- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
válasz
szkury #28262 üzenetére
Opel Gyimes, nekem csak pozitív véleményem van ott vettem az Astrat 1 évesen, bár milyen probléma volt a kocsival mindig korrektül jártak e,l és nem akartak átvágni, az árak is jók.
Hori szerintem kritikán aluli, kimentem hozzájuk autót venni kb 2 éve, zsebembe volt a pénz az autóra olyan 2misi, lógott az eső lába, nem voltak hajlandóak kihozni a 3 választott típust tesztvezetésre, csak úgy ha leteszem a foglalót, amikor erre nem voltam hajlandó, azt mondták jöjjek vissza akkor amikor nem esik az eső!Sajnos én így jártam velük, aztán lehet rossz napjuk volt, vagy eladtak már annyi autót velem nem akartak foglalkozni..
Isuzunál korrektebbek az eladók, azért ott is oda kell figyelni, de nem akarnak minden áron átbaszni..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest