Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
-
jossua
tag
Sziasztok miért van az hogyha a barátommal játszunk a kocsit mindig ő vezeti engem automatikusan kiszed a kocsiból ! még a saját autómat is !
-
törölt tag
GTA3 a twitchen, mekkoramár

-
negyven2
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
Akkor talán ismét leírok erről egy érdekességet.
A Rockstar Games 2008-as játéka ami szintén ugyan erre a R.A.G.E. motorra épül, és csak Xbox360/PS3-ra jelent meg a Midnight Club L.A.-ben van lehetőség manuális váltásra, és van hozzá még animáció is. Sőt kidolgozott belső nézett van, és milliónyi tuninglehetőség és 16 fős multiplayer is. Nos ez alapján röhejes, nem hogy manuális váltás, de még egy nyamvadt belső nézet se jutott a prevgen változatba, miközben az 5 évvel korábbi játékukban van. Mondjuk a játékot más csapat fejlesztette (Rockstar San Diego, akik 2010-ben a Red Dead Redemption követék el, ami szerintem játékélményben ver minden Rockstar játékot).
-
-
Dyno
veterán
Sziasztok!
Következő gondom van, most egy órája tök simán tudtam online-ba játszani, most újra szeretnék, de nem indul el, azt írja, hogy nem tudja a mentést betölteni a szerverekről probáljam meg később, ezt már szombaton is eljátszotta, azóta nem probáltam, akkor is hasonlóan zajlódott, elöször tudtam játszani majd kiléptem, mikor vissza léptem volna ugyan csak nem, ment ugyan ezzel az üzenettel.
Ötlete esetleg van valakinek? Teljesen tanácstalan vagyok és nem értem mi lehet a gond.
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Kerestem de nem találtam azt a lehetőséget, hogy metrikusra(Km) állítsam a távolsági adatokat.
Esetleg lehetséges ez? -
sloth400
csendes tag
Az én problémámra senki sem tudja a választ?
-
Freddycom
őstag
válasz
kovimester
üzenetére
A dolgok jelenlegi állása szerint nem lehet, ha negvetted,marad. Esetleg egy későbbi patchben.
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja hogy véglegesen azokat a fegyvereket amit ne mhasználok hogy lehet eltüntetni?
(én már eldobtam, eldobtam felvete más stb) -
Readi
tag
mit kell beállítani a gaméba h 60 fps fölé nemenjen? de ne is 30 fps re menjel le?
-
kisza25
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
aknavető/rakétavetőre menj rá TAB nyomva és tekerd az egeret, ott kellene lennie
-
JackFeryll
őstag
Felvettem egy ládát amiben elvileg volt minigun, akkor meg se néztem, de nem találom a fegyvereim közt. A boltban se lett elérhető. (nem vagyok még level 120-as)
-
sloth400
csendes tag
Sziasztok. Srácok kéne a segítségetek. Barátom, oda adta a fiókját. Meg van az email címe, jelszava, a játék serialja. Egy másik barátomtól elkértem a lemezeket, mert már gyanúsan nem tudtam letölteni a játékot a "GAME DOWNLOADS" fül alatt, ugyanis vagy aktiválni, vagy megvásárolni lehetett csak. Feltelepült a játék bő 2 óra alatt, már izgatottan vártam a játék indulását, de közben kérte, hogy jelentkezzek be (ezzel még semmi gond sincs, hiszen számítottam rá, hogy nem engedi csak úgy), be jelentkeztem. Erre kiadja, hogy írjam be a serial-t. Beírtam, de azt írta ki, hogy már használva van. Az a serial van használva, ami azon az accon van aktiválva. A barátom gépén, a tulajdonosén tökéletesen le is lehet szedni a netről, vagy el is lehet indítani és semmiféle e-mailt nem kapott. Utána is néztem pár külföldi fórumon, a supporton is, de senkinek sem sikerült megoldani, vagy ha sikerült valami sz*r steames megoldás volt, az pedig nekem nem jó. Ti tudjátok, hogy hogyan lehetne ezt megoldani?
-
Viper26
nagyúr
C lehetőségen kívül volt, aki mást választott?
Nekem eszembe sem jutott, bár Trevor egy pillantra így gondolat szintjén esélyes volt, de maradtam a C-nél a másik kettőt meg megnéztem Youtube-on.Michael..komolyan? Franklin nem tudom mit szívott, hogy ezt jó döntésnek lássa...a szerencsétlen meg ugye fel akarta húzni, de Michael meg túl pipa volt már rá.. -
ergepard
tag
Segítetek!!!!
Elindítom a GTA ONLINE-t és a betöltőképernyő egyszercsak kifagy,és akárhányszor indítom el ugyanez a probléma!!
Kérlek szépen titeket segítsetek nekem,nagyon fontos lenne!!
-
Pisti_91
csendes tag
válasz
Viper26
üzenetére
Hobbies and Pasttimes,ingatlanvásárlások meg azok küldetései,strangers and freaks küldetések.Én is végigvittem a story-t de Én 80%körül járok. Igazából minden kész van csak a miscelloenous nem vagy mi a neve.. ami ilyen,hogy ugratások,hid alatt átrepülés,knife repülések meg a levelek és ürhajó részek,tengeralattjáró begyujtése stb gyüjtögetnivalók.
-
Viper26
nagyúr
Azt hittem a százalék a story-t mutatja, de sajnos nem...70% környékén véget ért...mit mondhatnék egy percet sem volt unalmas, sőt folytattam volna tovább...

Single-ben van érteme még csinálni valamit, vagy most már jöhet az online?

-
ToMM23
tag
Próbálta valaki már természetesen singleben ezt,vagy régebbi verzióit ? Mennyire merjem használni ? [link]
-
ImpersonatoR
addikt
Az új nvidia driver -al (353.30) nem települ a rak is?
Nem akarom elrontani mert az előző (353.06) végre megoldotta a problémát, hogy vagy 30 vagy 60 fps volt vsync+MSAA -val.
Csak a batmant is jó lenne kipróbálni ahhoz meg kell az új. -
rup1u5
nagyúr
Megvettem a The Hen House-t Trevoral. Nem tudok rájönni, hogyan kell a helyről SMS-ben érkező küldetéseket felvenni. Odamentem, semmi. SMS-en nyomok space-t, enter-t, E-t, akármit, semmi.
Hogy a bánatban működik a küldetés felvétel?Ezekkel a beállításokkal úgy néz ki még vidéken is 50-60fps között marad.
-
iceool20
tag
válasz
sixpak
üzenetére
Vagy 10-se?
TitanX-es topicot érdemes meglesni utolsó 50/100 hozzászólás közt kitaglaltuk... Egy SLI TitanX rendszeren a GTA V kimaxolva 4K-ba 11-12 fps-t prdpdukált!!!! Videó is van youtube-on róla... Ugyhogy szerintem egy nála gyengébb vga nem hiszem hogy full grafon túl sok fpst produkál.. akár full hd akár nem 
-
válasz
UnConnecteD
üzenetére
És hány fps van, 30?

-
Puma K
nagyúr
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Tudsz futtatni v-sync nélkül a játékba épített benchmarkot, majd a dokumentumokba amit ment txt-ből bemásolni az FPS értékeket?
Csak azért kérdem mert a procink szinte megegyezik (i5 4460: 3.2Ghz) és GTX 980-ra váltanék GTX 760-ról aztán érdekelne mennyire hajtja ki max grafikán az a CPU.
-
Pisti_91
csendes tag
Aki 980-al játszik megosztaná mik azok a beállitások amik a legjobbak a kártyának és folyékony tőle a játékmenet?
-
Readi
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
tudom, de melyik gombbal?
-
Readi
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
és a többi katonai kocsin amin ugyanugy van gépfegyver?
-
Readi
tag
hali hogy tudom online tankomon lévő gépfegyvert használni? melyik gombot kell nyomni h átmenjen rá?
-
törölt tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
[link] !!! ! ! ! ! !

-
prokxy
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Fel tudom tenni, persze, viszont több részletben van meg, mert ami üresjárat volt, az nem vettem.

Este felrakom és megosztom priviben.
#26032) GrimReaper: vége, már megérte!

-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
core2ph néven jelentkeztem, s bebocsájtást kérnék a Crew-ba ha lehet, köszi!

Üdv. core2
-
Gabesz87
veterán
válasz
Pisti_91
üzenetére
Én is online vagyok. Láttam a leírást a tőzsdéről (amit linkelt lentebb valaki), csak úgy láttam, az főként a heist küldetések előtt csinálja meg. No meg nem értek a tőzsdéhez
Kb. annyi sejtésem van hozzá, hogy ha lemegy az ár, megveszem, ha felmegy, eladom. De majd elolvasom ezt a leírást tüzetesebben, és megpróbálkozom követni. -
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Ha újra kellene raknom a rendszert akkor hogy kellene megcsinálni hogy ne vesszen el a mentésem?

Dobozos verzióról van szó. -
Pisti_91
csendes tag
válasz
.Szaki.
üzenetére
http://www.gtaplace.hu/hir/1733/gta-v:-hogyan-kaszalj-legnagyobbat-a-tozsden Én ez alapján csináltam meg. Amúgy 3 nap után maximalizálódik a bevétel. Leggyorsabban úgy lehet ha elmész aludni és eltelik 8óra. Offline módot nem tudom. Én megvettem és mindig online vagyok.
-
Pisti_91
csendes tag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Tőzsdével. De csak a főszál kivégzés után állj neki,mert csak akkor lehet a legnagyobbat kaszálni,mivel több pénzt tudsz befektetni a heistekből.
Utána már megtudod venni a golf klubot Michaellel + a többi ingatlant. Pár ingatlannak vannak továbbá mellékküldetései amik elég jól fizetnek heti szinten meg ha teljesitetted az adott küldetést. -
.Szaki.
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Hát ha nem vagy Online, akkor elvileg nem lehet tőzsdézni, én Taxizom és ha jól megyek és magyar módra, akkor 3-400$-at szoktam összeszedni egy fuvarral, de volt már 540$-os fuvarom is. Néha figyelni kell, mert van aki fizetés nélkül akar lelépni, de az ritka. Rohadt ritkán játszom, de ha nem töröm össze a kocsit és nem kell egy 1.000-est otthagynom javításra, akkor nem tejel szarul. Jobban megéri, mint kirabolni egy pénzszállítót, mert ha bukod a menetet, akkor buksz 5.000-et, és nem mindig jön össze.
Na de nekem is lenne egy kérdésem. Nem lehet megoldani valahogy azt, hogy ha kimegyek az általam megvásárolt, tehát nem lopott Mercedes E Coupé-mmal a kikőtőbe, leteszem a parkolóba akkor ott maradjon addig, amíg a hajóval vissza nem érek? Vagy egyáltalán bárhol. Ha egy utcával odébb lévő parkolóban teszem le, mire visszaérek már el is vitték és nem lopóautó, mert nem hagyom tilosban és a rendőrségen sincs. Továbbra is offline módról beszélek. Gondolom nincs rá megoldás, de azért hátha.

Köszi előre is.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Pisti_91
üzenetére
Mivel lehet akkor még pénzt keresni a fő sztoriszál kivégzése után? Korábban már kérdeztem itt, hogy hogy a fenébe lehet annyi pénzt összeszedni, hogy megvegyem a golf klubbot is (meg az összes többi ingatlant), és persze még maradjon utána is. Csak a tőzsdével, vagy van más mód?
-
Gabesz87
veterán
Itt nincsenek rendőr/mentő/tűzoltó küldetések, mint a korábbi részekben? Arra gondolok, hogy beülök valamelyikbe, és lehet csinálni, 5 teljesítése után ad pénzt, egyre többet, ha jól emlékszem.
-
prokxy
veterán
válasz
BigBlue69
üzenetére
Ne rinyálj már, telón nézem én is...500MB-os a csomagom. Van olyan beállítás, h ne töltse be a képeket csak kérésre...mindemellett csak akkor tölti le a szumma 3MB-os képsereget, ha rákattintasz, mert így kicsiben pár kilobyte az egész!
szerk: Ma 1-gyel kevesebbszer nézed meg az Indexet és meg is van a képek mérete!

Örültem, h megosztottam ezt az élményt, mert sztem ilyet nem mindenki lát minden nap, de innentől kezdve szarok az egészre.

-
válasz
prokxy
üzenetére
Üdv!
Én ugyan még nem vettem részt ilyen futurisztikus utazásban, de tegnap azért ért egy kismeglepi. Belépek a multiba, ugye alapból a lakásomban találom magam. Ez tegnap is így volt, csak szemben találtam magam egy ismeretlen fazonnal, aki sétálgatott a lakásban. A neve nem volt kiírva. Na, mondom a magántulajdon az szent és sérthetetlen, megpróbáltam kilökdösni a lakásból, ami ugye nem egyszerű, mert se bunyózni, se fegyvert elővenni nem lehet. Néhányszor nekiszaladtam, mire felborult, és most jön a lényeg, kigyulladt és szépen elégett.
A gond csak az lett, hogy a lakás is el kezdet égni. Akár merre mentem a lakásban, jött utánnam a tűz, még az emeletekre is, szóval fullra kiégett a lakás.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajna képet nem tudtam lőni, mert nem volt olyan monitorozó progi épp elindítva amivel lehetett volna, a PrintScreen meg valamiért nem működik, csak nagy feketeség látszik a vágólapon. -
prokxy
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Lehetne persze, de még nem boronálódtunk össze olyan nagyon, h pl. mailcímet cseréljünk vagy belogoljak a FB-ba így fél év után!

Ha zavar, bocsi, legközelebb rövidebbre vesszük a dolgot. De más csatorna egyelőre nincs, körbeprivizni pedig nem az igazi.
Viszont sokszor úgy sül el, hogy a Heist elmarad, közben pedig az itteni irományok hatására csatlakozik pár PH-s emberke és jókat játszunk együtt! 
-
Puma K
nagyúr
Azért kérdeztem, mert 4-en megvagytok mint látom: prokxy, Carvus, kisza25, cyberkind
Ezért most olyan szinten használni a fórumot-topicot mintha chat lenne nem értem miért jó.
Elveszik ha ír a másik, továbbá ez már csak rátok tartozik mikor mire mentek és mit csináltok.Ezért hát privátban is lehet ezt beszélni.
-
kisza25
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
első GTA-d
ez az egyetlen játék ami miatt mindig hajlandó voltam gépet fejleszteni, a GTA 1-el kezdtem, természetesen a 2 sem maradt ki, mondjuk azokkal csak elvoltam, de a szerelem gta3-al kezdődött, majd vice city és onnantól nem volt megállás
mondjuk gta5-re kicsit megsértődtem, hogy konzolhoz képest 1,5 évet kellett várni, de végül azért csak megvettem
-
zsola0518
tag
válasz
Saccco
üzenetére
Ez a "mark gateway location" hol található pontosan a telóban? mert lentebb írtam h felhívtam michaelt és az ő nevénél volt egy ilyen opció, beszéltünk valamit aztán nem történt semmi...vagy ez csak akkor jelenik meg ha egy eldugott helyen 4 ajtós autóval (ahogy írtad) megjelenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én azt akartam mondani hogy az erősebb kutya b*szik

Minden befejezés baromi érdekes !

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont sokszor úgy sül el, hogy a Heist elmarad, közben pedig az itteni irományok hatására csatlakozik pár PH-s emberke és jókat játszunk együtt! 
Ha zavar, átpörgeted!

ez az egyetlen játék ami miatt mindig hajlandó voltam gépet fejleszteni, a GTA 1-el kezdtem, természetesen a 2 sem maradt ki, mondjuk azokkal csak elvoltam, de a szerelem gta3-al kezdődött, majd vice city és onnantól nem volt megállás
CactuS