-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
válasz
Agyzuzo #110041 üzenetére
Gondoltam én is rá, de mivel a kártyánál nem hallom a dolgot, csak a hangfalakon, így ezt kizártam. De ezek szerint mégis...
Kár érte! Mindenesetre minden játéknál kapcsolok V-SYNC-et és így fix 60fps-nél nincs gond. Azt vettem észre, hogy olyan 100-120fps-től felfelé lehet hallani. Na, de ez itt már így off és köszönöm!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Agyzuzo #109234 üzenetére
Nálam a Carbon usb nem hozott érdemben semmit a 2000Ft-os Klotzhoz képest. Igaz csak egy gyors teszt volt, de két itteni fórumtárssal együtt hallgattuk meg. (Liszi nem volt köztük.
)
Ettől függetlenül még mindig el tudom képzelni, hogy van ahol "jelentős" különbséget okoz, de abban biztos vagyok hogy rengetegen tévúton vergődnek a megnyerő marketing és a sok kicsapongó vélemény következtében. -
-
aldebaran
addikt
-
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Agyzuzo #108182 üzenetére
Hát most lecserélném én, de ki tudja a következő lehet még rosszabb lenne...
Sok minden tud cserélődni anélkül, hogy észre venné, na most ez a kani nagy denon pont nem olyan, hogy eddig egy pici ezüst szép Denon UD-M50 volt, most meg itt ez a nagy fekete dög, és nézd, másik távirányító, msostmár ezt is nyomkodni kell ha mozizni akarsz...
Z0mbi: Ne harapd meg azt a kezet, ami enni ad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest