- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eastone1
senior tag
-
BBéci
legenda
válasz
sony309 #126667 üzenetére
Vízszűrő betétet, porzsákot rendeltem onnan, rendben megérkezett mindkettő, a csomagolás mintaszerű, de számla nem volt benne. Máshonnan származó csomagban viszont az is benne volt.
Egy biztos, nagy értékű műszaki cikket eszembe nem jutna onnan rendelni.
Nyilván nem mindenkit vernek át, de a hallottak, olvasottak alapján több velük a gond, mint bármelyik másik céggel. -
Szabikaa20
őstag
válasz
sony309 #124964 üzenetére
Nem mondott róla rosszat,attól hangban nekem tetszik!
Úgyis akartam másikat amit majd hozzáforrasztok a kábelhez.
Más: Valakinek [passzív "mélynyomó"???]
-
BBéci
legenda
válasz
sony309 #119098 üzenetére
Alap- "out of box" állapotban nem fogadnak banándugót, mert EU-s előírás miatt pöcök van bennük. Annak eltávolítása után pontosan olyanok a csatlakozók, mint a tengerentúli piacra szánt változatokéi.
Egy példa: RX-V479 teszt. -
válasz
sony309 #111171 üzenetére
Nos, így utólag objektíven nézve valóban reklámnak számít(ott). Béci végezte a dolgát, ennyi. Tavaly karácsonykor úgy jutottam hozzá egy egyébként drága termékhez, hogy egy fórumtársunk jelzett egy akciót, ezért páran hálásak vagyunk neki. Engem a jószándék vezérelt, az más kérdés, hogy a tudatlanságomból fakadóan ezt a terméket nem kellett volna. A fórumszabályokkal azonban tisztában kell lennem, ez nem tudatlanság kérdése.
-
Oldfighter
senior tag
-
BBéci
legenda
válasz
sony309 #89125 üzenetére
A topik összefoglalóban leírtuk a házimozi egyik alap- vagy ökölszabályát, mely szerint a hangdobozoknak egy bizonyos gyártó, azonos családjából, kell származniuk. Ehhez képest nálad már a center sem egyezik meg a frontokkal, ami a legfontosabb lenne. Ezek után, mégis milyen tanácsra számítottál?
(#89126) MarDani
Miért nem az importőr boltjában vennéd a Polk Audio hangdobozokat? Merem állítani, hogy ott jobban értik a dolgukat és használhatóbb ajánlatokat, tanácsokat kapnál. [link] -
törölt tag
válasz
sony309 #73134 üzenetére
A 3d az HDMI 1,4 platformon megy át, AZ 1.3 platformon megy át a HD hang, Ezalatti hDMI verziókon egyre kevesebb hangnormát, szolgáltatást tud és a sebessége és adatátvitel menyisége is kevesebb. HDMI viszafelé kompatibilis tehát ha a hdmi láncban minden 1.4 -kábel is!!- és teszem fel az erősitő 1.3 a akkor az egész lánc 1.3 ként fog viselkedni. 3D-hez a High speed kategóriájú kábelek szükségesek különben nem megy át és 1.3 vagy kisebb verziójú átvitel lesz.
Remélem érthető számodra amit irtam.
Hangban ugyananyit tudnka mindt a nem 3d-s társai.Tavaly jöttek be a 4k-t (3980:2160/25fps képpontot átengedö) erösitők Idén jön be a HDMI 2.0 verzió amin átmegy a 3d és 4k is és a 4k már 60/120fps sebességgel mehet át rajta. -
Oldfighter
senior tag
válasz
sony309 #48386 üzenetére
Most van hely neki, vagy nincs? A beékelést meg felejtsd el -ha ezt vetted a fejedbe-, mert minden irányból kell neki szabad hely. Egy ekkora térbe meg főleg jól jön egy méretesebb hangsugárzó. 10-13 centis hangszórókkal -melyek a vékony hangsugárzók jellemzői-, nem fog neked telt hangzást kellteni abban a helyiségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged