziasztok. Tegnapi napon nagy takarítást végeztem, minden elektronikai eszközt kihúztam a tápelosztóból. Takarítás végeztével minden vissza lett dugva. Adott egy BD lejátszó, output1 hdmi-ből a kábel az avr-be megy, onnan egy másik hdmi a TV készülékbe. AVR esetében nem változtattam a HDMI kábeleken, tehát az nem okozhatja a hibát, hogy a kábeleket összecseréltem.
Ugyanez az avr össze van kötve rca kábellal egy hálózati média lejátszóval. Ebben az esetben minden rendben van, tudok zenét lejátszani hálózatról.
BD lejátszó bekapcs, avr bekapcs - avr kijelzőjén a HDMI felírat ugrál. Próbáltam egy másik hdmi kábelt, ugyanaz a hiba fennáll. BD lejátszó közvetlenül csatlakoztatva TV készülékkel, minden rendben van.
TV készüléken próbáltam egy másik hdmi portot, hiba fennáll. Csináltam factory reset-et az erősítőn, hiba fennáll.
Annyi változás történt, hogy egy második switchet beüzemeltem. Nem tudom mennyi köze lehet a mostani hibához
Szerintetek mi történhetett, mivel próbálkozzak még
-
allein
addikt
Sziasztok. IC RCA kábel rövid, 10 cm. hiányzik. Van olyan toldó amivel meg lehet oldani? Ebben az esetben van minőség veszteség?
Inkább nézzek egy másik kábelt, dobjam ki a szekrénysort és helyette inkább TV álvány?
(#140112) BBéci -
-
allein
addikt
válasz
Nemir Ombe #139968 üzenetére
AVR - CA 751R, van amúgy olyan médialejátszóm ami tudja a 4K-t - Dune HD Solo Lite. Asztali UHD lejátszót szeretnék inkább ami tud majd lemezről is.
-
allein
addikt
Sziasztok. Asztali UHD lejátszó vásárláson gondolkodom, mit javasoltok, milyen márkát? Amennyiben sikerül a vásárlás, gondolom avr cserére is szükség van
-
allein
addikt
Sziasztok, bocsi a láma kérdésért: IC és RCA kábel között mi a különbség?
-
allein
addikt
Most már rendben van, a CXN látja a Synologyn indexelt mappát, tudok már zenélni hálózatról is. Másik kérdésem van, hangom csak akkor van amennyiben az előlapra csatlakoztatom az RCA kábeleket. Hova kell hátulra pontosan csatlakoztatni? AVR.
-
allein
addikt
válasz
Csabroncka #139431 üzenetére
Hozzá volt már adva az IP 192.168.0.* minden mappára.
(#139432) dunkel - megnézem, köszi szépen.
Ebben az esetben nem kell az USB A-B kábel? Van a CXN lejátszón USN audio opció, ebben az esetben az USB A-B kábellal összekötve, a zene közvetlenül a NAS-ról van lejátszva és nem hálózatról, jól gondolom?
-
allein
addikt
Sziasztok. Képen látható lejátszót szeretném összekötni az itthon szerverrel - Synology. Lejátszót összekötöttem lanon a routerrel, internet radio rendben van, RCA kábellel rácsatlakoztattam az erősítőre, minden rendben van. Probléma, hogy nem látja a NAS-t. Szükség van még valami spéci beállításra? Van itthon egy USB A-B kábelem, nem kellene összekötni a Synologyt a lejátszóval(usb audio in)? Látható a földelés gomb, merre kell azt állítani?
-
allein
addikt
Sziasztok. Adott egy AVR, NAS és hálózati lejátszó. NAS-on lévő zene anyagot szeretném lejátszani, milyen módon kötöm össze a dolgokat?
NAS és hálózati lejátszó - USB A-B kábel, router és hálózati lejástzó - lan kábel, avr és hálózati lejátszó - hdmi kábel?
-
allein
addikt
válasz
Lacielvtárs #136662 üzenetére
Mkv fájlból nem kell csinálnom BD ISO-t, ISO fájlokkal nincs gond. Nincs nagy para, csak hát a CA van összekötve a házimozival, Dune pedig a hálóban van
No, köszönöm szépen mindenkinek az infókat. Most már tudom, CA alatt MKV fájl csak szinkronos film, ISO-ban mehet a felirat is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest