- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz Daffchy #12000 üzenetére
Árban körülbelül 4-6k t tudsz sporolni, persze ez attol függ, hogy hol veszed a dobozost. Viszont amúgy teljesen mindegy, hogy a Steam rendszeréről vagy a Rockstar saját platformjáról töltöd le a játékot, tekintve, hogy a dobozos által regelt koddal az utobbi lehetőség áll amjd fenn.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Daffchy
őstag
válasz laceszgamer #12001 üzenetére
Lehet csak félreértem, de akkor a dobozoshoz kapott kóddal letölthetem majd R* oldaláról is?
Nekem ez teljesen megfelelne.Bocs, kicsit be vagyok már tompulva
-
ittakary
nagyúr
Steamre szeretném megvenni: volt már aki külföldről vett giftként küldöt ajándékot? nem bánnám ha nem 20ezer lenne a játék...
-
laceszgamer
addikt
válasz Daffchy #12002 üzenetére
Igen, a kóddal le tudod tölteni, mindössze regelned kell a Rockstar fiokhoz, onnantol kezdve felhasználónév-jelszó és máris töltheted le bárhol.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Daffchy
őstag
válasz laceszgamer #12004 üzenetére
Akkor dobozos verzió lesz!
Köszönöm a segítséget! -
csaba951
veterán
válasz laceszgamer #12004 üzenetére
Igazából ezt senki nem tudja, hogy hogy oldja majd meg a RockStar! Lehet az is, hogy csak a saját boltjukban vásárolt játékkal lesz így. A többiek meg tölthetik abból a digitális boltból, ahonnan megvásárolták. Vagy ugye eleve ott van a lemez, ha már olyat vett az ember, akkor használja!
Szóval ez az aktiválom és letöltöm a RockStar szerverről nincs konkrétan megígérve sehol, csak a saját boltjukban vásárolónak.
Másik bolt. Rengeteg információ van az oldalon de sehol egy utalás, hogy honnan lehet majd letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz csaba951 #12006 üzenetére
software installations required including Rockstar Games Social Club platform
Ezen keresztül fog érkezni. Pre download is innen fog érkezni majd péár nappal a megjelenés előtt.
-
csaba951
veterán
válasz laceszgamer #12007 üzenetére
És ebben MOST van letöltés rész? Tehát pl. Max Pain 3 letölthető innen (jelenleg)?
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Kedves iPon mint látom törölte az előrendelésemet amit még tavaly adtam le náluk...
Honnan érdemes rendelni dobozos verziót?
Sosem rendeltem még elő semmit... kinél javasolt megtennem?
-
Puma K
nagyúr
válasz Daffchy #12000 üzenetére
Az előző asztali gépemben volt ODD, mert akkor még a DVD volt az elterjedt.
Ha vettem játékot akkor az leginkább Steam-en regisztrálható volt így rákerült az accomra (akkor még nem nagyon volt paypal-ünk vagy a bankkártyánkat féltettük anno).
Majd elment az asztali gépem, lett laptop abban volt ODD. Lett egy netbook is abba nem volt ODD, pendrive-val meg nem akartam szarakodni Windows-t telepíteni (akkoriban). Így lett egy USB-s külső DVD olvasó-író.
A mostani asztali gépemben már nincs ODD, mert van az USB-s külső meghajtó, viszont én már tudom, hogy Steam-en kívül máshol nem igen fogok játékot venni.
Először letesztelem (ha érted mire gondolok...) ami nem Valve vagy Rockstar játék. Ha Valve vagy Rockstar akkor megveszem, mert azok tutira jók mert tudom mire számíthatok.Az Ubisoft, EA meg a többi retek meg elmehet a fenébe.
Tőlük max pár játék kell és szerencsére azok Steam-en is fent vannak amikkel játszanék is, a többi felejthető...Egyedül a Mafia szériát sajnálom, hogy így eltűntek... a második részt 10 óra alatt kipörgettem egyhuzamban mikor megjelent. Az első részében meg 28 órát raktam bele, mert annyira megfogott a világa, plusz lehet benne autókázni "rendesen" mert van üzemanyagszint, van motorfék, index, és a bot-ok is úgy ahogy tudnak közlekedni, szóval van mikor autóvezető szimulátorként üzemel nálam
Szó ami szó, neked kell tudnod mik az igényeid és elvárásaid.
Akarsz DVD-ket meg dobozokat fogdosni és rakosgatni telepítésnél vagy elég ha látod a listádon és bármikor rábökhetsz elindíthatod (ugye nem kell az eredeti DVD-t felpörgetnie) és játszhatsz vagy bárhol letöltheted az adott gépre amiről belépsz Steam-en."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
laceszgamer
addikt
válasz Puma K #12012 üzenetére
Régen erre voltak a demok, de ezt valahogy elfelejtette a játékipar vagy csak simán úgy vannak vele, hogy akkor csak azokat vesztenék el akik amúgy proba nélkül megvennék.
-
csaba951
veterán
válasz laceszgamer #12015 üzenetére
Aliens: Colonial Marines-nél bevallotta a kiadó, hogy szándékosan nincs demója. Ha ki lehetne próbálni még megjelenés előtt, akkor egy csomó előrendelő lemondta volna a megrendelését. A többi játéknál hasonló okokból nincs demó. Pár játéknál meg egyszerűen nincs rá pénz/erőforrás. De valószínűleg ez a kisebbség.
Tehát manapság azért nincsenek kipróbálható demók, mert ezek érezhetően csökkentenék a bevételeket. A kiadók nagyon is tisztában vannak vele, hogy technikailag rossz, félkész játékokat adnak ki, viszont szükségük van a bevételekre, mert manapság csillagászatiak az előállítási költségek. Régen sokkal kevesebb pénzből készültek a játékok. Ezért a viselkedésért szénné perelnék őket a "valódi világban", de mivel ezek csak játékprogramok, ezért gyakorlatilag egyikük se számíthat pl. letöltendő börtönbüntetésre. Ezt ki is használják rendesen!
-
Gunners!
csendes tag
Arrol van infoáció,hogy a dobozos verzió is aktiválható steamen, vagy csak az amit a steamen veszel meg 60 euroért? Csak mert nem mindegy, hogy 5 ezerrel több vagy kevesebb.
-
urbi73
senior tag
válasz STC Speed #12025 üzenetére
Lassan már egy elavult xar játék lesz , addig húzzák a megjelenését . Komolyan mondom hogy most kellene egy hasonló játék konkurenciának , ami sokkal ütősebb lenne ennél az agyon reklámozott kakxinál , ami már évek óta csak szívatja a PC tábort .
De sajnos még csak hasonló játék sem fenyegeti , így azt tehetnek amit csak akarnak , ezt el lehet mondani a Cod - BF - szutyok tömeg játékokra is , ami egy 9 éves gyerek színvonalát is alig üti meg.-
-
Bjørgersson
félisten
válasz urbi73 #12026 üzenetére
Dobj be egy Snickerst.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Puma K
nagyúr
-
jonnyjoker01
veterán
-
laceszgamer
addikt
De szép is lenne, ha már csinálna is valamit.
-
Alice90
aktív tag
de azé ne igyunk a medve börére
watch dogsot is nagyon vártuk azt mi lett belöle pedig ha minden igaz 6 évig készitették.
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
Bjørgersson
félisten
válasz Alice90 #12033 üzenetére
Ubifost ≠ Rockstar
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gyimger
őstag
Tisztelt konzolosok, akik előrendelték a next-gen verziót!
Ezúttal nem a korábbi kérésemet szeretném felhozni, meg sem említem (tudatalatti üzenet )
Arra vagyok kíváncsi, hogy az online-offline 500.000$-t csak egyszer-egyszer lehet csak felhasználni? Úgy értem, az online pénz nyilván egyszer adható hozzá a RSC karakteredhez, de az offline történetben felhasználhatod-e többször, ha befejezted és újrakezdenéd a játékot?Edit:
Rockstar oldalán ezt írják:
Note: You must visit the PlayStation®Store once in Story Mode, and once in GTA Online, to receive both bonuses.Ha ez igaz, akkor inkább egyszer sem használom fel.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
laceszgamer
addikt
Amúgy, a Steamet és a RSC-t nem kell valahogy összekapcsolni? Mert néztem, hogy a Max Payne 3 és a GTA IV a kiegjeivel mindd ott vannak RSC-n belül is, de a GTA-nek semmi nyoma még, pedig mindegyik játék Steamről van. Vagy majd ha megjelenik rendesen akkor regelődik RSC-be is?
-
ittakary
nagyúr
válasz laceszgamer #12036 üzenetére
igen, majd akkor
(apám de sietnek itt egyesek... valaki már parancsikont csinál, valaki már egyesíteni a SocialClub acc-cal... nyugi srácok még két hónap!!!)
-
laceszgamer
addikt
válasz ittakary #12037 üzenetére
Én voltam mindkettő. XD Csak leskelődtem Steamben, aztán feltűnt, hogy ki lehet már tenni az ikonját.
Az egyesítést meg amiatt gondoltam, mert első napokban tuti tömeg lesz = az se biztos hogy a szerverek bírni fogják.
-
Puma K
nagyúr
válasz ittakary #12037 üzenetére
Eddig nem is figyeltem, hogy van ilyen lehetőség, hogy Steam-es játéknál parancsikont csináljon az asztalra...
Február 6-án lesz 10 éves a Steam accom, de eddig bármilyen játékról volt szó rögtön hozzáadtam a Steam-es listához és onnan indítottam el (legalább olyankor a haverok tudják, hogy milyen reakció időre számítsanak a részemről , mert hogy hangot sem ad ki a Steam sem a kis ablak nem jön fel... nálam csak a zenének, játéknak és filmnek van hangja minden másnak kuss).
Az asztalon is el vannak rejtve az ikonok és a tálcás feladatkezelőből érem el az asztalt és a tartalmát:
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
csaba951
veterán
válasz Alice90 #12033 üzenetére
De igen! XBOX 360/PS 3 majd a XBOX ONE/ PS4 kiadás óta tudjuk, hogy a történettel, tartalommal nincs semmi baj! Az ég világon semmi okuk nincs arra, hogy pont a PC verziót vágják meg drasztikusan!
Egyedül a PC port minőségével lehet gond. De várhatóan nem lesz, mert:
1) A GTA IV PC port megjelenése óta folyamatosan kapták az ívet a port silány minőségéért. Nem akarják megint évekig ezt hallgatni, hogy megint milyen silány lett.
2) Látták, hogy az Ubisoft mire ment az AC Unity PC portjával.A kettő együtt eléggé kizárja, hogy a RockStart vezetőség zöld utat adjon egy hulladék PC port kiadásához.
#12038 laceszgamer
>első napokban tuti tömeg lesz = az se biztos hogy a szerverek bírni fogják.XBOX 360/PS 3 startjakor eléggé elúsztak. XBOX ONE/ PS4 már ment nagyobb gondok nélkül, részben azért mert ezekből jóval kevesebbet vettek. Pont most fognak elúszni a PC kiadáskor? Messze ebből fogy majd a legkevesebb! Legjobb esetben is max. 5%-8%-a lesz az XBOX 360/PS 3-as premiernek, de valószínűleg még ennél is kevesebb lesz. Nem hiszem, hogy nagyon megterheljük majd a szervereiket!
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
A Rockstar állítja, hogy az előrendelőknél lesz pre-load a szerverek megóvása érdekében.
Hogy ez Rockstar Warehouse-ból és Steamről is lehetséges-e? Passz."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
wjbhbdux
veterán
single player biztos fog menni, az online részre ne számítsatok pár napig
/s
-
csaba951
veterán
válasz gyimger #12041 üzenetére
>Rockstar Warehouse-ból és Steamről
Mindkettőnél lesz lehetőség az előtöltésre. Ez biztos, mert ez konkrétan le van írva mindkettőnél.
>Rockstar oldaláról majd letöltöm a játékot.
Ha a rockstarwarehouse-ban veszed meg, akkor igen. A többi változatnál ez egyáltalán nem biztos! Az emberek beesnek abba a csapdába, hogy a Steam-es játékokat a Steam-en, Origin-es játékokat az Origin-en, UPlay-es játékokat a UPlay-en lehet aktiválni és letölteni.
Nos, a igazából GTA V oldalakon csak az szerepel, hogy a játék használatához a Rockstar Games Social Club használata kötelező. Viszont SEHOL nincs leírva, hogy onnan majd le is lehet tölteni a játékot!
Egyetlen egy kivétel a saját boltjuk.
#12042 wjbhbdux
Miért nem bízol benne, hogy pár tízezer PC játékost ki tudnak szolgálni a szervereik, amikor a konzolos játékosok százezreivel naponta elbírnak?Ha most a GTA VI jönne, csak PC-re, akkor megérteném az aggodalmadat! Biztos hatalmas lenne az érdeklődés. Ezt a játékot viszont rengetegen megvették/végigjátszották már különböző konzolokon. Teljesen valószínűtlen, hogy ezek közül mindenki megveszi majd PC-re, premier áron.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz csaba951 #12043 üzenetére
Én arra leszek kíváncsi mennyit fog letölteni. Oké, hogy 65GB-ot fog foglalni, de remélhetőleg azért remélhetőleg nem nettoban ennyit fog letölteni.
-
cyberkind
félisten
válasz #81556480 #12048 üzenetére
És még az évekig tartó töltést nem írtam, ez valami botrányos, abszolút nincs nálad gond, a Rockstar-nak kéne abból a pici nyereségéből költeni a szerverekre.
(#12050) fec555
Ettől függetlenül csinálhatnának valamit mert ez nem állapot, jól meg kell gondolnia az embernek mibe kezd bele.[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz cyberkind #12049 üzenetére
Itt nem a szerverek mennyiségével/teherbírásával van gond, a single is kurva lassan tölt alapból, amennyivel lassabb az online az a netes kommunikáció miatt lévő overhead, magán a játékon kéne gyorsítani, hogy ne ilyen iszonyat lassú legyen a töltés. A leszakadozás is inkább netkód hiba, az sem a szerverek terheltségével függhet össze.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok