Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Steam vagy dobozos GTA V szerintetek?
Előrendeltem még anno iPon-nál, de kezdek hajlani a Steam felé.Kicsit riaszt ez a 65Giga DVD-n, egyrészt a gépemben nincs és soha nem is volt semmilyen optikai olvasó, másrészt ha lenne se szeretnék 8 DL lemezt feltelepíteni...
-
JoolsNOS
veterán
válasz csaba951 #11998 üzenetére
Biztos lesz előtöltés. Csak nehogy az legyen mint az utolsó előrendelésemnél a colonial marinesnél. Majd egy egész nap volt mire kijavitottak valami szerverhibát. Kidobált exe hibával. A warezosok meg már nyomatták Bár sokat nem vesztettem azzal az egy nappal. Csak az előrendeléssel.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Puma K
nagyúr
válasz spanglee001 #11994 üzenetére
Ez jó
(#11996) htc07Eddig nem nagyon emlékszem, hogy lett volna gondom ilyen téren.
Bízom a Valve-ban"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
laceszgamer
addikt
válasz spanglee001 #11994 üzenetére
Na meg folyamatosan robbannak fel a Steam szerverei a túlterhelés miatt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
spanglee001
addikt
és a belügy is kiküldi az sms-t, hogy minden konzolos üljön át egy pc-s szomszédjához
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Puma K
nagyúr
Jam, nekem meg már az accomon van és amint elérhető tudom is tölteni, nem kell megvárni a futárt, nem kell paráznom, hogy nekem nem jut bármelyik körben is rendeltem elő stb...
Amint elérhető lesz Steam-en, Teamviewer-rel belépek a gépre mobilról és már szedem is ha éppen akkor nem lennék itthon
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
laceszgamer
addikt
-
őstag
válasz laceszgamer #11985 üzenetére
AMD nem ad ki friss drivert rá ha jól rémlik.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
laceszgamer
addikt
Annak mi lehet a magyarázata vajon, hogy Vistán NV kártya kell a játékhoz?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz urbi73 #11977 üzenetére
Január 13-án adták ki, azóta van fenn a legtöbb helyen, meg akkor jelentették be az uj dátumot is amikor remélhetőleg végre megjelenik.
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #11981 üzenetére
De tudod. Ezert irtam, hogy ha megszerezted akkor vidd be a tunigmuhelybe (vagy először a garázsba).
•As of patch 1.17, Merryweather Mesas obtained during missions cannot be stored in the player's garage or modified at Los Santos Customs. The only way to obtain one for storage and modification is to call Merryweather and set mercenaries on another player for $7500. After around one minute, mercenaries will begin spawning in Mesas near the targeted player. Steal one of the Mesas and drive it to Los Santos Customs to purchase a tracker and insurance. If the targeted player kills all of the attacking mercenaries, you will additionally receive a full refund from Merryweather. It is best to do this method with a friend as a random player will likely retaliate if targeted.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #11980 üzenetére
mivan?? vágod az onlinet nagyjából? ez olyan kocsi amit nem tudsz a garázsodban tárolni. ezért kérdezem.
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #11975 üzenetére
Azt hiszem a Mesa-ra gondolsz. Pontosabban a Merryweather által használt kiadásra.
Csak úgy tudod megszerezni Online-ban, ha valakire hívsz egy 7500$-os mercenaries-t, majd lelövitek a kiérkező zsoldosokat, a kocsijukkal (ami a képen van) bemész egy LS Customsba, és teszel bele nyomkövetőt és biztosítást (majd megtuningolod).
[ Szerkesztve ]
-
urbi73
senior tag
válasz laceszgamer #11976 üzenetére
Hát olyan régen nem lehet kint mert valamelyik nap még nem találtam róla semmit ,. Azért köszi .
Remélem már nem lesz halasztás , mert ennyit várni egy játékra . Remélem jóval szebb lesz a konzolos verziónál .-
-
laceszgamer
addikt
válasz urbi73 #11973 üzenetére
https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/203428177-Grand-Theft-Auto-V-PC-System-Specs
Körülbelül 10mp-be telt, amúgy már hetek óta kinn van a gépigény.
-
törölt tag
melyik az a kocsi onlineba ami régi konzolon megvásárolható, úgy néz ki mint egy (parancsnoki uaz ) terepjáró, és lehet rá tenni külső bukócsövet ?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
urbi73
senior tag
Gépigény mikor várható ? Azért elméletileg két hónap múlva megjelenik " , de még semmit nem tudni .
-
-
gyimger
őstag
Azt mondták, ide jöjjek.
Nem olvastam át a témát, de lehetséges, hogy valakire átruházzam ideiglenesen a RSC profilomat, hogy majd ha aktiválom az elővásárolt játékomat PC-n, megkapjam a visszatérők bónuszát? Ez így megoldható?
Egy sötét zubbonyos ürge mondta, hogy itt kérdezzem meg!
Mit kóstál manapság egy ilyen kérés?"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
shaggy
aktív tag
A fegyvereknél látom az ejtőernyőt azt melyik gombbal tudom felvenni xbox360-nál?
-
cyberkind
félisten
Tegnap elkezdtem a multit, sok dologról fogalmam sincs, de legfőképp az izgat hogy hogyan is tudok menni a mások által kreált gyökér pályákon?
Meg egy általános tudnivalókat megköszönnék.
-
Kecuhun
senior tag
-
bombibmw
veterán
Már csak 2 hónap emberek!
Ezt már fél lábon is kibírjuk,ha csak nem tolják el megint a megjelenést.
Rossz olvasni a konzolosok játékszituációit,egy kicsit irigy vagyok. -
Kecuhun
senior tag
válasz shaggy #11955 üzenetére
Az ingatlan ügynök: telefonon megnézed az interneten a másik ingatlan ügynök eladó házait, megkeresed őket és összetöröd, vagy szétlövöd a házaknál található hírdetőtáblákat. Aztán kapsz majd egy újabb küldetést.
A bank tetejére a léghajóval tudsz felmenni, vagy elmész a városban található nagy kórházhoz. Felmész az épület mellett található lépcsőn a helikopterleszállóhoz és ellopsz egy helikoptert. Van amikor egy heli sincs fennt.
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #11954 üzenetére
Garage-ál kiválasztod a kocsit amire rakni szeretnéd, átmész a Plates fülre ott választás egy színt a rendszámának (más ami alapból volt), majd a Customize fül alatt az Order-re nyomsz. Elvileg ennyi, feldobja a megrendelés ablakot és már működni fog (kell).
-
shaggy
aktív tag
Kicsit megakadtam a játékban.
Az egyik kérdésem az lenne Trevor kérdőjeles feladata amikor el kell menni egy házhoz és ott van egy ingatlan ügynök és a feladat hogy meg kell keresnem egy ingatlant és meg kell és fel kell robbantanom.
Ezt hol merre keressem?Illetve megint trevor Maude küldött emailt hogy meg kell keresnem egy csávót ezt sem tudtam.
Illetve lenne itt egy franklines is egy D? küldetés amikor a bank tetejére kell felmenni de hogy menjek fel a bank tetejére körbejártam már mindent csináltam.
-
törölt tag
válasz negyven2 #11953 üzenetére
Szerintem az app a hibás szokás szerint. Egyébként nem értem teljesen mit értesz a megrendelés alatt. az előbb se írtad le mi az. a viodeóból meg nem derül ki. Az LS customban van olyan menü hogy Custom plate vagy hasonló, na ez nekem nincs. plusz az applikáció sem működik rendesen.
-
törölt tag
látom már . LS customsba kéne de nekem nincs benne a listába a Private PLate
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ellnnnéézést de meg szeretném törni az OFFFF hullámot
Van itt olyan aki vágja az iFruit appot ??
Történt hogy eleve nem futott a nokia Lumia 520-on de kiderült hogy csak angolra kell állítani.
Belépek, minden zsír. Megváltoztatom a rendszámot, kilépek-belépek és a régi marad. Mi lehet a gond ?
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz sirszevenap #11940 üzenetére
detto ugyanez, csak nekem még van ~25 euróm tartalékban skinek, op.breakout passek (szerencsére szépen megy felfele az áruk), nekem is egy huszas hiányzik.
-
Mate
nagyúr
válasz spanglee001 #11941 üzenetére
Irány CS:GO topic
-
spanglee001
addikt
válasz sirszevenap #11940 üzenetére
valaki leírhatná, hogy lehet pénzt gyűjteni steamen
akár privátba is.
van egy rakat játékom, a cs:go is megvan nem régóta, igaz hogy nem sokat játszom vele de ha fizetnek érte akkor miért nem
a gta-t 12000ért rendeltem még elő, de ha 2 hónap alatt steamen 20 eurót lehet keresni, akkor jobb nekem is onnannetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
sirszevenap
addikt
válasz csaba951 #11933 üzenetére
Na jó ez igaz, mert csak és kizárólag ezért fogom én is ott venni, mert a már meglévő 20 eurom addig csak bővülni fog! (Ugye ez a 0-ból van gyakorlatilag, hisz cs:go ládák, skinek eladásával szereztem) 2 hónap alatt csak összejön még egyszer ennyi! éss akkor az enyém cirka 20 euro-ért. De ha mákom van még olcsóbban is.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
őstag
válasz csaba951 #11935 üzenetére
Sok idle szerverezés volt benne, laptopról háttérben futtatva.
3 fiókkal, saját, asszony, meg a "raktáras" - ide raktuk a felesleges kacatot. Mindegyik fiókon összegyűlt 40pár eurónyi cucc, így pont meglett a játék nekem is meg asszonynak is.
Sajna tradeléshez nincs türelmem, pedig van aki azzal szakít nagyot.[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
rup1u5
nagyúr
Na elorendeltem en is a dobozos valtozatot.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
csaba951
veterán
What happens when senior citizens sit down with Grand Theft Auto 5 and no instruction?
Szerintem nagyon aranyosak! Úgy ülnek le a játék elé, hogy tényleg alig tudnak róla valamit. Elkezdenek játszani, és többeket elkezd beszippantani a játék. Tök jó látni azt, ahogy lassan elkezdik élvezni a játékot!#11934 addamka
Anyaég! Ez hány ezer óra CSGO lehetett![ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz sirszevenap #11924 üzenetére
Van akinek azért jó a Steam-es -az eddigieken felül- mert az ott szerzett pénzből meg tudja venni "ingyen" a játékot. Az összes többi helyen meg saját pénzből kellene megvenni a játékot. Így számára a Steam a legolcsóbb alternatíva. Minek adnak ki az ember 59,99 €-t, ha meg lehet oldani máshogy is?!
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz sirszevenap #11930 üzenetére
Ennek ellenére baromira nem mindegy, hogy melyik rendszerben van meg a játékod. Lásd korábban uplay vs. steam-es játékokat.
-
JoolsNOS
veterán
Nem kell tökölni a frissítésekkel, amiből szerintem lesz minimum annyi mint a 4ben volt. Ha esetleg olyan jó helyzetben vagy, hogy van több géped pl két városban, országban stb, akkor mindig "nálad van" a játék.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
csaba951
veterán
Ha már van 200-300 db játékod Steam-en, akkor az újakat is oda akarod majd!
-
sirszevenap
addikt
Engem is rábeszéltek , hogy legyen steam-es. De miért jó ez nekünk azon túl, hogy mindenki látja hogy, GTAV-el játszunk? Már ha ez jó valakinek... + elivleg a sc nem fogja bírni a letöltéseket a kezdetekben, de a steam igen. Rendben. Ezen kívül? Ettől ha omlik a sc akkor mi sem játszunk.
-
Mate
nagyúr
Iponban van leadva rendelésem egy GTA 5-re.
12.899+ingyen házhoz szállítás. Nekem Steam-re lesz meg, így vagy lemondom a rendelést, vagy ha kell valakinek, akkor átpasszolom.
Jövőhét hétfőn mondom le, addig lehet rá jelentkezni, akinek kellene Átirattatom velük a szállítási címet és kész, kp-ban lehet futárnál fizetni.
Aki tutira vinné, az jelezze itt is, hogy ne 200 pm-em legyen reggelre
-
ferensz
senior tag
válasz wjbhbdux #11920 üzenetére
Hol mondtam egy szóval is, hogy konzolon ez a gaming csúcsa? Azt mondtam, hogy élvezetes a multi, single nélkül is megvettem volna, és játszanék vele, mert jó. Egy kis értő olvasás, és megkímélheted magad az ilyen felesleges hozzászólások megírásától
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
sirszevenap
addikt
válasz wjbhbdux #11920 üzenetére
Hát biztos jó, de nekem elég gagyinak de inkább vontatottnak tűnik ez a Life mod. Félreértés ne essék, nem próbáltam, valahogy nekem a youtube videók elegek voltak! Meg sem közelít egy gta hangulatot.
De kitudja, lehet tetszene ha kipróbálnám.
-
JoolsNOS
veterán
válasz F-ECT$ #11916 üzenetére
Fura, nekem mindig az aktuális gta volt a kedvenc. Pedig az egyel kezdtem doson. Amint játszottam a következő résszel soha nem tértem vissza az előzőre. Amióta megjelent a 4, csak nagy ritkán játszottam az előzőekkel. Az 5 megjelenésével gondolom megy a 4 a süllyesztőbe.
-
mrhitoshi
veterán
válasz F-ECT$ #11916 üzenetére
Is-is. Nehéz leírni, mert ilyennel még nem találkoztam egyébként más játékokban, de igen valahol az MMORPG felé húz.
Igazából két részre lehet osztani a dolgokat:
1. vagy feladatokat tolsz, mint a single-ben, csak itt haverokkal, akár 8-an (baromi jó móka ), és pénzt keresel közben
2. vagy csak szórakozol, lehet versenyezni, lövöldözni, marhulni, szinte akármit igazából. Minden olyan hobbi tevékenységet lehet űzni a multiban is, mint amiket singleben.
Szóval kicsit nehéz ezt leírni, át kell élni.
Nekem pl.: hatalmas élmény volt, mikor PS4-en haverral nyomtuk, és helikopterben belső nézetben olyan szinten reális a játék, hogy látszott haverom karakterének cipőjének a fűzője, miközben nyomta az egyik pedált. Nagyot emelt az élményen az FPS nézet.PS4
-
F-ECT$
titán
válasz mrhitoshi #11915 üzenetére
Nekem a Gta 3 volt az utolsó Gta élményem, ott is csak a Single kampány (nem is tudom, hogy volt-e multi). Itt a kampány után mit tud a multi? Ilyen mmorpg szerűen kell elképzelni, hogy mindenki ugyanabban a városban van és gyűjtögeti a cuccokat közösen questelgetve? Vagy egymás ellen kell valamit csinálni?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz mrhitoshi #11911 üzenetére
Ok, köszi, ez a ház egyébként mire való?
csaba951: nem gond az ár, csak azt akartam elkerülni, hogy preorder veszek 60 euróért valami csomagot, amiben a játékon kívül a többi dolog tök fölösleges, aztán 50-ért a megjelenés napján meg megvehetném csak a játékot.
Dive ever, work never.
-
törölt tag
Steamen már 5 napja listavezető a Pre-order és akkor még hányan veszik máshonnan.
Nagyon nagy bizalmat kapott a R* remélhetőleg nem ismétlődik meg a GTA IV történet... -
csaba951
veterán
válasz wjbhbdux #11907 üzenetére
>utána már szaladniuk kell a vásárlók után.
Pont ezt magyarázom. Jó ideig nem lesznek rászorulva arra, hogy csökkentsék az árat, mert így elég nagy a kereslet. Ha csökkentenék az árat, nem lenne lényegesen több vevőjük, viszont kevesebb bevételük lenne.
GTA V-öt meg ne hasonlítsd egy random játékhoz. Ez a játék eladja magát. Itt a vevők már akarják a játékot. Nagyon. És ezt tudja is a RockStar és ki is használják.
#11909 F-ECT$
Ha premierkor akarsz vele játszani, vagy pár nappal később, akkor bizony ki kell érte fizetned ezt az összeget. Nem tudsz mit tenni. Cserébe viszont legalább egy szuper játékot kapunk! -
-
wjbhbdux
veterán
válasz csaba951 #11906 üzenetére
Nem egy Activisionről van szó, hanem arról a kiadóról akik pár hónap után akciózzák a játékaikat lásd Bioshock vagy Borderlands. Hiába van benne "online" rész, azért a GTA elsődlegesen single player és mint minden ilyen játék az előrendelésekkel és az első nap hozza a legtöbb pénzt, utána már szaladniuk kell a vásárlók után.
/s
-
CJ3
senior tag
A rendszerigénynél 65 Gb és DVD Drive tehát így már tuti hogy nem Blu-ray
Jó nagy dobozka lesz ha 7-8 db Dupla DVD lesz benne
[ Szerkesztve ]
Crypto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest