- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
PrinceHerceg #129880 üzenetére
?
-
--Rawlings--
tag
válasz
PrinceHerceg #129695 üzenetére
Köszi az infót!
Nem fogom ezt én döngetni ám, nem szeretem, ha hangosan szül. Csak szóljon szépen ennyi a lényeg!
-
axwel18
senior tag
válasz
PrinceHerceg #129674 üzenetére
Valószínű hogy az nem gyári.
Nem vettem volna meg.
-
xtremetuning
addikt
válasz
PrinceHerceg #129257 üzenetére
+nemtudommennyi
azért ezt a majmot addig ütném, amíg mozog. így ismeretlenül.
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
Tulajdonképpen az egész hangfaljavítós témának nem sok értelme van itt
Akkor meg miről van szó!?
De nem is a pali stílusa lényeg, hanem javarészt elmondja mi a helyzet. Ahogy Nemir Ombe is megerősíti azt.
Nem értem minek kell szítani a feszültséget?! -1 Világbéke!
-
válasz
+1
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
PrinceHerceg #129043 üzenetére
Szerinted akinek ilyen van,az mit fog mondani róla!!??
arcitec:
Én inkább azt,ami listáron 3200Ft helyett 1800,nem azt amit 2000-ért bármikor meg tudok venni. (ha már a “hangja” alapján nem lehet dönteni,pedig az lenne a “lényeg”) -
Quetz
őstag
válasz
PrinceHerceg #128632 üzenetére
Tessék, egy friss teszt, ami bassoholics large minősítést kapott. De a zárszóban még igy is leírják, hogy ha van rá pénzed, minimum kettőt használj a szoba méretétől függetlenül a minőségibb élményért.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Nem (csak) a “mekkora” a kulcsszó.
Vannak esetek,amikor egy kisebb hsz-s,de (valóban) jobb minőségü sub jobban tud szólni,mint akár 2db nagyobb hsz-val ellátott,de attól (is) függ mi a cél; nagy hangnyomás vagy minőségi mélyhangok!?
(de hogy érdemi válasz is legyen; én inkább választanék 25nm-re 2db kisebb pl. 25cm-es (de valóban minőségi) subot,mint 1 vagy 2db nagyobb, pl. 30 vagy 38cm-est,ami minőségben lejjebb van .... és kizárólag passziv membránost vagy zártat keresnék,ha “feszesebb” mély a cél)
-
Cseneles
őstag
válasz
En véleményem szerint 2db jobbfajta 25-ös eleg 20nm-ig, 25nmre mar elkel a teljesitmeny es 2db 30-as tanyer
Persze most ezt itt jol megcafoljak akik egy dragabb(300-400 kornyekit)nagyobb subot hasznalnak de ezt csak addig amig nem szereztek be egy masodikat
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #127758 üzenetére
Magától értetődő, hogy minden esetben a megjelenéskori listaárakat vesszük alapul.
-
Csabroncka
addikt
válasz
PrinceHerceg #127758 üzenetére
Jellemzően ritka az az eset, hogy 100%-ig teljesül az ököl szabály. Általában használt vasból magasabb kategóriát vásárolnak többen a sztereó hangkép feljavítására. Az előbb említett esetnél elég durva a különbség.
Minden esetben célszerű a gyártói listaárak alapján pozicionálni a termékeket. A gyártó által közölt kategóriák nem mérvadóak, mert valahol a felső kategória nem éri el a másnál alkalmazott belépő szint színvonalát.
-
dota1
aktív tag
válasz
PrinceHerceg #127311 üzenetére
Azt vedd számításba, hogy D osztályú végfokos, aminek igen jó a hatásfoka. A folyamatos telj. felvétel alacsony, de a kondik rengeteg energiát tárolnak. Ha durrantani kell egy alacsony frekit akkor a tekercset a felvett telj. többszörösével is meg tudja küldeni...
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
PrinceHerceg #127318 üzenetére
Erre had ne válaszoljak.
Amúgy: a Studio 1-es sorozat sub-ja volt, ami a JBL akkori belépő sorozata volt, a 150-es sub, kb. a mai Arena sub "megfelelője" JBL-éknél.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
PrinceHerceg #127314 üzenetére
Az a “teszt” (is) inkább egy PR cikk,mint sok más “teszt” is.
Jó hangot és nagy teljesítményt nem adnak olcsón sehol!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
.... és azt hiszed, hogy pl a korábban említett JBL hangosabban vagy jobban szól, csak mert nagyobb számot írt a teljesítményhez a gyártó (de ennek ellenére olcsóbban tudja adni, mint mások akik a teljesítményhez kisebb számot írtak) .... hmmmm
Királyfi ... Te még hiszel a "katalógusadatokban"!!??
-
válasz
Nem tudom, hogy mik az elvarasaid, de en 200w-ot vettem 110-ert, es most 30%-on jaratom a sub-ot.
Szerintem ne a wattra menj hanem a minosegre, es az a velo ennyiert igen jo vetel. -
PrinceHerceg
őstag
válasz
PrinceHerceg #127292 üzenetére
Vki más esetleg?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
PrinceHerceg #127292 üzenetére
Az a modus sub min 20 éves és újkorában sem volt egy kimelkedő vétel.
(had kérdeztem meg: ahelyett,hogy “valamit” akarsz 2nd sub-nak,miért nem dobod inkább piacra a jelenlegit, hozzárakod az árát és veszel egy normális sub-ot?)
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #126645 üzenetére
Valóban nem olcsók, de ami jó, az általában drágább, mint a vacak.
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #126351 üzenetére
Volt bandpass ládám, senkinek nem ajánlom. Ráadásul a 16,5 centis hangszóróméret nudli, még akkor is, ha kettő van belőle.
Próbálj arra törekedni, hogy teljesen egyforma legyen a két szubláda!(#126372) Sanci38
Nincsenek csodák. Kláruszt csak az ellenségeimnek ajánlanék.
Nem csak egy "són" hallottam, hanem legalább ötön, vagy haton, egyértelmű citromdíjas cucc. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
PrinceHerceg #126353 üzenetére
És olvastál bármiről is olyan tesztet (az ismertebb oldalakon) amiben rosszat írtak a “kipróbált darabról“!!??
-
Norbi 72
veterán
válasz
PrinceHerceg #126353 üzenetére
anno olvastam is pár tesztet róla és mindenhol piszok bő erőtartalékkal megspékelt, combos, feszes hangokkal illették.
Neked kell hogy tettszen,nem a tesztelőknek..
-
Norbi 72
veterán
válasz
PrinceHerceg #126351 üzenetére
Szvsz ha meg vagy elégedve a Wharfival,ugyanolyat vegyél.
-
Dorian
félisten
válasz
PrinceHerceg #126118 üzenetére
Én angolul, HD hanggal néztem. De az egyel korábbi (3.) rész hangkeverése sztem sokkal jobb. De nem is csak az effektekről meg mély-mennyiségre, hanem kicsit többre gondolok.
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #126052 üzenetére
A Pro Logic már 5 csatornás, de a háttérsugárzók ugyanazt a jelet kapják, tehát monó. A Dolby Sourround az, ami csak 4 csatornás.
-
python1
veterán
válasz
PrinceHerceg #126052 üzenetére
Ha passzol a többi hangsugárzóhoz akkor igen,legalább a paraméterei.
-
python1
veterán
válasz
PrinceHerceg #126049 üzenetére
Pl ha prologic ra kapcsolod,akkor biztosan szólni fog.Valamelyik forrás bemenetre kötöd a külső DAC-odat pl CD-re.A beállítási menüjében engedélyezni kell a centert.
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #124862 üzenetére
Mi abban a furcsa? Németországban 549 euró, itthon 179990 Ft. Semennyivel nem drágább, ha az Áfa különbséget is figyelembe vesszük.
(#124865) robi-k
Mit tippelsz, mennyiért fog elkelni? -
Dorian
félisten
válasz
PrinceHerceg #124860 üzenetére
Amennyi időt, energiát már elpazaroltál -ráadásul eredménytelenül- annak a moddolására, hogy a olcsó mélyládád elfogadhatóan szóljon, ha ezt az időt munkával töltöd már rég megkerested volna egy tisztességes, jó minőségű sub árát...
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #124860 üzenetére
Nem értem, mi a bajod?
-
Toobee
veterán
válasz
PrinceHerceg #122570 üzenetére
Na, akkor majd ma meglátjuk, hogy mit mutat a Micro Utopia ellen. A forrással nem lesz baj szerintem (HTPC-Tabla-Project Dac Box RS).
-
jézusom
addikt
válasz
PrinceHerceg #121768 üzenetére
Néztem, de nem vágom a lényeget, mi az? Az applikáció, amivel frekit állít az mi?
-
Norbi 72
veterán
válasz
PrinceHerceg #119985 üzenetére
No problem.Hallgasd meg a 150-est,aztán majd meglátod.
-
Norbi 72
veterán
válasz
PrinceHerceg #119970 üzenetére
-
devil-k
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #116630 üzenetére
Szar a hangja? Miért szar? Szerintem nagyon jó hangkeverést kapott.
-
sony309
őstag
válasz
PrinceHerceg #115235 üzenetére
Ami jóval olcsóbb, az mind szerelt volt.
Google adott olcsó, olcsóbb, szerelt kábelre találatot, nem is keveset.
Nem adtál meg max. árat!
-
Patice
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #115235 üzenetére
Pár százzal olcsóbb: link
-
sony309
őstag
válasz
PrinceHerceg #115233 üzenetére
-
Dagidög
senior tag
válasz
PrinceHerceg #114750 üzenetére
Lehet, hogy csak a hatásfoka borzasztó.
-
válasz
PrinceHerceg #113137 üzenetére
Ami az én szemeimet illeti a legjobb valaha látott LCD panel a 4 alapszínes Aquos volt a Sharp-tól.
-
mivamma
senior tag
válasz
PrinceHerceg #112275 üzenetére
Szobaakusztikára gondoltam. Csak nem vagyok biztos benne, hogy jó lenne.
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #110733 üzenetére
Igen. Az Onkyo még a 3 ohmost is.
-
Jaded
őstag
válasz
PrinceHerceg #110432 üzenetére
Rám is szoktak érdekesen nézni, hogy miért veszek eredeti lemezeket. Ilyenkor szoktam emlegetni ezt a kiadványt: [link] És a kiegészítés az hozzá: "majd ha le lehet tölteni ebben a formában is, akkor nem veszek többet." Persze ilyenkor jön a válasz rá: "hát ez tényleg jól néz ki!"
-
Dorian
félisten
válasz
PrinceHerceg #110430 üzenetére
5-6 m-es belmagasság? Biztos? Azt gondolom, hogy 4,20-nál magasabb már elég ritkaság számba megy.
-
MineFox54
őstag
válasz
PrinceHerceg #108983 üzenetére
Igen, ezért volt ott a smiley
azt mondta, ő 15-ért nézett. Mondom, akkor vedd meg, majd gyújtsd meg, másra nem jó
-
brembo
aktív tag
válasz
PrinceHerceg #108521 üzenetére
Szerintem a Within Temptation volt, egyszer mintha én is elcsíptem volna...
-
Janaboy
veterán
válasz
Erre van a telokra a Shazam es tarsai, ha szerencsed van, akkor felismeri..
-
lemmy9
őstag
válasz
Csongrádi Kata: Millió rózsaszál?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Ezek közül esetleg valamelyik?
Túl sok koncertfilmet nem adtak ki Blu-Ray-en, ha nem egy külön Demo lemez volt akkor biztos lehetsz benne hogy a MM csak leemelt a saját polcáról egyet.
-
kabar
senior tag
válasz
A legegyszerűbb talán oda visszamenni, és megkérdezni az ott téblábolókat, milyen demókkal dolgoznak. De az is lehet, hogy szerencséd lesz, és valakinek erről beugrik.
Picit nőiesre sikeredett a leírásod, mint amikor az autóról annyit tudnak mondani, hogy milyen a színe. A zenei stílussal tudsz segíteni talán, vagy ha szövegrészletet megjegyeztél a számból, refrénből. De ismerem én is ezt az érzést, nekem Chris Jones okozott ilyen fejtörést. Nekem a szövegrészlet segített. -
PrinceHerceg
őstag
válasz
PrinceHerceg #105796 üzenetére
Na, valaki?
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #105787 üzenetére
Folytatva az előzőt.
A megadott 150 watt teljesítményből nem kell levonni semmit, a hatásfok máshol kap szerepet. Például a hálózatból felvett és a leadott teljesítmény különbségének számolgatása esetében.
Az említett autóhifis hangszórók azért nem bírták a hangerőt, mert mindkettőt a fejegység hajtotta és az abban lévő "erősítő" már valamivel 50 %-os terhelés felett, durván torzítani kezdett, tehát teljesen mindegy volt, mit kötöttem rá. Az ajtóban lévő 16 centisekkel nem volt gond, azokat kétcsatornás végfok látta el árammal.
Tanulság: fogadd meg az előttem szólók tanácsait, add el a mostani ládát és vegyél egy jobbat, nagyobbat, erősebbet. -
BBéci
legenda
válasz
"4Ω ellenállással bír, de fogalmam sincs, hogy milyen maximális R.M.S teljesítmény leadására képes"
Tegyük helyre a fogalomzavaraidat!
A hangszórónak impedanciája van és terhelhetősége. Semmiféle teljesítmény leadására nem képes.Valamikor 1994-ben, még kezdő autóhifis voltam, kicseréltem az egyik hangszórópárt a kapható legdrágábbra, a legnagyobb terhelhetőségűre. Ennek oka hasonló volt, mint amit elmeséltél. Sajnos semmi nem változott, kidobtam az ablakon egy halom pénzt.
-
Patice
nagyúr
válasz
Biztos, hogy az a bizonyos szint elérése után a hangszóró küzd?
Amúgy ha ugyan ahhoz az erősítőhöz nagyobb terhelhetőségű hangszórót társítassz, attól nem fogsz tudni nagyobb teljesítményre sarkallni egy erősítőt.
Egyedül akkor lenne hangosabb, ha a jelenleginél érzékenyebb hangszórót tennél bele. De nem ismered a jelenlegi érzékenységét.
Szvsz. veszett ügy. Amennyit az érzékenyebb/nagyobb terhelhetőségű hangszóróra költenél azt csapd hozzá a Wharfi árához és vegyél egy szimplán jobb mélyládát, ahogy előttem is javasolták.
-
zolaas
senior tag
válasz
Sztm add el, csapd hozzá amit a hangszóróra szánsz és vegyél másikat rajta. Mondjuk nem tudom, h az altalad elvégzett módosítás mit tartalmaz, de alapból azt gondolom, h a sz@r akkor is sz@r marad, ha sokáig simogatjuk is. Ne vedd magadra, általában ez a vélemény a Wharfedale sub-ról.
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #103910 üzenetére
Semmiféle garancia nincs arra, hogy kiszűri a mostani zavaró zajokat, de legyen szerencséd!
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #103907 üzenetére
Hidd el, hogy az, amit linkeltél, teljesen antihifi és antiházimozi! Sajnos nincs viszonyítási alapod, ezért, ha megveszed, fogalmad sem lesz, mennyit ront a hangzáson, mivel a meglévő is olyan gagyi, amibe a laptopomat
sem csatlakoztatnám.
Ezt szívből ajánlom, ár/érték arányban verhetetlen. [link]. De a készülékeidhez normális tápkábel is kell, mert a 300 forintos kerítésdróttal nem csak az AVA, de az IsoTek Titan sem tud csodát tenni.(#103908) whatnot
Valóban stabilabb a 3 alátámasztási pont, de álló hangdobozok között ritka, mint a fehér holló. Viszont a SuperSpikes az három darabos, a Sort Kone is. [link].
A hangdobozok tüskéje állítható magasságú, tehát kiküszöbölhető az esetleges billegés. -
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #103881 üzenetére
Viccnek is rossz.
Hacsak nem szándékosan akarod elrontani a meglévő jó hangzást.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
PrinceHerceg #102955 üzenetére
Köszi nézegetem, ez az új akciós milyen lehet?
-
válasz
PrinceHerceg #102870 üzenetére
"túl van a 10-edik X-en!"
Mit vársz tőle? Ahhoz képest, hogy elmúlt 100 éves, még tök jól működik!
-
ManUnited
aktív tag
válasz
PrinceHerceg #102860 üzenetére
"Utolsó kérdésem pedig, hogy csak most vettem észre, hogy ha a fülemet a frontjaim tweeter-éhez közelebb teszem enyhe sistergést hallok, ami a hangerő állításával ugyan nem változik, de mindentől függetlenül jelen van! Ez egy alap jelenség, vagy kezelhető probléma?"
Kíváncsi leszek a válaszra, ez a jelenség nálam is tapasztalható.
-
Norbi 72
veterán
válasz
PrinceHerceg #102862 üzenetére
Várj meg egy DAC-os embert.Én nem foglalkozom ezzel.
-
Norbi 72
veterán
válasz
PrinceHerceg #102860 üzenetére
Az elsőre: Semmilyen zajt nem szabad hallanod.
A harmadikra: Lásd első pont.
-
Csabroncka
addikt
válasz
PrinceHerceg #102666 üzenetére
Nem állítottam, hogy rossz lenne (a maga kategóriájában biztosan jó). Azért írtam a feljebb váltást, mert 100%-ék, hogy egy középkategóriás mozivas, de még a 60-ért AVX-en hirdetett Arcam 250 is a földbe döngölné, hidd el!
Tök felesleges ezért a kábelre szórni a pénzt....
-
Csabroncka
addikt
válasz
PrinceHerceg #102649 üzenetére
Akkor sajnos erősítő fronton kell feljebb lépni, másképp nem megy!
-
Pöttön
őstag
válasz
PrinceHerceg #102651 üzenetére
Lehet hogy túlzó érték (sőt biztos is
), a kérdés csak az hogy megérhet e ennyit, vagy inkább ne kötődjek ennyire a márkához, és nézzek valami használtat?
Ebben az esetben tudsz valami jobb vételt ilyesmi árba ajánlani?(#102650) XenHai: Majd ha meg lesz le írom a tapasztalataim.
-
Csabroncka
addikt
válasz
PrinceHerceg #102604 üzenetére
A Dalik szeretnek a magasba húzni, nem tesz jót nekik az ezüstözött kábel (ezt meg is tapasztaltam). Amikor rákérdeztem itt a fórumon akkor is a vastag rezet javasolták.
(forrás analóg oldalon viszont ezüstözött IC kábelt használok jelenleg - ennek cseréjén még gondolkozom)
Egy rövid kérdésem van: a fejhallgatódról hogyan szól a DAC? Nem a sztereoképre vagyok kíváncsi, hanem önmagában a hangtartományra?!
-
válasz
PrinceHerceg #102604 üzenetére
Az ezüst kiemeli a magas tartományt, így lehetne megfogalmazni...
Tegnap voltam hallgatózni Csabroncka-nál, nagyon jó hangú rendszert tett össze
nagyon tetszett
-
Csabroncka
addikt
válasz
PrinceHerceg #102537 üzenetére
Mihez?
Mármint hangfal típus, mert nálam a Dalik ki nem állhatták az ezüstözött kábelt. A fórumon "vastag rezet" tanácsoltak, a 6mm-es OFC rézzel egyelőre úgy tűnik jó lóra tettem.Próbálkoztál esetleg forrás oldalon javítani ezen, vagy minden forrás esetén kevés a magas tartomány?
Jó IC-vel is sokat javíthatsz!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #102537 üzenetére
Mintha egy farmert meg egy cicanadrágot félbe vágnál és úgy varrnád össze, hogy egyik lábad a farmerban másik pedig a cicgattyban lenne
-
whatnot
őstag
válasz
PrinceHerceg #101558 üzenetére
Így akkor elméletileg annak sem lenne akadálya, hogy ezt optikán toljuk át, bár a 96/24 feszegeti a határokat.
-
tibbike01
őstag
válasz
PrinceHerceg #101551 üzenetére
Az szuper!
Mivel amiket nézek laptopon hd-s filmek általában DTS hangúak.
Akkor ez a DTS is kijön hdmi kábellel a laptopomból? -
tibbike01
őstag
válasz
PrinceHerceg #101548 üzenetére
Remek válasz! Köszönöm!
DTS? Az még nem számít HD audiónak?
Az a régi DD5.1 is megfelelő nekem egyébként, szerintem nem olyan rossz az.
-
Patice
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #95540 üzenetére
A kábelnek nincs verziója, csak a csatlakozónak, ill. az elektronikának ami mögötte van.
A linkelt cikkben is a csatlakozóról van szó, nem a kábelről!
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #83857 üzenetére
Felejtsd már el a hangszóró cserélgetés témát!!! Ahány, annyiféle Thiele-Small paraméter, ezért nem csereberélgethetők szabadon. Szerintem inkább az erősítőben keresendő a hiba, nem a hangszóróban. Eleve nem javasolnék senkinek Wödörfedél "erőkocka" mélynyomót legfeljebb az ellenségeimnek.
-
törölt tag
válasz
ez szerintem DIY hangszórók topikjába tartozik,
-
lemmy9
őstag
válasz
Már értem.
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #83183 üzenetére
Vegyél vissza az erősítő kimenő jelszintjéből annyira, hogy 90 %-os hangerőn se torzítson. Tudomásul kell venni, hogy az a szubláda csak annyira képes.
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #83176 üzenetére
Nem egyértelmű, mit értesz küzdés alatt. A szubládákban lévő hangszóró és erősítő passzolnak egymáshoz, ez vonatkozik a terhelhetőségre és a teljesítményre is. Semmi értelmét nem látom hangszóró cserének. Ne tekerd a mélynyomó hangerő potméterét 2/3 állásnál feljebb, a házimozi erősítőn se adj az LFE kimenetre + decibeleket és akkor minden rendben lesz.
(#83178) dgyuri0123
Ha Denon, akkor ne add 3808 alá! -
hétalvó
addikt
válasz
PrinceHerceg #80108 üzenetére
875 bad soldering
mondom nem egyedi nezd az belul. -
JohannZimu
senior tag
válasz
Esetleg analóg IC fordítva van bekötve...?
-
hétalvó
addikt
válasz
ne akard megerteni az erositodet. baratomnak elromlott egy ugyanilyen. mindenfele baja volt. szetszedtuk kondik felpuposodva. a panelen megbarnulva reszek. es jo par forrasztas elengedett. szerelgettuk, de menthetetlen volt. nincsenek jol megtervezve, kisporoltak beloluk mindent.
de ne legyen igazam es a tied belul hibatlan. -
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #79321 üzenetére
Igen .
Igen de azok ugyanazt a jelet kapják. -
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #79319 üzenetére
Olyant tervezz ami pre out bemenetet fogad és nincs gond. Mert az lfe jelet nem minden hm erősítő tudja frontokra keverni. Egyéb kimeneten egyáltalán nem jelenik meg.
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #77989 üzenetére
Nemrég írtam, hogy egy Genius szett is "szétszedi a szobát", ami nem egyenlő azzal, hogy mennyiségileg és minőségileg elegendő a szubbasszus.
(#77991) Ari18
Igen, tudok: passz! -
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #77983 üzenetére
Kicsi a 8 colos.
-
Mikisys
őstag
válasz
PrinceHerceg #77965 üzenetére
Neked kell döntened.
Én szubbasszus nélkül nem tudom elképzelni a film-hangot.Üdv!
-
Mikisys
őstag
válasz
PrinceHerceg #77960 üzenetére
Rendes film-nézéshez kell a szubbasszus, mert eleve oda kódolt hang is van, ami a frontokra nem jut, semmilyen módon sem.
Üdv!
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg #63850 üzenetére
Nem porvédő az Te! EU-s előírás, nehogy valami féleszű, 230 voltos feszültséget vezessen bele.
-
adodaniel
őstag
válasz
PrinceHerceg #63671 üzenetére
Nem volt ilyen kis műanyag a banánaljzatban a doboz hátulján? Azt ki kell szedni.
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #60681 üzenetére
THX selectröl infót a thx.com-on találhatsz (lényeg a 30 nm-nél kisebb terület éd a DD EX kezelése bass-managerrel), és gyári oldalon a technikai részt a specifikációknál taláálhatod...vagy az elektrotany.hu-n le lehet tölteni a kapcsolási rajzot az alaktrészjegzékkel -ha megérted..
- mégis mire vagy kiváncsi??
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #58215 üzenetére
Látom nem kaptál még választ..
Igen, tudsz mélyet csatlakoztatni, menni is fog engedélyezve, csak pure audioban nem.Többi mondatod is helyesnek bizonyul..
Nem kell, ez szabvány, jól irod, memnránméretet, és a teljesitményt kel szobához igazitani, 100-150 W 20 cm. egy 20 nm.-hez elég.
Sajna nem emlékszem erre a subra.. jó is lehet.. -
Cseneles
őstag
válasz
PrinceHerceg #56265 üzenetére
Masik terem behangositasara valo! Pl erosito nappaliban es te kint sutogetsz a konyhaban akkor belokod a B-t ha tettel ki 2hangfalat es tolhatod a rantottat
-
JohannZimu
senior tag
válasz
PrinceHerceg #56280 üzenetére
Házibuliban "ál-quadrofon" hangzással nyomatni a "Csavard fel a szőnyeget"
-
MasterMark
titán
válasz
PrinceHerceg #56280 üzenetére
Plusz külön párhoz. Ha jól tudom ugyanaz a végfok van kivezetve kétfelé is általában.
-
MasterMark
titán
válasz
PrinceHerceg #56265 üzenetére
Nem hinném.
-
Fleto93
tag
válasz
PrinceHerceg #55994 üzenetére
Köszi.
Nem rossz hangfalak egyébként, de sajnos nem is annyira jók, mint ahogy sokan megemlékeznek róluk...
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #55884 üzenetére
Ne agódj, megszólal.
Érzékenységtől jóval több függ mint a megadott max terhelhetőségtől. De mivel ez 90 dB így nnemcsak megszólal hanem elég hangereje is lesz, erősitőt pedig szellős helyre rakd emiatt (90dB/W/m az elég könyen hajtható így az erősitőd nagy áramra lesz késztetve, így minél előbb mélynyomót kell beszerezned, ha nincs).
6-ra állitsd ha nincs 4.
krx1: had ne reagáljak külön, ez a válasz neked is szól: sorok között olvass,a zárójeles rész pedig segithet technikailag felfogni.Mindkettőtöknek:
Az erősitő miért passziv??? Önálló árramforrásként müködik. Változtathatja a kimenő paramétereket is.XT: meglátom mit tehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest