- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
-
RudyD
tag
válasz
sagesz93 #17558 üzenetére
Az utóbbi pár évben egy szórólapot találtam ahol volt sushi is meg miegymás - a körgyűrűs felüljárós alatt a lovardánál van (vagy volt állítólag) egy ilyen kicsit amcsis értterem ahol volt a ... szórólapon szusi... Kb fél év alatt 5-6 x próbáltam hívni a telefonon a szórólapon lévő számot - egyszer nem vette fel senki...
Esetleg valami mirelit valamelyik szupermarketból?
-
törölt tag
válasz
sagesz93 #17539 üzenetére
Szia,
öcsém Buga Andrást maximálisan ajánlom. Korrekt olcsón dolgozik, gyorsan győrben van műhelye munka után tud fogadni, hétvégén is, jó áron adja az alkatrészt is hivatkozz rám. Gyári műszere van a legtöbb autómárkához.
Hívd fel nyugodtan: Buga András 30/314-1983
üdv.:
LACI
-
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
sagesz93 #17276 üzenetére
Azért rohadjanak meg a Samesznál: nincs gyári 4.1.x ROM kicsiny hazánkra. :S
Kérdezgettem a T-éket, meg a Samut is, de senki nem tudja, hogy mikor lesz. Persze világos: ha kiadnák, nem vennék új telefont. Tehát az érdekük azt kívánja, hogy ne legyen kint az új ROM az i9100-ra. :S :STe melyiket flashelted fel?
Ja és igen: az anyagminőség valóban hagy kívánnivalót maga után, főleg a hátlap terén.
De azon kívül a GorillaGlass és a formája az egésznek nekem nagyon bejött.
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
sagesz93 #17211 üzenetére
Bocs, hogy beleugatok, csak szeretnék írni pár sort a Droid védelmében.
Elsőként leszögezném, hogy elismerem az összes Apple cuccost, és kalapot veszek előttük. De nekem tuti nem kellene...
Viszont fontos itt megjegyeznem, hogy az Androiddal sincs baj, ha egy rendes hardver kerül alá.
Nekem egy SGSII-m van, 1 éves. Semmi bajom vele, pedig nyúzom rendesen. Alapvetően szerintem a Apple kedvelők között azért alakult ki negatív vélemény az Androidról, mert ilyen galaxiészekből, meg huaweiekből indulnak ki. (És szép az S3 is, meg az S4 is, és az Xperia Z se csúnya, de egyenlőre azokat a hardvereket nem használja ki gyakorlatilag semmi. Az én S2-mön is minden fut gond nélkül, még a legújabb játékok is...)Az alapvető különbség a két rendszer között: az Apple egy adott hardverre fejleszti a saját oprendszerét, míg az Android több száz féle telefonon, és táblagépen (sőt már TV-n, és navigáción is) fut. Ez egy linux, melyre bárki bármit fejleszthet, és rengeteg dologgal kompatibilis. Ezzel szemben az iOS csak és kizárólag Apple cuccokon megy. Szóval ott nem kell a kompatibilitás miatt aggódni. Jó, ez persze kétélű fegyver, de a lényeg most nem ez. ;-)
Ha szükségem lenne tabletre, én is iPad-et vennék, de okostelóból soha nem kéne az iPhone. Főként azért, mert a telefonomat 1000 meg 1 dologra használom, és állandóan nálam van, míg a tabletet csak célirányosan alkalmaznám - ha kellene. De hál'istennek nincs rá szükségem. ;-)
De visszatérve: nekem nagyon idegesítő lenne, hogy senkivel nem tudok képet, zenét, vagy akármilyen fájlt megosztani, (Max BUMP-pal, de ahhoz meg közös WiFi kell, és akkor már inkább mailben küldöm)
valamint a zenéket se WiFi-n küldhetném át, hanem külön szoftverrel lehetne csak belerakni a listába, és végül egy eszközömmel se lenne kompatibilis. (Bluetooth óra, headset, TV.)Természetesen nem légből kapott dolgok ezek: használtam már iPhone-t (3, 4s) de valahogy sehogy sem állt nekem kézre. (amellett, hogy gyönyörűek) Nem érzem, hogy teljes kontrollom lenne a készülékem felett. Folyamatosan olyan érzésem volt, mintha a telefon akarna engem irányítani.
(Paranoia...
)
Úgyhogy a végszavam annyi: jók az Apple cuccok, de csak ha az összes haverodnak az van, vagy ha nagy Apple fan vagy. De Androidos telóból meg ne vegyél nagyon olcsót, mert a gyenge hardver miatt meg fogod utálni.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sagesz93 #17207 üzenetére
Jó ám. Ot-995 alcatelem volt nemrégiben, ami azért nem egy gyenge darab, de szénné veri az i4. Azthiszem több droidos telóm nem lesz... ha csak be nem üt vmi krach.
szerk.: amúgy full dobozos. A füles majd később kerül hozzám, de azon kívül minden megvan, még a simtű és az almás matrica is
-
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sagesz93 #12722 üzenetére
Nekem sem, mostanság mindig csak az AMD!
Más kérdés... elolvastam ami érdekelt az új Trinitys megatesztet és szerintem csalódás... mármint az jött le, hogy akinek nem kell az APU grafika, hanem mondjuk van egy jó VGA-ja, annak teljesitménybe a proci nem sokat dob és jó az olcsóbb FX is esetleg olcsóbb alaplappal és nagyobb órajellel hozza a teljesitményt. Jómondom? Tehát akarok majd összerakni asztalit is valamikor, de egyelőre óckodom az FM2-től, az FM1 meg kb. sosem érdekelt és felejtős is lesz valószinüleg. AM3+ teljesitményben szerintem még jó lehet. Vagy valaki ir erről valamit? Intel az ár miatt felejtős. Sajnos. -
Balinov
titán
válasz
sagesz93 #12722 üzenetére
nekem is.
hamar CPU,plattform. qrvara vacilalok, valami "K"-s I5, K-s A10 kozott kene egy 7xxx szerias VGA-val...jatszani ugyis csak MW1-el jatszok, szerintem barmelyik CPU kihajtana 1080p-ben a fix 250FPS-t, igy marad a raw feldogozas, mint szempont, csak az a baj, egyik ph!-s tesztben sincs benn pl. az LR, vagy mas RAW feldolgozo
-
Coyot
őstag
válasz
sagesz93 #11558 üzenetére
tegyed csak, dögöljön meg a telefonja hamar
jópár főzött romot láttam már galaxyS en mind egy rakat trágyafos volt hiába írták h atomstabil cyn mod, ja csak fagy a telefon meg telefonálni nem lehet vele, mondjuk legalább gyors ez tény
lehet a telefont telefonnak használni, meg lehet játszótérnek, csak akkor ne várd hogy ha telefonálni kell vele teljesen jól működjön.
-
Speeedfire
félisten
válasz
sagesz93 #10385 üzenetére
Biztos nem fog neked tetszeni, de az A4tech x710 az egyik legjobb.
kb 3-4 éve van meg, de nagyon jó szerintem. Játékra meg az egyik legjobb optikai, ami még a drágább lézereseknél is jobb.
cOxeR: Jahogy most akarsz venni APC-t?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest