- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weaver
senior tag
Diablo 3-at kipróbáltam volna. nem szeretem a hack&slash játékokat, a 2. részt ki sem próbáltam, de akkora "hype" van körülötte, hogy már érdekel. kiváncsi leszek, lesz-e törés a mentéshez. annó még az első részével nagyon sokat toltam, az mondjuk hatalmas játék volt akkoriban.
-
cellpeti
nagyúr
igen, bocsánat
még mindig keresek 2x2GB DDR3 1333Mhz
Bobrooney, illetve azok akik Vidanetet haszálnak. Ma nem ment el a netetek? Ma elment délután 16.00körül és 18.00ig nem is volt. DNS hibára hivatkozott folyamatosan. Kezd b***ottul elegem lenni belőle. Másnál nem szarakodott ma?
-
Kis Joe
senior tag
Hát ez kemény
-----------
Megjött ma az új hangkarim [link]Le a kalappal creative elött!
Ilyen szép hangminőséget kihozni egy usb-s eszközböl.
Viszont az első negatív tapasztalatom: Ha nem beépített mac lejátszóval használom akkor le kell venni a lejátszón belül a hangerőt kb 60%-ra mert különben iszonyatosan torzít. 50-60%-on viszont gyönyörű a minőség. Erről valakinek véleménye miért lehet? -
Bobrooney
senior tag
Egészségedre! Finom volt legalább?
Nem vitatom hogy nem sok a dolguk, de ők vállalják, és én nem 2 órával tervezem meg a kajálást, hanem max 30 perccel esetleg 1 órával. Vagy ugye biztosítani kéne nagyobb kapacitást. Ők sem foglalkoznak a dolgaimmal, én sem az övékkel, nekik az a lényeg h fizessek, nekem az h normál hőmérsékleten normál időbe érkezzen meg a rendelt áru.
Igen jöhetne a dolog, hogy süssek akkor otthon, de hát azért rendelek h ne otthon kelljen.
Sosem csaptam hisztit egyikért sem, ha kicsit égett hát legyen. Annyi meg azért csak elvárható h max 1 órán bellül érjen oda a pizza, lehetőleg ne hidegen és ne legyen agyon égetve.Más:
Love Mom -
Balinov
titán
Koszi Dorien,
hasonlo receptet ismerek en is, de ugy latszik az eleszto a kulcs. Itt ilyen 5dkg-os elesztokockat max lengyel vagy magyar boltba talalsz, teszkoban van 5dkg-os elesztopor, de szerintem az sem az igazi, mult hetvegen pl. forrovizbe dobtam bele egy tasakkal, de baszott megdagadni. Szerencse, hogy anyamek hoztak 4-5db otthoni jofajtat, legkozelebb megproszalom azzal.
Nem, nem annyit keresek az teny, de meg igyis draga. Melohelyen szoktunk pizzazni, PizzaHut-bol egy 9"-os Canadian Supreme szoktunk rendelni tobben, ha 50€ felett rendelsz, 50% kedvezmeny, igy 6.50 fejenkent, mert szoktunk adni a pizzafuti sracnak 1€ borravalot fejenkent.
-
Balinov
titán
Dorien, mint belsos, leirnad roviden a franko hazi pizzateszta receptyet? finom vagy reteslisztet hasznalsz? Esetleg vegyesen? Elesztoport, vagy rendes 5dekas elesztos csomagot hasznalsz hozza?
amugy meg mit vitatkoztok a pizzaaron. itt ami tenyleg jo pizza (Domino's) az a Large-ban kb 20€, darabja. Igaz, a masfeleves voucher kod meg mindig muxik netes fizetesnel (30€ felett 10€ kedvezmeny)
-
Bobrooney
senior tag
Háát kinek mi, én eddig nem jártam jól az olcsóbbik pizzákkal, nem rendelek alapból Don Pepéből sem mert abból kapok 2 másikat
max otthon tolok rá még sajtot ketchupot meg amit akarok. De a Pepés 32 cm-es is, a többinél eddig 26 vagy 28 cm-eset kaptam, de lehet én néztem rossz helyen.
De ha jó pizzát akarok enni, akkor úgy sem 550 ért veszek, ez nem millerség és semmi ilyesmi, tudom ha jót akarok enni, ennek ez az ára.mobal:De te is csinálod ám feleslegesen a feszkót
-
sladka_pani
senior tag
Pár poszttal feljebb írtam le
Enermax 460wattos, díjnyertes táp. Szintén Kis Joe kollégától, egy szavam sem lehet rá egyébként, de lehet anno a te 6800-asoddal jobban járok és még mindig megy... most már csak bánkódni tudok, egyebet nem : (((
Másik gépben nincs lehetőségem, ja és nem oroszlányunk tanácsára, hanem még Darth Revan Süsd meg logoutja pár évvel ezelőttről. Megvan amúgy még a kari? Mert nekem megvan még a privát beszélgetésünk -
Weaver
senior tag
jah, de végülis ki a rákot érdekel h mekkora üzlet. ha ingyenes kiszállítást ígér az adott árhoz, akkor kalkuláljon úgy, h ne fizessen rá. (pl a legtöbb helyen csak 1000ft felett van ingyenes kiszállítás, stb.)
de kiváncsi leszek hogy alakulnak ezek a kiszállítósdik emelett az üzemanyagárak mellett. főleg, hogy nyárra már be van ígérve a 500ft -os literár.
-
Bobrooney
senior tag
Hát ha van rálátásom, ha nincs, egy pizzát kihozni ne legyen másfél óra! Érdekes a Bagoly kihozta 25 perc alatt! És röhöghetsz / lenézhetsz, engem nem az érdekel kinek mekkora a forgalma, ha bejössz hozzám a boltba nem fogod azt nézni hogy nekem éppen árut hoztak akár vagy rendelést jöttek felvenni, hanem hogy TE ki legyél szolgálva... Nem ragozom szerintem érted!
És sosem 1 db 550 Ft-os pizzát rendelek, min 2-t de sok esetben 3-4-et! Arról meg nem én tehetek hogy 550-ért adja és vállal kiszállítást is!
Don Pepe pl kihozta ingyen és nem hiszem h közelebb lenne mint bármelyik másik. -
RudyD
tag
Üdv!
Ehhe! B-)
A központihoz de. Szabadhegyihez a pláza. (Akarom mondani a 20-as söröző... ha még megvan... B-) ) Gyárvárosihoz talán az Árkád. (De ki a fene akar ágy kádnyi árat venni...)
A csanakihoz a Metró mega Tesó mega többi.Ha csak a nagyobbakat vesszük.... A többiről nem nyilatkozom...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest