- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Balinov #7203 üzenetére
tuti fake, tényleg csak Fujihoz van ilyen. Itt van a lap alján majdnem, a neve pedig: Amilo Grapic Booster külső VGA
-
Speeedfire
félisten
-
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #7088 üzenetére
Üdv!
Pedig még-egyszerűbb...
A böngészőben ideiglenesen átállítani a proxy -t.
Nálunk spec 'külsősök' vpn -el bejönnek és be kell állítaniuk a proxy -t hogy tudjanak netezni a vpn -en keresztül. Vicces... B-)Próbáltam pár proxy -t, de azok csak még lassabbnak tűnnek. Nem webproxy hanem rendes proxy kellhet.
Amúgy meg a tv akkor is tv ha monitornak használja az ember!? B-) Nálunk perpill pont fordítva van, cafe miatt akarok monitornak megvenni egy tv -t.
Hacsak: Nincs valakinek normális voip-router -e eladó? B-)
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #7086 üzenetére
Üdv!
No - csak megvannak a megfelelő csatornák. Amúgy muszályból kicsit kekeckedtem de remélem a hétköznapi alap-fáradtságon kívül nem nagyon volt extra hátránya... (???)
Amúgy a torvpn -nt nézegettem, illetve akad még pár lehetőség ha az ember alternatívákra keres.
Ha meg csak webre kell akkor oda elméletileg elég a proxy nem?
Azt csak lehet találni.... -
törölt tag
válasz
Balinov #7084 üzenetére
Miért nem fizecc elő rá? 1190 ft (4juro / hó ) szerintem megbírható... Illetve, külföldön élő barátaim UPC tányéros tv-vel minden magyar csatornát fognak, csak egy parabola kell hozzá + beltéri vevő és már megy is és realtime élőbe MINDEN magyar csatornát néznek és lehet hogy nem is fizetnek érte, de ebben nem vagyok biztos, ha igen az is 10-15 juro / hó...
LACI
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Balinov #7048 üzenetére
Úgy érted, hogy államilag? Igen, se kevesebb nem lehet, se nem tehet rá az eladó
Persze azért bármikor beszerezhető a papírdobozos cirilbetűs Marlboro is, amitől éjjel világítasz és ellátsz Ukrajnáig
Különben amit ftc linkelt, az pont az áremelések előtti árak, az utóbbi hónapokban raktak rá mindenre szinte fix 20 centet. Szóval ha rárakod akkor úgy szerintem reális is, bár mindegyiket honnan tudnám én is
szerk: kedvenc cigijeim között van a Camel, az viszont már régen 3 eurós volt, most 3.10 ha jól tudom, másik kedvenc cigi a Lucky Strike ugye, harmadik meg a Mars, azaz a munkás Marlboro illetve egy szinten van vészesetén a Petra és az LM. Dohányszakértő azért nem vagyok, de mástól nem függök, így ehhez értek csak. 2 évig egyébként töltöttem, Magyarországon vettem a dohányt (meglepően jóféle, nem gyári ízű) piros Golden Gatyát, illetve Csehországból is rendeltem Laci Sztrájkot. Beleuntam, de majdnem ingyen cigiztem, így viszont a hátulütője az volt, hogy bárkinek adtam, és magam is elszívtam 1-2 dobozzal naponta.
-
ftc
nagyúr
válasz
Balinov #6928 üzenetére
érdekes helyzet van a cégnél
ahol vagyok azt a részleget megszüntették 2013 végével
de jelnelg a fejelsztés ugyanúgy folyik tovább...de most azon dolgozunk, hogy a csip gyártás megmaradjon s arra dolgozok most... s elég vackokat küldtek tesztre a németek...had szórakozzak
sajnos egy diodan nicns nagy haszon
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #6807 üzenetére
Alternativ megoldás: Végig az 'elkerülőn', el a Metró meg a Suzuki meg a ...milyen barkácsáruház van is ott?
A lényeg hogy utánuk az első lámpánál balra. (Gy.k. az M1 felhajtó után az első lámpa, gyirmóti kereszteződés.) Ott balra és egyenesen a vasúti átkelőig. Azon át és megérkezett.Mivel a gugli térkép nem ad képet, itt az alternatív, Tesó hájpörbű a malomho'
Amennyiben az üzletek és a kocsma kellenek, akkor ugyanaz a sarok, kb 10 méter. A malommal szemben.
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #6657 üzenetére
Az volt a furcsa hogy mikor vittem fel a gépet a lakásba, verte az oldallapot belülről valami.......
kinyitás után látszott hogy egy gumibevonatos lyukas vaslemez, ez volt rákötve nehezéknek....ilyen vasdarabot buvárruhába, kesztyűbe, görkoris kesztyűkbe láttam mint fittness/ merülési nehezék.....
Házi barkács, de megoldották....és működött is hibátlanul
Újratelepítés után Így is vitték el..sőt, azóta is így megy
lehet túlzás volt a fél kiló, de 30 deka biztosan volt -
RudyD
tag
válasz
Balinov #6627 üzenetére
Pedig "nem segít itt már, csak a piócásember."
...
"- Szíjja ken' erőssen'. Ezt meg. Ezt a hagymát. Ezt meg szoríjja' ."Csak egy apró kérdés, a vérehulló fecskefű az adható kisgyermeknek is kenyegetésre?
Még mindig barátságosabb az alternatívák amiket gyorskeresésre láttam.De hogy ne legyek teljesen OT. SDRam -ot lehet még találni kicsit nagyobb modulokban? 128 -asok nekem is vannak azt tudok adni cserébe'. B-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest