- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #12583 üzenetére
Ezeknél a rendereléseknél nem lehet használni a gpu-t? Általában "minden" adobe terméknél lehet használni.
Ez esetben már értem a 2*8-at.
Igen jó tutorialokat szokott csinálni. Az utolsó refresheres ai-t miattam csinálta. Hát, mit ne mondjak így is kapkodtam a fejemet, hogy mit merre hogyan.
-
ssolitude
őstag
válasz
Balinov #12549 üzenetére
Az utolsó makettemet valamikor '98 környékén csináltam, a fénykor a 90-es évek eleje volt
Bementünk a boltba, vittünk aranyat, aztán adtak érte festéket.
Mellesleg az első makettemet '78-ban kaptam, Eredeti orosz T-72, vörös csillaggal, kis villanymotorral, lapos elemmel távirányítottuk. Military zöld volt, akkor még festékről nem hallottunk
Szerk: majd keresek képeket, hátha találok valamit. -
G@ben
addikt
válasz
Balinov #12497 üzenetére
Rendben!
Az érzékenység meg inkább visszafogott düh. Munkahelyi ártalom.Az a baj, hogy a kettlebellel tök jól le tudnám vezetni, de olyan hulla vagyok, amikor hazaérek, hogy valahogy mindig elhalasztom az edzést másnapra.
A telepítési segédlet most nem megy, mert asszony alszik és valahol ott van mellette.Úgyhogy röviden: peace! És ha erre jársz, fussunk össze egy sörre! Mit szólsz?
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #12495 üzenetére
Sokat. Csak tudod mindenki jön, próbál segíteni, mert látják, hogy fogalma sincs a gyereknek, te meg egyből támadsz. Sajnos már nem először. Majdnem minden alkalommal, ha kérdezni merek, olyan stílusban válaszolsz, hogy miért nem keresek rá, tudnom kéne, stb. Képzeld, először rá szoktam keresni. Ha ott nem találom a megoldást vagy fogalmam sincs, hogy keressek rá, akkor megkérdezem itt, mert sok a segítőkész ember. És igaz, hogy egész nap a gép előtt ülök, de nem azzal foglalkozom, hogy hogyan kell beállítani a netet meg a gépen dolgokat, hanem a munkámmal. Kapásból tudom, hogy kell a Microstationt beállítani, a licenc-eket átírni, stb. A netbeállítással akkor foglalkoztam, amikor lett routerem és bekötötték a Digit. Ennyi. Ez nem most volt és bizony a korral jár, de azóta elfelejtettem. Elnézést, hogy ilyen feledékeny vagyok, de kisebb gondom is nagyobb volt ennél.
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #12493 üzenetére
Kedves Balinov!
Köszönöm, hogy lelustáztál. Tudod, ma reggel 7-től este 8-ig nyomtam az ipart. Tegnap igaz, hogy csak 4-ig, de utána ültem le elég hosszú időn keresztül németezni. Valahogy utána már nem fogott az agyam. Ha ez lustaság, akkor vállalom.
Köszönöm, hogy meghallgattál! -
G@ben
addikt
válasz
Balinov #12483 üzenetére
Mondtam, hogy random váltakozik minden oldal. Vagy nem jön be vagy gyorsan bejön. A saját tesztoldalukat nem, mert akkor közölték, hogy azt próbáljam.
Most viszont érdekes volt: 2 megával jön a torrent, viszont a weboldalak megint baromi lassan. Pedig azért egy sima weboldalnak hadd legyen elég fél mega sávszél, hogy viszonylag gyorsan bejöjjön, ne 30-40 másodperc alatt! -
G@ben
addikt
válasz
Balinov #12481 üzenetére
Nem veszem tolakodásnak, kb egy hete szívok és igen, felhívtam a Digit. Azt a tanácsot kaptam, hogy futtassam az ő tesztjüket (speedtest.digikabel.hu) és ott nézzem meg a le- és feltöltési sebességeket, ha azok rendben, akkor részükről minden rendben. De az az oldal most is alig akart bejönni, de amikor bejött, akkor rendesen ment a letöltés. Ergo nem tudom bizonyítani feléjük, hogy valami nem stimmel.
Szerk: na erre a szerkesztésre is kb 3-4 percet vártam, míg bejött. Az is jelzi, hogy valami nem stimmel, hogy a gmail notifier elég sokszor megszakad. Amióta a szerkesztést írom, már másodszor.
Illetve a barátnőm tegnap és ma is netezett a gépemnél, de semmi gondja nem volt vele. Viszont ő 4 óra előtt ült itt, én meg később szoktam, 6 körül és utána. És ha reggel benyomom a gépet, akkor is normálisan megy. Olyan, mintha késő délután túl lenne terhelve a hálózat.
A torrent is megy most éppen, amikor akadozik az elérés, akkor azon is jelentősen visszaesik a sebesség (1-2 kB). Ha megy, akkor szépen jön. -
Coyot
őstag
válasz
Balinov #12209 üzenetére
Chrome-ban nem ez az első ilyen jellegű hiba, általában winXP alól valamiért megborul a css értelmező, én is találkoztam vele párszor már.
Minden böngésző egyre rosszabb ahogy én látom
egyre több szar van bennük. Új FF pl nem értem miért frissít a tabra rá automatikusan? ki kérte erre vajon?
Flash player naponta udpatel, és folyamatosan hal tőle minden... ff chrome is.
Céges gépen 3.6 os FF et használok másfél éves van rajta vagy 30 bővítmény, nem gyors viszont nem is stabil már, viszont működik
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Balinov #12128 üzenetére
az a helyzet, hogy senkit nem érdekel, hogy mennyit ment, csak az, hogy mennyi idős
ez nagy baromság, pedig fontos tényező, de az ára igen csak gyér ma már.
Talán 12k körül el tudod adni.
Más:
Raikkönen-nek is talán az RBR-vel kellett volna kezdenie és nem égett volna akkorát a rallyba.
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #12123 üzenetére
Hmm.. Hamar Race 07, bagoert meg lehet a Steamen venni
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #12118 üzenetére
Bal kormányos. Én szerintem sokkot kapnék egy jobb kormányos kocsiban.
Anno próbálgattam ezeket a szimulátorokat kb-el, de nem sok sikerrel jártam.
pl a richard burns rallyban egy kanyart nem tudtam bevenni normális tempóval, gyök2-re vissza kellett lassítanom mindig. -
Coyot
őstag
válasz
Balinov #12000 üzenetére
Nekem a 4850 az alap annál erősebb az biztos, diablo3 is fut rajta, nem kell neki külön táp és gyárilag passzív, egyebet nem tudok mondani kérem kapcsolja ki
http://prohardver.hu/hir/sapphire_hd_7750_ultimate_passziv_vga_kartya.html
-
boogie84
veterán
válasz
Balinov #11972 üzenetére
Van, nem a brutal fenyes kepernyore koncentral a szemed, ergo megkonnyiti a tobb oras, de rovid ideju monitor hasznalatat is. Akik sokat ulnek monitor mogott, azoknak jo.
Ez olyan mint a phillips ambilight technologiaja. Az is pihenteti a szemet tvzes kozben.
Ha kesz a projekt bovebb beszamolot keszitek.Van valakinek ebay regisztracioja?? Paypal?? Megoldhatnank okosban e ledeket, mert ebayen 5M kerul 1-2000Ft-ba!!
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #11821 üzenetére
Jóóó- mellékeld hozzá boogie84 fenti képét.
De ha már ez történt.
Esetleg nekem még ez a kép ugrott be.Amúgy mi a gond kedves külhonba szakadt hazánkfia?
--
R -
RudyD
tag
válasz
Balinov #11748 üzenetére
Üdv!
Speciel szerintem per-rendszer - per-vas támogatja mit lehet belerakni.
Pl. SATA 3 -ba nem érdemes ide -vel próbálkozni, stb.Spec én azért választottam különböző típusú\márkájú lemezeket mert ismerem a szerencsém és lehet hogy 2-3 év múlva derül ki hogy gyártáshiba miatt megdöglik a lemez.
Akkor még ott a másik, esetleg tükörben.De ezt érdemes 'hozzáértő szakitól' megkérdezni. Nálam az volt a szempont hogy menjen.
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #11745 üzenetére
Üdv!
Most a fél internet nem működik nálunk de nagyon valószínű. A több-boot -os usb butulós cucc le is tudja tölteni. De mindig beszerezhető a honlapról a legtöbb...
Jól kölcsön kell kérni egy vinyót arra az időre vagy mittudomén.
Igaz - ez kb egész napos időt tud igénybe venni ha az ember lelkiismeretesen akarja csinálni.
Egyéb lehetőség - egy NAS -ra felpakolni a cuccot... B-)
upd.: ez már elég sok összevissza és bizonytalanság (azok a kicsi üres helyek) ahhoz hogy első ránézésre ne egy teljes mentéssel kezdjem.
Amúgy ez egy rendszervinyó valahol?
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #11716 üzenetére
Üdv!
Ehhez legjobb egy plusz vinyó és mindent átrakni rá. Az a két 100 -as logikai üres hely is furcsa - mi a túró van ezen és kell-e neki?
A legegyszerűbb minden újramásolása. Abban nem vagyok biztos hogy a logikai partíció csökkenthető és mozgatható önnön magában a legalább két benne lévő partícióval együtt. A gparted lehet kicsit jubban megmutatja ki kivel van.
A mentés sosem árt. Azért mindenképpen érdemes.
Amúgy a cél eléréséhez szintén gparted -et mernék ajánlani. Érdemes megnézni a parted magic nevű disztrót külön, illetve rajta van az ubcd -n is. De inkább önnön magában - elég szép ütemben frissítik. A pendrivelinux.com -ról lehet aranyos programot beszerezni amivel usb -ről boot -olhatós.
-
válasz
Balinov #11717 üzenetére
Hát jó kérdés. Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy nem is fog menni csak a G: partíció átméretezése, mivel, hogy sogban vannak. Ha jól emlékszem linuxos korszakból, kézi partíciónálás esetében két fő kérdést kaptam: kezeti és a végpont, ami a byteok/szektorok száma és "ugye" sorba követték egymást. Ötletem nincsen, chain méretezz át minden esetleg? (Marha sok idő, és adatvesztés nagyobb "esélye").
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #11606 üzenetére
Honnan tudjam, ha még mindig a Nokia 6100-át nyúzom?
Szeretnék droidot, eddig a pénz hiányzott, most meg a telefon hiánycikk, vagy csak mások által megbízhatatlannak mondott boltokban van.
Egyébként SE Xperia Pro fekete kell. Nem, nem kell másik telefon, ne is akarjatok lebeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest