- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
Kis Joe #18679 üzenetére
meg SS toborzóirodának ......lesötétített ablakos keskeny bejáratos kis helyiségek.....
én a minap a fehérvári úton a benzinkút hátsó trafikjában akartam venni marbit...mivel a kúton már nem volt, mondták hátul a trafikban....meglepődtem, hiszen nem is tudtam hogy egy ilyen különbejáratú kis helységet csinálták az autómosó mellett..... benyitok az üzletbe, a csajszi télikabátban vacog, alig tud visszaadni ugy fázik.... mondom mi az isten van hogy ennyire megy a 8nm-es helységbe telepített légkondi, erre ő: légkondit felszerelték, de a távirányítóját nem küldte meg a nemzeti dohánybolt zrt.....
15 fok volt bent a helyiségben....
a durva az, hogy ki is fogja fizetni ezen beruházás költségeit, ja és ki fogja fizetni lézer jani és strómanjai légkondis áramszámláját....mert már most látszik hogy megy a pazarlás rendesen..... -
Balinov
titán
-
Dryman
őstag
válasz
Kis Joe #18179 üzenetére
Ekkor még volt időm a munkahelyen....
ennek a gépsasnak is öngyújtó nyomógomb az ülése, háttámlája
a kerekei az öngyújtó görgői, az összes többi alkatrész pedig néhány alaplapról származik...
ja és saját alkotás
2 hengere V moror, lábtartók, motordekni, azt hiszem mindenre gondoltam.. a tank az egy dx386-os alaplap eredeti 15MHz-es rezgőquarca...
nicsak egy smd biztosíték...milyen jól mutat rendszámnak... -
MR_Joe
senior tag
válasz
Kis Joe #18093 üzenetére
Fish'n'chipsen kívül más értelmes nincs is mi?
Mikor voltunk kint angliában, elmentünk vacsizni egy egyszerűbb helyre. Étlap alapján értelmes választás nem volt csak f'n'c... arra meg épp nem voltunk vevők. Gondoltam kérek egy pizzát, azzal nem nagyon lehet melléfogni... tévedtem
Szerk.: persze nem tudom mi a helyzet íreknél
-
-
-
Bobrooney
senior tag
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #18019 üzenetére
kavicsos? google maps-szal neztem, onnet ugy tunt, mintha homokos part lenne..akkor meg plane felejtos...Itt is van egy Brightonhoz hasonlo hely, Bray, del dublin...pomerad, standok, turista hegyek, de menne a tokom oda strandolni, meg ha 30C lenne akkor se...ki a francnak van kedve kavicson szambazni. Egyetlen kavicsos tengerpart volt, ami kiba***t jo volt, az Monterosso Liguriaban
Brightonba all. a londoniak csak levonatoznak, de szerintem ezek csak alcanak hasznaljak, hogy jol bebaszhassanak
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #18008 üzenetére
Brighton all. jo hely, ismerosok is mondtak, hogy faszan el lehet lenni, mikor jo ido van. Neztem kepeket, nem rossz, de engem tuti nem vonzana, ruhellem a tomeget..azert szeretunk a mostani helyen, mert kb 4-5km hosszu homokos strand van, a fo resze az ut mellett van 1bol..ott minding tomegnyomor van (7vegen rendorok iranyitottak a forgalmat), viszont van egy hatso ut, ami egy golfpalyahoz megy, onnet csak at kell a duneken setalni es mindjart a kevesbe tomegnyomoros helyre jutsz. Ehune. Tegnap is kimentunk, de 30-40 meterenkent voltak csak az emberek, az elejen a fovenynek meg latszotttak a hangyak..
-
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #17832 üzenetére
Azt nem is mondom, mert csak szetbas* az ideg.
..jo, alairom, aki 2004 kornyeken jott ki (UK/ROI, mind1) annak tenyleg kolbaszabb volt a kerites,tobb regen ittelo kulfoldi kollegatol hallottam, hogy akkor gyakorlatilag ha makogtal valamit angolul, akkor is talaltal napokon!!!! belul valami alap allast..szakkezpettekert meg kapkodtak egyenesen (pl. returrepjegy az interjura az interjuztato koltsegen..).
Ez mar elmult, kb azidotajt, mikor mi kijottunk 2008-ban. A a mindenkinek van ismerose,aki mar hallott ilyenrol tenyezo miatt meg most is sokan azt hiszik, hogy nulla infoval, elegtelen nyelvtudassal, meg minimalis kezdotokevel meg most is be lehet vallalni...nem mondom, hogy nem, de ahoz kurrens szakmanak kell lenni, leinformalhato korabbi munkatapasztalattal, de jo nyelvtudas nelkul az sem er sokat....Mikor ezt mondom embereknek, sokan meglepodnek, de abba mar bele sem gondolnak, ha mondjuk otthon jon egy kulfoldi dolgozni, akkor az otthoniak is azert csak-csak elvarjak, hogy tudjon kommunikalni...es nem feltetlen szuaheli nyelven...
Amugy szvsz ez nem magyar sajatossag...bele a vakvilagba...hostelba lakotarsunk volt egy spanyol par, csaj eleg jol beszelt angolul, srac meg a thank you, no, fuck u-n kivul nem sokat beszelt. Kijottek ide, hogy munkat talaljanak, csaj asszem bankban dolgozott, srac meg mernok...3-ik nap mar el voltak keseredve, hogy ilyen nyelvtudassal vajh mikor lesz munkajuk...A masik kedvenc, ugyanakkor megdobbento sztori...2ik heten a netkavezoba odajott hozzank egy magyar srac, hogy hallotta, hogy mi is magyarok vagyunk, kerdezne egy-ket dolgot, ha nem baj. Mondtuk, persze, ha tudunk infoval, segitunk...Na azt kerdezte elsore, milyen weboldalt nezzen, hogy szallast talaljon maganak....azert ez eleg alap, nem, hogy mar otthonrol kell nezegetni, hogy mi, mennyi,merre...a masik kerdese,hogy milyen berletet erdemes..mondom bazdmeg, ott a dublinbus.ie, 0,5sec alatt ra lehet a guglival keresni, hogy dublin bus fare..de a poen, hogy a csavo elmondasa szerint a returjegy melle kb 200€-val jott ki,hogy o majd hamar allast talal, mint informatikusch. Na ez kibaszta a biztositekot...bar a vegen mar sajnaltam a sracot..
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #16233 üzenetére
feher tv-bol ilyet csipaznal,mi?
mik az ellenervek a samsungokrol?
-
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Kis Joe #16172 üzenetére
kis kötekedés. Valszeg én nem vagyok képbe, azért is kérdezek. Látok sok almás gépet ami nVidia 650GT-vel van szerelve. De miért? Jó tervező progiknak kellhet, az van Mac-re, de másra mire tudja kihasználni a Mac az 1GB-os VGA-t. Persze ott a másik oldal, hogy lehet rá már Windowst is tenni, de aki megveszi, az úgyse tesz rá Windowst.
Mert játék nem sok minden van Mac-re
-
Dryman
őstag
válasz
Kis Joe #16067 üzenetére
Na azért én nem ezt mondtam
, csak kapásból megnéztem a hardveraprós árakat, és bizony ha itt nyomott "alkuképes" árakon adják veszik a cumót ennyiért, akkor mit érhet ez vaterán, vagy teszveszen vagy jófogáson.....
Jó nézegetést Mester!
Abszulute nem akartam belédállni! -
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #16039 üzenetére
szivesen Joe, nincs mit.
overclockers/aria-t nem probaltam, Dabsrol (az .ie domain, de amugy egy ceg BT leanyvallalat) volt a ViewSonic monitorom, 3ev gyartoi garral, amikor beszart, toltam egy Warranty Claimet a VS-nek online, kaptam 1-2 napon belul egy RMA szamot, aztan jott az UPS melohelyre, felvette a szar monitort es odaadta a 0km-es ujat. Mas garis ugyem UK/IRL webshoppal nem volt, az Asus VGA-mat a bolton es az Asus-on keresztul gariztattam anno 2009-be
-
thaler2
senior tag
válasz
Kis Joe #15450 üzenetére
Ez a Mac-es dolog egyre jobban bizergálja a kis lelkemet...Lehet, hogy néhány hónapon belül nézek magamnak egy macbook pro-t. Csak ránézek a készülékre és magam alá vizelek. De félek úgy hiányozna a Windows-os sok sok év rutin.
szerk: Ncore tagság:
Regisztrált:
6 éve 48 hete -
RudyD
tag
válasz
Kis Joe #15443 üzenetére
Üdv!
btw - Köszi a tippet! Majd' kifelejtettem hogy általában a gyártói programok (mostanában a seagate -en kívül maradt más egyáltalán!?
) között lehet még diagnosztikai program - és az ráadásul elméletileg gyártói garanciális adatokat kell hogy szolgáltasson.)
(Erről meg eszembe jutott az állandóan citált ubcd is, azon dos alatt vannak jó kis programok... -
zsigee
aktív tag
válasz
Kis Joe #15445 üzenetére
Én a win7 melett használgatom a win8-at. Prof 64bit. az egész telepítés programokkal, és médiázással kb 1,5 óra. Gyors, kezelhető, jó a boot idő...Nem lesz ez rossz, szerintem. A sok negatív hangvételű írások után fentartásokkal álltam neki, de pozitív a dolog. Pedig a monitor nem is érintős, a gép meg nem régi p4.
-
-
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #15193 üzenetére
Itt lenn a varosban vegulis nem lett semmi, se tegnap, se ma, viszont tegnap elmentunk a Dublini hegyekbe kocsikazni, 300m felett mar volt 5-10centi, ami delutanra sem olvadt el, 460m-en (GPS szerint) meg mar komoly volt, a Sally Gap-et Wickloban le is zartak, rendorok fordittattak vissza a kocsikat.
Itt egy kis izelito
-
zsigee
aktív tag
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #15105 üzenetére
asus? router? nee.
lehet, ha lesz ennel meg akciosabban, akkor bevallalok egy olyan Zyxel routert most lattam 40€ korul, annyit szvsz meg talan meg is er
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest